Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2014

ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨΕΙΣ;


. Κατάλαβε γιατι σου αρέσει
Για δύο εβδομάδες συνέχισε να βλέπεις, αλλά σημείωνε το λόγο. Βαριόσουν; Μάλωσες με τη γυναίκα σου; Είχες όρεξη; «Δεν μπορείς να το αντιμετωπίσεις αν δεν ξέρεις πότε και γιατί το κάνεις» λέει η Ana Bridges, ψυχολόγος στο Πανεπιστήμιο του Aρκάνσας.
2. Βρες Αντιπερισπασμούς
Φτιάξε μια λίστα με δραστηριότητες που μπορεί να σε κρατήσουν μακριά από το πορνό ή αυνανίσου, αλλά χωρίς να δεις. «Πρέπει να διαχωρίσεις τον αυνανισμό από το πορνό» λέει η Bridges. Μόλις σταματήσεις να βλέπεις θα αρχίσουν να αναδύονται οι φαντασιώσεις σου. 
3. Ζήτησε Βοήθεια
Πες σε κάποιον για το πρόβλημά σου. Ολοι χρειάζονται λίγη βοήθεια, λέει η Jill Manning, σύμβουλος γάμου που ειδικεύεται στον εθισμό στο πορνό. «Μέρος της απεξάρτησής σου είναι να ενισχύσεις τις σχέσεις σου με τους αγαπημένους σου ανθρώπους. Ζήτησε από έναν άνθρωπο της εμπιστοσύνης σου να σε στηρίξει». 
4. Απεξαρτήσου
Είναι καλύτερο να το κάνεις σταδιακά. «Αν αυνανίζεσαι με πορνό πέντε φορές την εβδομάδα, μείωσέ το στις τρεις, μετά στις δύο, κ.ο.κ.» λέει η Bridges. «Αν φοβάσαι ότι θα ξανακυλήσεις, σκέψου τους λόγους που σε έκαναν να το κόψεις» λέει η Bridges.
5. Συνήθισε το
Κατά τη διάρκεια του σεξ προσπάθησε συνειδητά να ζήσεις τη στιγμή, εστιάζοντας στο σώμα της, στο σώμα σου και στην απόλαυσή σας. Οι σύντροφοι των αντρών που απεξαρτήθηκαν από το πορνό αναφέρουν ότι «ήταν πιο παρόντες στο σεξ. Ενιωσα ότι επικοινωνούσαμε και πως το σεξ ήταν πιο απολαυστικό». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory