Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2014

Απίστευτο δεντρόσπιτο .

Cool forest house clad in wood This Amazing Forest House Was Built For Just $11,000 With Locally Found Materials!

Απίστευτος σκύλος .

funny dog on beach

Οπλα του Β παγκοσμίου πολέμου .

The Strangest Weapons of WWI

Παγκόσμιος διαγωνισμός ρομποτικής για πρώτη φορά στην Ελλάδα

Παγκόσμιος διαγωνισμός ρομποτικής για πρώτη φορά στην Ελλάδα
Πρόκειται για το First Lego League (FLL), μια παγκόσμια διοργάνωση ρομποτικής, με τη μορφή διαγωνισμού, για παιδιά ηλικίας 9 έως 16 ετών. Τριάντα τέσσερις ομάδες των δέκα ατόμων θα λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, τον οποίο διοργανώνει το μη κερδοσκοπικό- αγαθοεργές σωματείο «Δράση για την Εκπαίδευση- EDU ACT».

Ο διαγωνισμός έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν και να αγαπήσουν την επιστήμη και την τεχνολογία με τον πλέον διασκεδαστικό τρόπο αποκτώντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητές τους και πιστεύοντας στον εαυτό τους, διδάσκοντάς τους παράλληλα πολύτιμες δεξιότητες για τη ζωή.

Μέχρι τη διεξαγωγή του τελικού θα πραγματοποιηθούν εργαστήρια και συναντήσεις με γνωστούς επιστήμονες, ομιλίες και εκπαιδευτικοί διαγωνισμοί. Την Παρασκευή και το Σάββατο, 24- 25 Ιανουαρίου και 31 Ιανουαρίου- 1 Φεβρουαρίου, στο εμπορικό κέντρο «Mediterranean Cosmos» θα διεξαχθούν σεμινάρια εκπαιδευτικής ρομποτικής για όλους.

Ο φετινός διαγωνισμός έχει θέμα το περιβάλλον και τα καιρικά φαινόμενα και στο πλαίσιο αυτό θα παραβρεθούν στη Θεσσαλονίκη η ομάδα της εκπαιδευτικής ρομποτικής από τα Νησιά Φερόες, Lego Vinir, όπως και οι παγκοσμίου φήμης σχεδιαστές ρομποτικής Lee Magpilli και Βασίλης Χρυσανθακόπουλος.

«Κάτι τόσο μεγάλο όσο αυτός ο διαγωνισμός, το μοιραζόμαστε, το κάνουμε κομμάτι της πόλης» δήλωσε, σε συνέντευξη Τύπου, ο εκπαιδευτικός και εμπνευστής της ιδέας «EDU - ACT» Κώστας Βασιλείου, προσθέτοντας: «Τα παιδιά σχεδιάζουν, χρησιμοποιούν μαθητικά και προχωράνε. Το πρόγραμμα τους εμπνέει να ανακαλύψουν καινούρια πράγματα».

Αρωγός της διοργάνωσης είναι το Ίδρυμα Νεότητας της Μητρόπολης Νεαπόλεως- Σταυρουπόλεως. Τον διαγωνισμό υποστηρίζουν η «Θεσσαλονίκη Ευρωπαϊκή Πρωτεύουσα Νεολαίας 2014», το NOESIS, η εταιρεία «Ελληνικά Πετρέλαια», το «Mediterranean Cosmos». Η όλη διοργάνωση τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Μακεδονίας- Θράκης και των Δήμων Θεσσαλονίκης, Πυλαίας- Χορτιάτη και Κορδελιού- Ευόσμου.

Πώς να αφαιρέσετε την ψαλίδα

Πώς να αφαιρέσετε την ψαλίδα
Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να αφαιρέσετε την ψαλίδα, παρά μόνο με το κούρεμα των μαλλιών σας. Υπάρχουν, όμως, τρόποι για να τα περιποιηθείτε. 

Απομάκρυνση
Προσδιορίστε αρχικά αν έχετε ψαλίδα. Υπάρχουν διάφοροι τύποι:

Η γενική διάσπαση του άκρου της τρίχας.

Οι διασπάσεις που συμβαίνουν πολλές φορές στο ίδιο σκέλος της τρίχας.

Μια διάσπαση που συμβαίνει στη μέση του κλώνου των μαλλιών.

Πάντα να χρησιμοποιείτε ψαλίδι για τα μαλλιά, ακόμη κι αν πρόκειται να κόψετε μόνο ένα σκέλος. Το ψαλίδι για χαρτί μπορεί να προκαλέσει περισσότερα χωρίσματα στην τρίχα. Οι κόμποι που παρουσιάζονται συχνότερα σε ξηρά, σγουρά μαλλιά, δεν είναι ψαλίδα.

Να κόβετε τα μαλλιά σας τακτικά, δηλαδή κάθε έξι έως οκτώ εβδομάδες. Κόψτε τουλάχιστον ένα με δύο εκατοστά και η ψαλίδα θα αφαιρεθεί και τα μαλλιά θα είναι υγιή και δυνατά.

Πρόληψη

Τα περισσότερα είδη των χημικών ουσιών από την περμανάντ, το βάψιμο ή ακόμη και το χλώριο στο νερό του μπάνιου ή την πισίνα βοηθούν στην δημιουργία ψαλίδας.

Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από χημικές ουσίες. Τα φυσικά μαλλιά είναι πιο όμορφα. Αν πρέπει οπωσδήποτε να αλλάξετε το χρώμα των μαλλιών σας, ψάξτε για την πιο ευγενική χρωστική ουσία που μπορείτε να βρείτε. Εάν πρόκειται να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα για τα μαλλιά σας, φροντίστε τα μαλλιά σας πιο συχνά.

Προστατέψτε τα μαλλιά σας πριν το κολύμπι στην πισίνα ή τη θάλασσα. Χρησιμοποιήστε ένα conditioner, ή φορέστε ένα σκουφάκι για κολύμπι. 

Ξεπλύνετε καλά τα μαλλιά σας πριν το κολύμπι, θα σας βοηθήσει στο να απορροφήσουν λιγότερα χημικά. 
Να μην ξεχάσετε να ξεπλύνετε με σαμπουάν τα μαλλιά σας όσο το δυνατόν συντομότερα μετά το κολύμπι.

Βούρτσισμα και χτένισμα
Πολλοί άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν πόσο εύθραυστα είναι τα άκρα των τριχών μας. Το συχνό βούρτσισμα ή το χτένισμα μπορεί να βλάψει τα μαλλιά σας.

Σταματήστε να χτενίζετε τα μαλλιά σας ανάποδα για να δώσετε όγκο. Αυτό είναι το πιο καταστροφικό είδος βουρτσίσματος, γιατί όταν θα χρειαστεί να τα βουρτσίσετε κανονικά η τρίχα θα σπάσει.

Βρείτε την ιδανική χτένα για τα μαλλιά σας. Εάν έχετε χοντρές τρίχες μπορεί να χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια ευρεία οδοντωτή χτένα. Οι χτένες σε γενικές γραμμές είναι πιο ήπιες από την κοινή βούρτσα. 

Μην το παρακάνετε με το βούρτσισμα, μπορεί να οδηγήσει σε περισσότερες διασπάσεις.

Χτενίστε τα μαλλιά απαλά. Ξεκινήστε από το κάτω μέρος και συνεχίστε προς τα επάνω. Όταν συναντήσετε έναν κόμπο σταματήστε το χτένισμα και ξεμπερδέψτε με τα δάχτυλά σας. 

Πηγή: neadiatrofis.gr

Γυναίκα VS Παλίρροια

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory