Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Μάθετε πώς το λάδι μπορεί να διαλύσει τη δίαιτα

Μάθετε πώς το λάδι μπορεί να διαλύσει τη δίαιτα
Φανταστείτε μια εικόνα που πιθανόν έχετε ξαναζήσει ή ζείτε τώρα. Είστε σε δίαιτα. Προσέχετε τι τρώτε. Δεν τρώτε γλυκά και γενικά είστε πειθαρχημένοι. Κι όμως δεν χάνετε βάρος. Τι μπορεί να φταίει;

Μια πιθανή απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι ότι μπορεί να σας ξεφεύγει το λάδι που χρησιμοποιείτε στο μαγείρεμα ή στη σαλάτα.

Πολλοί είναι εκείνοι που γνωρίζοντας την αξία του λαδιού, ιδιαιτέρως του ελαιολάδου, δεν προσέχουν πόσο προσθέτουν, είτε στο μαγείρεμα είτε στη σαλάτα.

Αν αναλογιστείτε όμως ότι μια κουταλιά της σούπας λάδι μας δίνει περίπου 135 θερμίδες, τότε αν σε κάθε γεύμα βάζετε λίγο παραπάνω (ας πούμε μία κουταλιά) και ξεφεύγει και λιγάκι στο μαγείρεμα (ας πούμε άλλη μια κουταλιά παραπάνω), τότε μόνο από το λάδι έχετε σχεδόν τετρακόσιες θερμίδες παραπάνω. Χωρίς δηλαδή να το καταλαβαίνετε τρώτε άλλο ένα κανονικότατο γεύμα.

Προσοχή λοιπόν στο λάδι που χρησιμοποιείτε. Είτε είναι Κρήτης είτε είναι Καλαμάτας είτε από όπου θέλετε, έχει θερμίδες και αν δεν το προσέξετε μπορεί να βγάλει εντελώς off τη δίαιτά σας.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory