Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 15 Νοεμβρίου 2014

5+1 συμβουλές για τον καθαρισμό του μπάνιου!

Αυτό μπορεί να περιλαμβάνει: 

1) Γενική καθαριότητα του μπάνιου 
Ένα γερό σκούπισμα για να μαζέψετε τα χοντρά κι ένα σφουγγάρισμα είναι ότι πρέπει. Καλό είναι το σκούπισμα να γίνει με μια κλασική σκούπα και όχι ηλεκτρική, η οποία μπορεί να τραβήξει τυχόν νερά που βρίσκονται στο πάτωμα και να καταστραφεί ή να δημιουργήσει βραχυκύκλωμα. 

2) Καθαρισμό των αλάτων από τον νιπτήρα, τις βρύσες και άλλες επιφάνειες 
Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα είτε με προϊόντα που θα βρείτε στο εμπόριο και είναι πολύ αποτελεσματικά είτε με κάποιο φυσικό καθαριστικό όπως το λεμόνι ή το ξύδι, τα οποία κάνουν επίσης φοβερή δουλειά. 

καθαρισμός νιπτήρα


3) Καθαρισμό της μπανιέρας 
Μια πολύ καλή λύση είναι να γεμίσετε (όχι μέχρι επάνω) την μπανιέρα με νερό και να ρίξετε μέσα σκόνη πλυντηρίου. Αφήστε μερικές ώρες ή και ένα ολόκληρο βράδυ και θα δείτε την μπανιέρα σας να αστράφτει! 

4) Καθαρισμό της λεκάνης 
Όσο κι αν ακουστεί περίεργο, ένα κουτάκι coca cola μπορεί να κάνει την δουλειά καλύτερα κι από τα πιο εξειδικευμένα καθαριστικά. Αδειάστε το περιεχόμενο στη λεκάνη της τουαλέτας, αφήστε το λίγη ώρα και τρίψτε με το πιγκάλ. Για να αφαιρέσετε το πουρί χρησιμοποιήστε μαγειρική σόδα με λεμόνι. 

καθάρισμα λεκάνης με coca cola

5) Καθάρισμα των αρμών στα πλακάκια 
Αν και ακούγεται ιδιαίτερα δύσκολη και επίπονη διαδικασία, υπάρχουν κι εδώ κάποιοι τρόποι που θα σας εξοικονομήσουν χρόνο. Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε διάλυμα νερού με ξύδι και θα εντυπωσιαστείτε! Ένας ατμοκαθαριστής θα μπορούσε επίσης να κάνει πολύ καλή δουλειά. 

καθαρισμός πλακιδίων

6) Πλύσιμο της κουρτίνας του μπάνιου 
Πολλές φορές η κουρτίνα του μπάνιου μαυρίζει και μαζεύει μούχλα, ακόμη κι αν φροντίζετε να στεγνώνει μετά τη χρήση. Δεν χρειάζεται να την τρίβετε με τις ώρες. Απλά βάλτε την στο πλυντήριο εκτός κι αν υπάρχουν διαφορετικές οδηγίες πλυσίματος. 

Όπως βλέπετε υπάρχουν λύσεις και εύκολοι τρόποι για να καθαρίσετε το μπάνιο σας και μάλιστα με πρώτες ύλες που υπάρχουν σε κάθε σπίτι. Το μόνο που χρειάζεται είναι σωστός προγραμματισμός... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory