Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου 2014

Αυτός ο τύπος είναι πολύ καλός .

Ξύλινες μπανιέρες .

Κομψό, μοντέρνο ιδέα μπανιέρα
Laguna Βασικές Μπανιέρα από Alegna
Φυσικό ξύλο μπανιέρα ιδέα
Laguna BASIC
Laguna σειρά των ξύλινων μπανιέρες από Alegna Πολυτελή Και Δραματική Ξύλινα Μπανιέρες Κάντε μια τολμηρή δήλωση Visual


Εικόνα της Χρονιάς;

Καταπληκτική εικόνα με ένα σοβαρό μήνυμα!

Τα συχνότερα λάθη με τα προϊόντα μαλλιών

Τα συχνότερα λάθη με τα προϊόντα μαλλιών
Με τόσα προϊόντα που υπάρχουν στην αγορά, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι πολλές από εμάς δυσκολευόμαστε να βρούμε τα καταλληλότερα για τα μαλλιά μας. 

Και ακόμα όταν τα επιλέξουμε, η επιτυχία δεν είναι εγγυημένη γιατί μπορεί να μην τα χρησιμοποιήσουμε σωστά. Η λανθασμένη χρήση τους μπορεί να γίνει ασυνείδητα και μόνο από τις «παρενέργειες» μπορούμε να καταλάβουμε ότι μάλλον κάτι έχουμε κάνει λάθος. Είναι σημαντικό να προλάβουμε αυτά τα λάθη για να πετύχουμε το καλύτερο για την περιποίηση και το styling των μαλλιών μας.

Σαμπουάν
Το να μην το ξεπλύνουμε καλά είναι ένα λάθος που δε στοιχίζει μόνο στα μαλλιά αλλά και στην επιδερμίδα του κεφαλιού που είναι το πιο σημαντικό. Επίσης, δε χρειάζεται υπερβολική ποσότητα γιατί μπορεί να δημιουργήσει πολλά δερματικά προβλήματα όπως πιτυρίδα.

Conditioner
Εάν αναρωτιέστε γιατί τα μαλλιά σας δείχνουν flat και χωρίς ζωή παρότι βάζετε conditioner, το πρόβλημα είναι στην ποσότητα αλλά και στον τρόπο που την κατανέμετε. Αν τοποθετήσετε το μαλακτικό κοντά στις ρίζες και λιγότερο στις άκρες, τότε τα αποτελέσματα δε θα είναι αυτά που περιμένετε. Ένας γενικός κανόνας είναι να μη βάζετε παραπάνω από 2 κουταλιές του γλυκού μαλακτικό εκτός αν έχετε πολύ μακριά μαλλιά και φυσικά θα πρέπει να βάζετε από τη μέση και κάτω.

Λακ
Μπορεί να καταστρέψει ένα χτένισμα μέσα σε ένα λεπτό αν δεν εφαρμοστεί σωστά! Η απόσταση είναι κλειδί. Κρατήστε τη λακ τουλάχιστον 20 εκατοστά μακριά από το κεφάλι και ψεκάστε. Δε χρειάζεται μεγάλη ποσότητα γιατί μπορεί να κάνει τα μαλλιά σκληρά και άτονα αλλά ούτε συχνή χρήση γιατί το οινόπνευμα που περιέχει μπορεί να ξηράνει τα μαλλιά.

Σόμπες αλογόνου: πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα!

Σόμπες αλογόνου: πλεονεκτήματα

σόμπες αλογόνου πλεονεκτήματα1) Το σημαντικότερο πλεονέκτημα και ο κύριος λόγος ύπαρξης αυτού του συστήματος θέρμανσης, είναι ότι ζεσταίνει γρήγορα μικρούς χώρους και ακόμα καλύτερα, μας ζεσταίνει γρήγορα και καλά αν την τοποθετήσουμε κοντά μας. 

2) Είναι εντελώς αθόρυβες μιας και δεν έχουν βεντιλατέρ. Απλά "στέλνουν" θερμότητα όπως στέλνει ένας φακός το φως προς μία κατεύθυνση. 

3) Είναι πολύ οικονομικές για αγορά και για τα λεφτά τους έχουν σχετικά μεγάλη διάρκεια ζωής. 

4) Δεν έχουν καμιά σχέση με καύση άρα δεν υπάρχει πουθενά καπνός με ότι πλεονεκτήματα συνεπάγονται από αυτό... 

5) Έχουν ασφάλεια κατά πυρκαγιάς: αν για κάποιο λόγο πέσουν κάτω, σβήνουν μόνες τους. Βέβαια όχι κι αν πηγαίνουμε "γυρεύοντας", όπως πχ αν έχουμε τη σόμπα αλογόνου πολύ κοντά πχ σε μάλλινο ύφασμα, τότε δεν μας σώζει τίποτα... 

6) Ένα ακόμα τελευταίο πλεονέκτημα της σόμπας αλογόνου, είναι η εύκολη μεταφορά της και τοποθέτηση. Είναι πολύ μικρές σε όγκο και ελαφριές, και απλά τις βάζουμε στην πρίζα και ζεσταινόμαστε. 

Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα των σομπών αλογόνου, ας δούμε τώρα τα μειονεκτήματά τους. 

Σόμπες αλογόνου: μειονεκτήματα

1) Ένα βασικό μειονέκτημα της σόμπας αλογόνου είναι ότι είναι ακατάλληλη για μεγάλους χώρους. Η φιλοσοφία αυτού του τύπου θέρμανσης είναι να ζεσταίνει ότι βρίσκεται κοντά και έτσι είναι κατάλληλη μόνο για αυτό ή και γενικά για θέρμανση μικρών χώρων

2) Οι λάμπες που έχουν μέσα τους και κάνουν όλη τη δουλειά, βγάζουνε φως. Εντάξει, αυτό δεν μας ενοχλεί, εκτός ίσως από το αν τις έχουμε κοντά μας ενώ κοιμόμαστε (και για να ζεσταινόμαστε αναγκαστικά θα πρέπει να τις έχουμε στραμμένες επάνω μας) 

3) Όταν την κλείσουμε, ο χώρος κρυώνει γρήγορα εξαιτίας του ότι δεν ζεσταίνει ακριβώς το χώρο (και για την ακρίβεια τον αέρα μέσα στο χώρο) αλλά τα αντικείμενα που βρίσκονται μέσα σε αυτόν. 

4) Συγκριτικά με την ποιότητα θέρμανσης, έχει μεγάλο κόστος κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος. 

Σε γενικές γραμμές, είναι ότι πρέπει αν θέλουμε να ζεσταινόμαστε μερικές ώρες πχ στο γραφείο ή στον καναπέ μας και όχι για να ζεστάνουμε ολόκληρο σπίτι ή ένα μεγάλο χώρο. 

Ζυγίστε τα και δείτε αν καλύπτουν τις ανάγκες σας. Αν όχι, τότε μπορείτε να στραφείτε σε άλλου τύπου συστήματα θέρμανσης, όπως πχ στηθέρμανση με ακτινοβολία, στους θερμοπομπούς, κλπ. 

Τέλος να αναφέρουμε ότι κάποιες σόμπες αλογόνου μπορεί να μυρίζουν. Αυτό δεν οφείλεται στις λάμπες, αλλά οφείλεται "στο περιτύλιγμα". Η "μόνη θεραπεία", είναι να την κάψετε μερικές φορές στο φουλ και μετά θα είναι εντάξει.

Η σχέση της διακοπής του καπνίσματος με τον καταρράκτη

Η σχέση της διακοπής του καπνίσματος με τον καταρράκτη
Μπορείς να γλιτώσεις την επέμβαση καταρράκτη κόβοντας το κάπνισμα; Μπορείς σίγουρα να μειώσεις τις πιθανότητες για επέμβαση υποστηρίζουν Σουηδοί ερευνητές σε νέα μελέτη.

Καθώς ακόμη και ένας καπνιστής των 15 τσιγάρων την ημέρα αυξάνει τον κίνδυνο εμφάνισης καταρράκτη κατά 42% σε σχέση με κάποιον που δεν καπνίζει. Στην μελέτη τους συμμετείχαν 44.371 άτομα ηλικίας μεταξύ 45 και 79 ετών.

Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι ο κίνδυνος υφίσταται για δεκαετίες ακόμη και μετά τη διακοπή του καπνίσματος. Δεν είναι όμως μόνο ο καταρράκτης, οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το κάπνισμα προκαλεί επιπλέον στα μάτια προβλήματα όπως :

- εκφύλιση της ωχράς κηλίδας ( η οποία επηρεάζει την κεντρική όραση )

- οφθαλμοπάθεια του Grave

- οφθαλμική φλεγμονή

Οι συγγραφείς της μελέτης σημειώνουν ότι η εξήγηση για τις βλάβες που προκαλεί το κάπνισμα στα μάτια βρίσκεται στο οξειδωτικό στρες. Δηλαδή μέσω του σχηματισμού ελευθέρων ριζών και ανάσχεσης της λειτουργίας των αντιοξειδωτικών οδηγεί σε συσσώρευση κατεστραμμένων πρωτεϊνών του φακού του ματιού και τη δημιουργία καταρράκτη. Η μελέτη έγινε από το Σουηδικό Orebro University Hospital.

Πηγή: healthpress.gr

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory