Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Πέμπτη, 2 Ιανουαρίου 2014

Ξέρετε ότι είναι κρύο όταν ...

κρύο καιρό 13 Ξέρετε κρύο όταν ...  (24 Φωτογραφίες)
κρύος καιρός 0 Ξέρετε κρύο όταν ...  (24 Φωτογραφίες)

Εκπληκτικες Φωτογραφίες Που Κέρδισαν Βραβεία Το 2013

Καταπληκτική-Φωτογραφίες-Η
Καταπληκτική-Φωτογραφίες-Η

Ο Άνθρωπος Δημιουργεί Εκπληκτική Τέχνη Με Μόνο Ένα Ζευγάρι Χιονοπέδιλα

χιόνι-γλυπτά
χιόνι-γλυπτά

4 τρόποι για να ξεσκεπάσετε τους ψεύτες

Πέρα από το ένστικτο που τις περισσότερες φορές βγαίνει αληθινό, υπάρχουν και κάποιοι άλλοι τρόποι μέσω των οποίων μπορεί εύκολα να καταλάβει κανείς αν ο συνομιλητής του λέει ψέματα.
Σύμφωνα με το onmed οι τέσσερις τρόποι μέσω των οποίων μπορεί κανείς να… ξεσκεπάσει τους ψεύτες είναι οι εξής:
Μην πιστέψετε τα… μάτια του
Μπορεί κάποιοι να υποστηρίζουν ότι οι ψεύτες, όταν κάνουν τη.. ζαβολιά τους στρέφουν το βλέμμα τους αλλού, ωστόσο, αυτό μπορεί να μην ισχύει πάντα. Μάλιστα, τις περισσότερες φορές λένε το αντίθετο καθώς κοιτούν τα μάτια τους συνομιλητές τους σε μια προσπάθεια να τους πείσουν ότι λένε την αλήθεια.
Συγκρίνετε τη συμπεριφορά του συνομιλητή σας με τη συνήθη συμπεριφορά του
Οι ψεύτες γνωρίζουν ότι η ανήσυχη συμπεριφορά θα τους προδώσει κι έτσι προσπαθούν περισσότερο να συγκρατήσουν τη νευρικότητά τους. Αν λοιπόν ο συνήθης νευρικός συνομιλητής σας εμφανίζεται ήρεμος τότε μάλλον ψεύδεται…
Ζητήστε λεπτομέρεια
Το ψέμα χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια καθώς ο ψεύτης πρέπει να βρίσκει συνεχώς απαντήσεις και να τις συνδέει με τα πραγματικά δεδομένα για να δημιουργήσει μια αληθοφανής ιστορία. Οσες περισσότερες ερωτήσεις του κάνετε τόσο αυξάνετε τις πιθανότητες να πέσει στην… παγίδα.
Διαβάστε τις εκφράσεις του προσώπου
παρατηρήστε προσεκτικά τις εκφράσεις του προσώπου του οι οποίες διαρκούν κλάσματα του δευτερολέπτου αλλά αποκαλύπτουν τα συναισθήματα του ομιλητή.
[via]

Λιγότερο αποτελεσματικά τα εμβόλια στους άνδρες

Λιγότερο αποτελεσματικά τα εμβόλια στους άνδρες
Μία νέα έρευνα δείχνει τώρα ότι τα εμβόλια κατά της γρίπης μπορεί να είναι λιγότερο αποτελεσματικά στους άνδρες σε σχέση με τις γυναίκες εξαιτίας των υψηλότερων επιπέδων τεστοστερόνης που καταστέλλουν την ανοσοποιητική αντίδραση.

Ομάδα επιστημόνων με επικεφαλής τον Μαρκ Ντέιβις του πανεπιστημίου Stanford στην Καλιφόρνια εντόπισε ένα σύμπλεγμα γονιδίων που εμπλέκεται στη διαδικασία μεταβολισμού των λιπιδίων κι ενδεχομένως να επηρεάζεται από τα επίπεδα της τεστοστερόνης.

Η νέα έρευνα, που δημοσιεύεται στην επιθεώρηση Proceedings of the American Academy of Sciences (PNAS) περιελάμβανε την παρατήρηση του τρόπου με τον οποίο μία ομάδα αποτελούμενη από 34 άνδρες και 53 γυναίκες διαφόρων ηλικιών αντέδρασε στον εμβολιασμό κατά της γρίπης.

Προηγούμενες μελέτες έχουν ήδη αποκαλύψει ότι υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα αποτελεσματικότητας και διαφορετικές παρενέργειες για τους άνδρες και τις γυναίκες που εμβολιάζονται, για παράδειγμα, κατά της γρίπης, του κίτρινου πυρετού, της ιλαράς και της παρωτίτιδας.

Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι ο οργανισμός των γυναικών αντέδρασε στο εμβόλιο κατά της γρίπης παράγοντας περισσότερα αντισώματα κι επίσης περισσότερες κυτοκίνες, οι οποίες λειτουργούν ως ορμονικοί ρυθμιστές και παίζουν σημαντικό ρόλο στο ανοσοποιητικό σύστημα του οργανισμού.

Οι διαφορές παρατηρούνται εντονότερα στην περίπτωση του εμβολίου για το επιθετικό στέλεχος του ιού της γρίπης H3N2.

Οι επιστήμονες εντόπισαν τη διαφορά στις αντιδράσεις μεταξύ των φύλων σε ένα σύμπλεγμα γονιδίων που εμπλέκεται στον μεταβολισμό του λίπους, που είναι επίσης γνωστό ότι ευθύνεται για τη μείωση των ανοσοποιητικών αντιδράσεων. Αυτά τα γονίδια αντιδρούν εντονότερα στην ανδρική ορμόνη τεστοστερόνη.

Οι ερευνητές εικάζουν ότι κατά τους προϊστορικούς χρόνους, άνδρες με λιγότερο ισχυρές ανοσοποιητικές αντιδράσεις θα επιβίωναν ευκολότερα παρά το γεγονός ότι ο ρόλος τους ως κυνηγών και μαχητών τους καθιστούσε περισσότερο ευάλωτους σε τραυματισμούς και, ως εκ τούτου, σε λοιμώξεις.

Πως να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές με τα πιο απλά σπιτικά προϊόντα

Πως να απαλλαγείτε από τις δυσάρεστες οσμές με τα πιο απλά σπιτικά προϊόντα
Πάρτε μια βαθιά ανάσα και χρησιμοποιήστε αυτά τα αντικείμενα καθημερινής χρήσης για να απαλλαγείτε ακόμη και από τις πιο δυνατές οσμές. Πιθανόν να έχετε τα περισσότερα από αυτά τα αντικείμενα στο σπίτι σας ήδη, οπότε δείτε πιο ταιριάζει καλύτερα στη δική σας περίπτωση!

1. Το εκχύλισμα βανίλιας
Βάλτε μία ή δύο σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας σε μια λάμπα, ανάψτε το φως, και το σπίτι σας θα γεμίσει με το ελκυστικό άρωμα των αρτοσκευασμάτων φούρνου.

2. Οδοντόπαστα
Τα συστατικά της οδοντόπαστας που λειτουργούν για το στόμα σας θα λειτουργήσουν το ίδιο καλά και στα χέρια σας. Αν έχετε πιάσει κάτι που μυρίζει, πλύνετε τα χέρια σας με οδοντόπαστα, και θα μυρίζουν τέλεια.

3. Μηλόξυδο
Αν έχετε κάψει πρόσφατα μια μπριζόλα ή αν κάποιος μανιακός καπνιστής σας έκανε μια επίσκεψη έκπληξη, δείτε τι να κάνετε για να απαλλαγείτε από την μυρωδιά του καπνού. Τοποθετήστε σε ένα ρηχό μπολ περίπου τα τρία τέταρτα του μηλόξυδου στο δωμάτιο όπου η οσμή είναι ισχυρότερη. Χρησιμοποιήστε διάφορα κύπελλα, αν η μυρωδιά διαπερνά ολόκληρο το σπίτι σας. Η οσμή θα πρέπει να φύγει σε λιγότερο από μια ημέρα. Μπορείτε επίσης γρήγορα να απαλλαγείτε από τη μυρωδιά του φρέσκου καπνού των τσιγάρων μέσα σε ένα δωμάτιο, μουσκεύοντας ένα πανί με ξύδι και κουνώντας το γύρω γύρω.

4. Χυμός ντομάτας
Για να αφαιρέσετε τις δυσάρεστες οσμές από ένα πλαστικό δοχείο, ρίξτε λίγο χυμό ντομάτας σε ένα σφουγγάρι και σκουπίστε γύρω από το εσωτερικό του δοχείου. Στη συνέχεια, πλύνετε το δοχείο και το καπάκι σε ζεστό νερό και σαπούνι, στεγνώστε καλά και αποθηκεύστε το στην κατάψυξη για μερικές ημέρες. Το δοχείο θα είναι και πάλι άοσμο και έτοιμο για χρήση.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory