Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Έχουν κυτταρίτιδα οι άντρες;


Η κυτταρίτιδα είναι γεγονός, εμμονή και εφιάλτης για κάθε γυναίκα, σχεδόν. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι και οι άντρες δε μπορεί να έχουν κυτταρίτιδα, απλά η βασική διαφορά είναι ότι η δική τους βρίσκεται σε διαφορετικά σημεία. Συνήθως μάλιστα, η αντρική κυτταρίτιδα συσσωρεύεται στην κοιλιακή χώρα και τον λαιμό.
Μία ακόμη διαφορά στην κυτταρίτιδα μεταξύ αντρών και γυναικών είναι ότι η πρώτη δεν είναι τόσο συχνή, επειδή οι άντρες έχουν παχύτερο δέρμα, άρα είναι πιο δύσκολο να φαίνεται η αντιαισθητική αυτή όψη του πορτοκαλιού.
Επίσης, το λίπος στο αντρικό δέρμα αποθηκεύεται κάτω από το δέρμα και διανέμεται σε διαφορετικές περιοχές του σώματος, ενώ σε μια γυναίκα, συνήθως η συσσώρευση είναι σε συγκεκριμένα μέρη, όπως οι γλουτοί.
Σε γενικές γραμμές πάντως, ο λόγος που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα είναι εξαιτίας των λιποκυττάρων κάτω από το δέρμα, που αλλάζουν σχήμα. Το λίπος συμπιέζεται και έτσι είναι ορατό ως τα γνωστά «λακκάκια», που σχηματίζονται.
Τέλος, η κυτταρίτιδα δεν είναι «προνόμιο» των υπέρβαρων ανθρώπων. Αντίθετα, η εμφάνισή της εξαρτάται από παράγοντες όπως οι ορμόνες, η κακή κυκλοφορία του αίματος, το κάπνισμα, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η ανθυγιεινή διατροφή, ακόμη και η κληρονομικότητα.
http://www.clickatlife.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory