Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2014

cool γραφεία .

24 12 Of The Coolest Offices In The World
14 12 Of The Coolest Offices In The World

Βανκούβερ - Καναδάς .

Aerial photo of downtown Vancouver, False Creek and Granville Island

Photo credits: Vancouver Tpurism

Η καταστροφική δύναμη της φύσης .

destruction pictures
destruction pictures

Είχα έναν μαύρο σκύλο, τον έλεγαν κατάθλιψη

Διχάζει τους επιστήμονες το φυλλικό οξύ

Διχάζει τους επιστήμονες το φυλλικό οξύ
Νέα έρευνα, που έγινε σε ποντίκια, έδειξε ότι η κατανάλωση φυλλικού οξέος, βιταμίνη του συμπλέγματος Β, θα πρέπει να αποφεύγεται από τις γυναίκες που πάσχουν από καρκίνο του μαστού, καθώς φαίνεται ότι προωθεί την ανάπτυξη και την εξέλιξη των υφιστάμενων καρκινικών όγκων.

Τα ευρήματα της μελέτης, που δημοσιεύθηκαν στην ηλεκτρονική έκδοση του περιοδικού PLOS ONE, διχάζουν την επιστημονική κοινότητα και καθιστούν αμφιλεγόμενη τη χρήση της συγκεκριμένης βιταμίνης. Σύμφωνα με την τελευταία έρευνα, το φυλλικό οξύ αυξάνει τον κίνδυνο εξέλιξης των καρκινικών όγκων, ωστόσο άλλες παλαιότερες μελέτες είχαν αναδείξει την προστατευτική του δράση στις περιπτώσεις καρκίνου του μαστού.

Ο δρ. Young-In Kim, ερευνητής στο Νοσοκομείο «St Michael’s Hospital», δήλωσε: «Πρόκειται για ένα ιδιαίτερα σημαντικό θέμα, δεδομένου ότι οι ασθενείς με καρκίνο του μαστού στη Βόρεια Αμερική εκτίθενται σε υψηλά επίπεδα φυλλικού οξέος μέσω της διατροφής, αλλά και εξαιτίας της ευρείας χρήσης των συμπληρωμάτων βιταμίνης μετά τη διάγνωση του καρκίνου».

Η ποσότητα φυλλικού οξέος, που καταναλώνεται στη Βόρεια Αμερική, έχει αυξηθεί δραματικά τα τελευταία 15 χρόνια. Οι γυναίκες ενθαρρύνονται συστηματικά να λαμβάνουν συμπληρώματα φυλλικού οξέος πριν μείνουν έγκυος αλλά και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, προκειμένου να αποφευχθούν οι γενετικές ανωμαλίες. Επιπλέον, από το 1998, οι κυβερνήσεις του Καναδά και των ΗΠΑ έχουν ζητήσει από τους κατασκευαστές τροφίμων να προσθέτουν φυλλικό οξύ στο άσπρο αλεύρι, τα ζυμαρικά και στα προϊόντα καλαμποκάλευρου, ώστε οι γυναίκες να λαμβάνουν επαρκείς ποσότητες βιταμίνης Β.

Πηγή: vita.gr

Η συμβουλή της ημέρας

Η συμβουλή της ημέρας
Έχεις ακούσει κατά καιρούς τη μέθοδο της κατανάλωσης, με το πρωινό ξύπνημα, νερού με λίγες σταγόνες λεμόνι, ως τρόπο απώλειας βάρους. Στην πραγματικότητα όμως, κατά αυτόν τον τρόπο, όχι βάρος δεν θα χάσεις αλλά θα κάνεις και κακό στην υγεία σου.

Καταρχήν δεν υπάρχει καμιά επιστημονική εξήγηση, που να δείχνει ότι το εν λόγω «μαντζούνι» βοηθάει στο να χάσουμε βάρος, να κινητοποιήσουμε το λίπος μας και άλλα αντίστοιχα.

Αντίθετα, όταν ένα όξινο ρόφημα καταναλώνεται με άδειο στομάχι και μετά τον βραδινό ύπνο, που το περιβάλλον στο στομάχι μας είναι αρκετά όξινο, μπορεί ακόμη και να προκαλέσει κάποια στομαχικά προβλήματα, από απλές καούρες και ξινίλες μέχρι και γαστρίτιδες.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory