Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Γιατί το γιαούρτι είναι ο καλύτερός μας φίλος στη μάχη με τη ζυγαριά

Γιατί το γιαούρτι είναι ο καλύτερός μας φίλος στη μάχη με τη ζυγαριά
Το γιαούρτι είναι ένα υλικό που δύσκολα λείπει από το ψυγείο μας και, εκτός από την γεμάτη γεύση του, οι λόγοι είναι πολλοί. Το αγαπημένο συστατικό είναι γεμάτο θρεπτικά στοιχεία και, σίγουρα, αξίζει μία θέση στην καθημερινή διατροφή μας.
  • Είναι το πιο εύκολο πρωινό
Αν παρακοιμηθήκατε και χρειάζεστε ένα εύκολο, υγιεινό πρωινό, το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο γιαούρτι, τα αγαπημένα σας φρούτα και λίγοι υγιεινοί ξηροί καρποί. Οι φυτικές ίνες και η πρωτεΐνη που μπορεί να σας προσφέρει το συγκεκριμένο γεύμα θα σας κρατήσουν χορτάτη μέχρι το μεσημέρι.
  • Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες
Ειδικά μετά την άσκηση, είναι σημαντικό να καταναλώσουμε τουλάχιστον 10 γραμμάρια πρωτεΐνης, ώστε να βοηθήσουμε τους μύες μας να ανακάμψουν. Αν δεν θέλετε να φάτε ένα κανονικό, μεγάλο γεύμα, ένα γιαούρτι θα κάνει την καλύτερη δουλειά.
  • Μπορεί να αντικαταστήσει σχεδόν τα πάντα
Αντί να χρησιμοποιήσετε συστατικά γεμάτα θερμίδες όπως η κρέμα γάλακτος, τα dips ή η μαγιονέζα, μπορείτε να καταναλώσετε στραγγιστό γιαούρτι. Μπορείτε ακόμα και να το χρησιμοποιήσετε και σε συνταγές όπως τα κέικ, αντικαθιστώντας τα αυγά ή το βούτυρο, για ένα εξίσου νόστιμο αποτέλεσμα.
  • Είναι γεμάτο προβιοτικά
Αν έχετε προβλήματα με την πέψη σας, δεν υπάρχει λόγος να πάρετε, κατευθείαν, φάρμακα. Βάλτε το γιαούρτι στην καθημερινότητά σας. Τα προβιοτικά που περιέχει στηρίζουν το πεπτικό μας σύστημα, και ρυθμίζουν καλύτερα την λειτουργία του.
Πηγή: queen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory