Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 16 Ιουλίου 2014

99 ημέρες ελευθερίας

Ένα πείραμα με την ονομασία «99 Days of Freedom» ξεκίνησε από την Ολλανδία και έχει ως σκοπό να πείσει τους χρήστες να μη χρησιμοποιήσουν το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο για 99 ημέρες, με σκοπό να μελετηθεί αν οι χρήστες είναι πιο χαρούμενοι χωρίς το Facebook.
Με μέσο όρο 17 λεπτών την ημέρα, υπολογίζεται πως οι χρήστες θα σώσουν 1683 λεπτά από τον ελεύθερο χρόνο τους, ή αλλιώς 28 ώρες, αφού δε θα κοιτούν τι δημοσιεύουν οι φίλοι τους, ποιος έκανε like σε τι και άλλες παρόμοιες καταστάσεις.
Όσοι χρήστες θέλουν να λάβουν μέρος στο πείραμα, μπορούν να ακολουθήσουν τα 3 απλά βήματα. Πρώτον,να αλλάξουν την εικόνα προφίλ τους, στη συνέχεια να συμπληρώσουν όνομα και email, και τέλος να μη χρησιμοποιήσουν ξανά το Facebook ούτε για 1 δευτερόλεπτο τις επόμενες 99 ημέρες.
Για να μπορέσει το πείραμα να καταλήξει σε κάποια συμπεράσματα, οι χρήστες οι οποίοι θα συμμετάσχουν θα χρειαστεί να συμπληρώσουν ανώνυμα κάποια ερωτηματολόγια τα οποία θα λάβουν στο email τους μετά από 33, 66 και 99 ημέρες αφού κάνουν εγγραφή με τα στοιχεία τους.
99 Days of Freedom
99 Days of Freedom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory