Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2014

Χαμόγελα .

pikdamp 14-0003
pikdamp 14 - 0005

γκαράζ που είναι το όνειρο κάθε ανθρώπου

an_awesome_garage_that_is_every_mans_dream_640_03
an_awesome_garage_that_is_every_mans_dream_640_04

Τι συμβαίνει στα Backstage θεάματα ομορφιάς

Κυνηγώντας το Crown
Απαρτίζεται

Οι δέκα χειρότερες χώρες για φαγητό

Οι δέκα χειρότερες χώρες για φαγητό
Στην Ολλανδία μπορεί κανείς να βρει το καλύτερο φαγητό, σύμφωνα με μια νέα έρευνα, η οποία κατατάσσει ακόμη στη χειρότερη θέση σε ό,τι αφορά την κατανάλωση φαγητού το Τσαντ στην Αφρική. 

Όσο κι αν θα περιμέναμε να δούμε τη χώρα μας να φιγουράρει στις πρώτες θέσεις της λίστας με τις καλύτερες χώρες για να φάει κανείς, σύμφωνα με την έρευνα της Oxfam, την οποία επικαλείται η Daily Mail, η Ελλάδα δε φάνηκε πουθενά στην πρώτη δεκάδα.

Οι ερευνητές έλαβαν υπόψη την ποσότητα του προσφερόμενου φαγητού, την οικονομική δυνατότητα των ανθρώπων σε ό,τι αφορά την αγορά φαγητού, αν το προσφερόμενο φαγητό είναι καλής ποιότητας και την ύπαρξη (και αν ναι την έκταση αυτών) ασθενειών που σχετίζονται με τη διατροφή. 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η Ολλανδία κατέκτησε την πρώτη θέση γιατί το φαγητό είναι σχετικά φτηνό, τα επίπεδα του διαβήτη στον πληθυσμό χαμηλά και επειδή παρέχει μεγάλη ποικιλία σε ό,τι αφορά τις διατροφικές επιλογές.

Την Ολλανδία ακολουθούν η Γαλλία και η Ελβετία, ενώ στις πρώτες 12 θέσεις μπορεί κανείς να βρει ακόμη την Αυστρία, το Βέλγιο, τη Δανία, τη Σουηδία, την Αυστραλία, την Ιρλανδία, Ιταλία, το Λουξεμβούργο και την Πορτογαλία.

Βέβαια, αυτό δε σημαίνει ότι όλες αυτές οι χώρες τα πήγαν καλά σε όλες τις εξεταζόμενες κατηγορίες.

Η Ολλανδία έχει υψηλά ποσοστά παχυσαρκίας, με σχεδόν ένας στους πέντε κατοίκους να έχουν Δείκτη Μάζας Σώματος άνω του 30, ενώ ο φυσιολογικός μέσος όρος κυμαίνεται από 18 έως 25.

Η Αυστραλία έχει το μεγαλύτερο δείκτη παχυσαρκίας, με το 27% του πληθυσμού της να είναι παχύσαρκοι.
Στην τελευταία θέση της λίστας βρίσκεται το Τσαντ, καθώς το φαγητό στη χώρα είναι χαμηλής διατροφικής αξίας, είναι ακριβό και δεν προετοιμάζεται σύμφωνα με τους κανόνες υγιεινής.

Ένα στα τρία παιδιά στο Τσαντ είναι λιποβαρή. Στις τελευταίες θέσεις βρίσκονται επίσης η Αιθιοπία, η Αγκόλα και άλλες αφρικάνικές χώρες.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα στις ΗΠΑ μπορεί κανείς να βρει το πιο οικονομικά προσιτό φαγητό στον κόσμο, ενώ η ποιότητα του φαγητού είναι εξαιρετικά καλή στην Ισλανδία, αλλά όχι στη Μαδαγασκάρη.

Το υψηλότερο ποσοστό διαβήτη κατέχει η Σαουδική Αραβία, ενώ η χώρα με τα μεγαλύτερα ποσοστά παχυσαρκίας είναι το Κουβέιτ, κάτι που δεν ισχύει για το Μπαγκλαντές, το Νεπάλ και την Αιθιοπία.

Το 67% του πληθυσμού του Μπουρουντί υποσιτίζεται ενώ το 35% των παιδιών είναι λιποβαρή. Η Υεμένη ήταν η επόμενη χειρότερη χώρα σε ό,τι αφορά τον υποσιτισμό, ακολουθούμενη από την Ινδία και τη Μαδαγασκάρη.

Η Ινδία έχει το υψηλότερο ποσοστό λιποβαρών παιδιών στον κόσμο, με το ποσοστό να φτάνει το 44%.

Στη μελέτη δε συμπεριελήφθησαν ωστόσο τα νησιά του Ειρηνικού, τα οποία κατέχουν τα χειρότερα ποσοστά στον κόσμο σε ό,τι αφορά την παχυσαρκία. Το νησί του Nauru έχει το υψηλότερο ποσοστό παχύσαρκου πληθυσμού στον κόσμο, που φτάνει στο 71%.

Οι δέκα καλύτερες χώρες για φαγητό:

1. Ολλανδία
2. Γαλλία
3. Ελβετία
4. Δανία
5. Σουηδία
6. Αυστρία
7. Βέλγιο
8. Ιρλανδία
9. Ιταλία
10. Πορτογαλία

Οι δέκα χειρότερες χώρες για φαγητό:
1. Τσαντ
2. Αγκόλα
3. Αιθιοπία
4. Μαδαγασκάρη
5. Υεμένη
6. Νιγηρία
7. Μπουρουντί
8. Μοζαμβίκη
9. Ζιμπάμπουε
10. Σιέρρα Λεόνε

Έσπασαν τα «κοντέρ» των ευρυζωνικών συνδέσεων

Έσπασαν τα «κοντέρ» των ευρυζωνικών συνδέσεων
Οι μεγαλύτερες ταχύτητες ευρυζωνικής διασύνδεσης που έχουν επιτευχθεί ποτέ, καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια δοκιμής στο Λονδίνο. 

Η ταχύτητα που επιτεύχθηκε έφτασε τα 1,4 terabits ανά δευτερόλεπτο, ταχύτητα που επαρκεί για την αποστολή 44 ασυμπίεστων ταινιών υψηλής ανάλυσης σε μόλις ένα δευτερόλεπτο!

Η δοκιμή πραγματοποίησαν σε συνεργασία η γαλλική Alcatel-Lucent και η BT και απέδειξε ότι ο μεγαλύτερος όγκος δεδομένων μπορεί να σταλεί μέσω των υλικοτεχνικών δομών που υπάρχουν σήμερα. 

Κάτι τέτοιο επιτρέπει στους παρόχους να αυξήσουν τις παρεχόμενες ταχύτητες, δίχως να απαιτούνται ακριβές αναβαθμίσεις του εξοπλισμού.

Η σύνδεση κατά τη διάρκεια της δοκιμής πραγματοποιήθηκε σε μια απόσταση 410 χιλιομέτρων, μεταξύ του πύργου της BT στο κεντρικό Λονδίνο και του Ίπσουιτς, τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο του προηγούμενου έτους. Οι δοκιμές έγιναν μέσω των καλωδίων οπτικών ινών που βρίσκονται ήδη εγκατεστημένα στο μεγαλύτερο μέρος της Αγγλίας.

Οι ερευνητές δημιούργησαν ένα «υπέρ-κανάλι» μετάδοσης δεδομένων, κάτι που οδήγησε στην αύξηση της ταχύτητας μετάδοσης κατά 42,5% σε σχέση με τα σημερινά στάνταρ των ευρυζωνικών συνδέσεων.

Ωστόσο, όπως σημειώνει η βρετανική Telegraph, οι πελάτες δεν πρόκειται να επωφεληθούν των νέων ταχυτήτων τουλάχιστον για τα επόμενα χρόνια.

Γέμιση για γαλοπούλα ή κοτόπουλο

Γέμιση για γαλοπούλα ή κοτόπουλο
 450 g λουκάνικο χοιρινό κομμένο κυβάκια ή ανάμεικτα με συκωτάκια πουλερικών (250 γραμμ συκωτάκια και 200 γραμμ λουκάνικο)
- 2 κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
- 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
- ½ φλ.τσαγ κρασί λευκό
- 2 κλωνάρια σέλινο, ψιλοκομμένο
- 1/2 φλ.τσαγ κράνμπερις αποξηραμένα
- 1/2 φλ.τσαγ βερίκοκα αποξηραμένα κομμένα σε κυβάκια
- 1 κ.γλκ φασκόμηλο
- 1 κ.γλκ θυμάρι 
- 60 γραμμ φρέσκο μαϊντανό, ψιλοκομμένο 
- 1 πράσινο μήλο κομμένο κυβάκια
- 1 φλ.τσαγ κρουτόν (ψωμί κομμένο σε κυβάκια και ψημένο)
- 100 γραμμ κεφαλογραβιέρα κομμένη κυβάκια
- 8 κάστανα βρασμένα κομμένα κυβάκια
- 2 κ.σ αμύγδαλα χοντροκομμένα 
- ελαιόλαδο
- αλάτι και πιπέρι
Τρόπος παρασκευής – Εκτέλεση συνταγής
1. Σε κατσαρόλα ρίχνουμε ελαιόλαδο. σοτάρουμε τα κρεμμύδια, το λουκάνικο ή (ανάμεικτα και συκωτάκια) για 3 λεπτά. 

2. Σβήνουμε με κρασί. Αφήνουμε μέχρι να απορροφήσει τα υγρά. Προσθέτουμε το σέλινο, το μήλο. 

3. Τα αφήνουμε για 2 λεπτά. μέχρι να μαλακώσουν. 

4. Τέλος ρίχνουμε το τυρί, τα κάστανα, τα βερίκοκα τα κράνμπερις, τα αμύγδαλα, το φασκόμηλο, το μαϊντανό, τα κρουτόν, το θυμάρι, αλάτι, πιπέρι. 

5. Ανακατεύουμε και γεμίζουμε το κοτόπουλο ή γαλοπούλα.
http://www.newsbeast.gr/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory