Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

To καλύτερο δωμάτιο για sex το κουβαλάς μαζί σου


Οι σκηνές είναι σαν τις γυναίκες: δεν φτιάχνονται από μόνες τους. Γι’ αυτό, τσέκαρε τις συμβουλές που ακολουθούν, μάζεψε τα απαραίτητα, πάρ’ την απ’ το χέρι και πηγαίνετε για camping. Εγγυόμαστε ότι θα ακολουθήσει το καλύτερο σεξ της ζωής σας.
Δεν είναι τυχαίο που οι πρόγονοί σου περνούσαν περισσότερη ώρα στη φύση. Πρέπει να ακολουθήσεις κι εσύ το παράδειγμά τους. «Οι άνθρωποι έχουν τη γενετική τάση να σχετίζονται με τη φύση» λέει ο Carly Wood, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Essex, ο οποίος μελετά τα οφέλη της «πράσινης άσκησης» στην υγεία σου. «Οι άνθρωποι που περνούν το χρόνο τους στη φύση έχουν περισσότερη αυτοεκτίμηση, αισθάνονται λιγότερη κόπωση και νιώθουν περισσότερη ευεξία». Σίγουρα μπορείς να ενισχύσεις τη διάθεσή σου κάνοντας γυμναστική σε γυμναστήριο, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι ίδιο. Σκέψου πόσο καλύτερα θα ένιωθες αν συνδύαζες τη φύση με την κοπέλα σου. Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης διαπίστωσε ότι οι υπαίθριες δραστηριότητες, όπως η πεζοπορία, είχαν μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο στην ψυχική υγεία απ’ ό,τι η άσκηση σε εσωτερικούς χώρους. «Οι άνθρωποι παραβλέπουν την ισχυρή επιρροή που μπορεί να έχει στη διάθεσή τους έστω και κάποιες ώρες στην ύπαιθρο» λέει ο Ian Elman, οδηγός πεζοπορίας. Γι’ αυτό, το MH σου δίνει συμβουλές για υπαίθριες εξορμήσεις οι οποίες σίγουρα θα ανανεώσουν και τη μεταξύ σας σχέση.
Οργάνωσε την Εκδρομή σας
Πικ-νικ στο Βουνό
Ιδανικό μέρος: Κοντά σε ένα ποτάμι ή ένα ρυάκι κάνοντας πεζοπορία για 4-5 χλμ.
Δυσκολία: 2/3
Ιδιωτικότητα: Υψηλή
Πλεονεκτήματα: Μπορεί να σας τρομάζει η απομόνωση του βουνού, αλλά αρκούν μερικά χιλιόμετρα πεζοπορίας για να βρεθείτε σε ένα όμορφο, απομονωμένο μέρος και να οργανώσετε το πικ-νικ σας, λέει ο Elman. Αφού η πεζοπορία θα είναι μικρή μπορείτε να κουβαλήσετε μαζί σας αρκετά φαγητά και εξοπλισμό.
Γιατί Κάνει για Ζευγάρι;
Λίγα πράγματα είναι πιο ρομαντικά από το να μαζέψετε τα πράγματά σας ένα Σαββατοκύριακο και να πάτε για ολοήμερο πικ-νικ. Σου προτείνουμε να οργανώσεις ένα τέτοιο ταξίδι στην επόμενη επέτειό σας αντί να της αγοράσεις ακόμα ένα ζευγάρι εσώρουχα.
Πρόσεξε τα Αγρια Ζώα
Το κακό είναι ότι, αν η δικιά σου είναι φυσιολάτρισσα, θα ενθουσιαστεί με την ιδέα σου. Γι’ αυτό, πριν πάτε για πεζοπορία ή για πικ-νικ σε μια περιοχή, αναζήτησε πληροφορίες για τα άγρια ζώα που υπάρχουν εκεί, ώστε να είστε 100% προετοιμασμένοι για κάθε πιθανότητα. Στην Ελλάδα μπορεί να μην έχουμε λιοντάρια του βουνού, μπορεί όμως να πετύχετε αγριογούρουνα, φίδια και πολλά έντομα. Μην ξεχάσεις και το κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς και να κοιτάξεις το δελτίο καιρού.
SEX EXPERT TIP
Στο βουνό το στήθος της είναι πιο ευαίσθητο, λόγω της χαμηλότερης θερμοκρασίας. Δώστου ιδιαίτερη προσοχή όταν το βράδυ επιστρέψετε σπίτι.
Εκδρομή στην Παραλία
Ιδανικό Μέρος: Στην παραλία, όσο πιο μακριά μπορείτε από άλλο κόσμο.
Δυσκολία: 1/3
Ιδιωτικότητα: Μέτρια
Πλεονεκτήματα: Θα ακούτε τα κύματα. «Επίσης, είναι εύκολο να ανάψεις φωτιά από ξεβρασμένα ξύλα» λέει ο J.J. Jameson, εκπαιδευτής στο REI Outdoor School. Πριν πας, τσέκαρε αν επιτρέπεται να ανάψεις φωτιά στην περιοχή και στήσε τη σκηνή σε απόσταση από τη θάλασσα, για να προστατευτείτε από την παραπανίσια υγρασία. 
Κάνε της Πρωινό
Το σεξ στην παραλία είναι μεγάλη φαντασίωση και για τους άντρες και για τις γυναίκες, αλλά αυτό που θα της αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις είναι το πόσο θα την περιποιηθείς. Ετοίμασέ της καφέ σε μια ειδική καφετιέρα για camping, όπως η Coleman Portable Propane Coffeemaker (amazon.com, 69€), που δεν χρειάζεται ηλεκτρισμό ή φωτιά, αφού λειτουργεί με προπάνιο. 
Αναψε Φωτιά
Μάζεψε ξύλα από τη γύρω περιοχή, φύλλα ή καλάμια (υπάρχουν κοντά σε πολλές ελληνικές παραλίες) και στη συνέχεια χάραξε ένα μικρό στρογγυλό αυλάκι. Μάζεψε μεσαίου μεγέθους πέτρες και τοποθέτησέ τις πάνω στο αυλάκι, σχηματίζοντας τον κύκλο που χάραξες, έτσι ώστε να μην ξεφύγει η φωτιά. Μην το επιχειρήσεις σε μέρες με αέρα. Μετά βάλε μες στον κύκλο από τις πέτρες τα ξεραμένα φύλλα κι από πάνω τους τα ξύλα σε σχήμα πυραμίδας. Αναψε φωτιά στα φύλλα κι απόλαυσέ τη μαζί με την κοπέλα σου.
SEX EXPERT TIP
Τα γυμνά της πόδια, μετά την απαλή άμμο, θα αισθανθούν και το πιο ελαφρύ σου άγγιγμα.
Camping σε Οργανωμένη Κατασκήνωση
Ιδανικό Μέρος: Μια οργανωμένη κατασκήνωση που θα βρίσκεται κοντά σε λίμνη.
Δυσκολία: 1/3
Ιδιωτικότητα: Χαμηλή
Πλεονεκτήματα: Μπορεί εσένα να σου αρέσουν οι δυσκολίες, αλλά η κοπέλα σου θα προτιμήσει σίγουρα μια οργανωμένη κατασκήνωση. «Επίσης, επειδή θα έχει WC και θα πάτε με αμάξι, όπου μπορείτε να αφήσετε τα πράγματά σας, δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας ειδικό εξοπλισμό πεζοπορίας» λέει ο Elman. 
Σεξ Κρατώντας Αποστάσεις
Μην περιορίσετε τις ορμές σας επειδή υπάρχει κόσμος γύρω. Αυτό είναι το απόλυτο αφροδισιακό. Επίσης, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας προφυλακτικά και αντισηπτικό.
Τρόμαξε τα Εντομα
Οπου κι αν πάτε, σίγουρα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έντομα. Αναψε στην περίμετρο από το μέρος που θα κάθεστε κεριά σιτρονέλας και ψεκαστείτε με ειδικό σπρέι για τα κουνούπια. Μην περιμένεις να βγεις κι αλώβητος από αυτήν τη μάχη, όμως.
SEX EXPERT TIP
Στην εξοχή η υγρασία είναι αυξημένη. Αν την πείσεις να μείνει χωρίς εσώρουχα στον ιδιωτικό σας χώρο θα το καταλάβει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory