Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 10 Μαρτίου 2014

Ένα σίγουρο ψέμα που λένε οι γυναίκες

Μπορεί οι τηλεοπτικές σειρές σαν το διάσημο «Sex and the City» να έπαιξαν κι αυτές το ρόλο τους στις συζητήσεις γύρω από το σεξ και τη σεξουαλική απελευθέρωση των γυναικών, ωστόσο φαίνεται ότι ακόμη και στις μέρες μας εξακολουθεί να υπάρχει ένα στίγμα γύρω από τον «επιτρεπτό» αριθμό σεξουαλικών συντρόφων μιας γυναίκας.

Αυτό, σύμφωνα με μια έρευνα που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα tab.co.uk, οδηγεί το ένα τέταρτο των γυναικών να λέει ψέματα όταν τις ρωτάνε με πόσους άντρες έχουν έρθει σε ερωτική επαφή στη ζωή τους.

Από αυτές το 20% μειώνει τον πραγματικό αριθμό, έτσι ώστε να φαίνονται λιγότερο επιπόλαιες, ενώ ένα 5% παραδέχονται ότι «έχουν φουσκώσει» το νούμερο των σεξουαλικών τους συντρόφων.

Στο στρατόπεδο των αντρών, το 22% παραδέχεται ότι έχει πει ψέματα για το αριθμό των γυναικών που έχει καταφέρει να… σαγηνεύσει, με το 12% αυτών να ανεβάζει το νούμερο και το 10% να το μειώνει.

Στην έρευνα συμμετείχαν 12.700 φοιτητές από 36 πανεπιστήμια της Μ. Βρετανίας.

Κι αν αναρωτιέστε για το ποιο πανεπιστήμιο παρουσιάζει τα «καλύτερα σεξουαλικά ποσοστά» αυτό είναι το Oxford Brookes, με ένα μέσο όρο 14 σεξουαλικών συντρόφων ανά φοιτητή.

Ακολουθεί το πανεπιστήμιο του Πλύμουθ με 11,5 σεξουαλικούς συντρόφους και τρίτο στη σειρά έρχεται αυτό του Λίβερπουλ με 10,8.

Στην τελευταία θέση της λίστας βρέθηκαν οι φοιτητές από το πανεπιστήμιο Queen's University στο Μπέλφαστ με 3,2 σεξουαλικούς συντρόφους, κατά μέσο όρο για κάθε φοιτητή.

Ο μέσος όρος σεξουαλικών συντρόφων των ανδρών ήταν 10, ενώ για τις γυναίκες το αντίστοιχο νούμερο έπεφτε στο 7,7.

Δεδομένου όμως ότι… και τα δύο φύλα έχουν το δικό τους μερίδιο στο ψέμα… ίσως οι αριθμοί αυτοί δεν είναι αντιπροσωπευτικοί!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory