Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Η πραγματική αγάπη

Μια ιστορία που μιλά για την αληθινή, την αιώνια αγάπη. Ο Μπιλ και η Γκλάντ Φόργουορντ, οι οποίοι γιόρτασαν πρόσφατα την επέτειο των 50 χρόνων του γάμου τους, πέρασαν μια όμορφη ζωή μαζί, μια ζωή γεμάτη περιπέτεια. Η Γκλάντ δυστυχώς διαγνώστηκε το 2004 ότι πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ.
Γνωρίζονται από την εποχή που ο Μπιλ ήταν 9 ετών και η Γκλαντ 8. Ο Μπιλ ήταν τότε πολύ καλός φίλος με τον αδερφό της Γκλάντ και περνούσαν τις μέρες τους παίζοντας στην αυλή όλοι μαζί.
Η Γκλάντ από τότε έτρεφε μια ιδιαίτερη συμπάθεια για τον Μπιλ χωρίς εκείνος όμως να το καταλάβει. Το κατάλαβε όταν έκλεισε πια τα 17 του χρόνια. Της ανταπέδωσε το συναίσθημα, ήρθαν πολύ κοντά και λίγο καιρό αργότερα παντρεύτηκαν.
Αν και εργάστηκαν για μεγάλο διάστημα ως ιεραπόστολοι, ταξιδεύοντας στα πιο απίθανα μέρη του κόσμου, ποτέ δεν χώρισαν. Όπου και να πήγαιναν, ότι και να έκαναν το έκαναν πάντα μαζί.
Τα τελευταία εννέα χρόνια όμως ο Μπιλ είδε την «αδελφή ψυχή» του, σιγά-σιγά να απομακρύνεται. Η Γκλάντ διαγνώστηκε το 2004 ότι πάσχει από τη νόσο Αλτσχάιμερ.
Από τότε ο Μπιλ, κάθε μέρα, κάθε ώρα και κάθε στιγμή προσπαθεί να φροντίσει την αγαπημένη του.
«Από τη στιγμή που ξυπνάει μέχρι τη στιγμή που ξαπλώνει στο κρεβάτι για να κοιμηθεί, κάνω τα πάντα. Θα πλύνω τα δόντια της, θα τη κάνω μπάνιο, θα τη ντύσω. Τα πάντα. Είναι μεγάλη τιμή για μένα να μπορώ να φροντίσω τη γυναίκα που με αγάπησε και με φρόντισε όλα αυτά τα χρόνια» λέει ο Μπιλ.
Αλλά ο τρόπος που το κάνει, ο τρόπος που φροντίζει την άρρωστη γυναίκα του είναι που συγκινεί περισσότερο.
Όταν οι περίπατοι έγιναν πια πολύ δύσκολοι για την Γκλάντ, ο Μπιλ αποφάσισε να γίνει πιο δημιουργικός. Έτσι, μετά από εξαντλητική δουλειά, κατάφερε να κατασκευάσει τη πρώτη «καρέκλα ποδήλατο».΄Ένα εντυπωσιακό μπλε ποδήλατο παραλίας με ένα ειδικό κάθισμα στο μπροστινό μέρος για να κάθεται η Γκλάντ.
Όσοι τους έχουν δει να περνούν με το ποδήλατό τους από την προκυμαία, είναι αδύνατο να μην παρατηρήσουν το χαμόγελο στο πρόσωπο του Μπιλ. Είναι η ώρα που όπως λέει ο ίδιος βγάζει βόλτα την «πριγκίπισσα» του, περίλαμπρη, με μια τιάρα στο κράνος της.
«Έχει κάνει τόσα πολλά για μένα όλα αυτά τα χρόνια. Τώρα δεν μπορεί, μπορώ όμως εγώ. Είναι η πριγκίπισσα μου και είμαι ο πρίγκηπας της, ο Γουίλιαμ της

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory