Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

Αστυνομική βία στον Καναδά .

Μια καναδική αστυνομία βιαιότητα

Σπίτι Στην Αυστρία

Twisted Σπίτι Στην Αυστρία
Twisted House In Αυστρία2
Twisted House In Austria3
Twisted House In Austria4
Twisted House In Austria5

Συλλογή βίντεο με fail και ατυχήματα με τρακτέρ

Ποιό είναι το βαρύτερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα;


Το βαρύτερο όργανο στο ανθρώπινο σώμα είναι το δέρμα, το οποίο προστατεύει και ρυθμίζει τη θερμοκρασία του σώματός μας.
Το δέρμα αποτελείται από 2 μέρη: την κεράτινη εξωτερική επιδερμίδα και το μαλακό εσωτερικό χόριο, στο οποίο έχουν ενσωματωθεί οι μεμβράνες των τριχών και των σμηγματογόνων αδένων και ο ιδρώτας.
Ζυγίζει περίπου 2,72 κιλά και μάλιστα το δέρμα ενός ενήλικα περίπου 70 κιλά, αν τεντωθεί μπορεί να καλύψει σχεδόν 1,8 τετραγωνικά μέτρα.
Δυόμισι περίπου εκατοστά δέρματος, περιέχουν περίπου 645 ιδρωτοποιούς αδένες, 23.500  νεύρα και 1.000 νευρικές απολήξεις, 65 θύλακες τριχών, 75 σμηγματογόνους αδένες και κάτι λιγότερο από 6 μέτρα αιμοφόρων αγγείων.
Βέβαια, μέχρι την ηλικία των 70 ετών ένας μέσος άνθρωπος θα έχει χάσει σχεδόν 47,5 κιλά δέρματος, δηλαδή περίπου τα 2/3 του συνολικού του βάρους.

Έχουν κυτταρίτιδα οι άντρες;


Η κυτταρίτιδα είναι γεγονός, εμμονή και εφιάλτης για κάθε γυναίκα, σχεδόν. Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι και οι άντρες δε μπορεί να έχουν κυτταρίτιδα, απλά η βασική διαφορά είναι ότι η δική τους βρίσκεται σε διαφορετικά σημεία. Συνήθως μάλιστα, η αντρική κυτταρίτιδα συσσωρεύεται στην κοιλιακή χώρα και τον λαιμό.
Μία ακόμη διαφορά στην κυτταρίτιδα μεταξύ αντρών και γυναικών είναι ότι η πρώτη δεν είναι τόσο συχνή, επειδή οι άντρες έχουν παχύτερο δέρμα, άρα είναι πιο δύσκολο να φαίνεται η αντιαισθητική αυτή όψη του πορτοκαλιού.
Επίσης, το λίπος στο αντρικό δέρμα αποθηκεύεται κάτω από το δέρμα και διανέμεται σε διαφορετικές περιοχές του σώματος, ενώ σε μια γυναίκα, συνήθως η συσσώρευση είναι σε συγκεκριμένα μέρη, όπως οι γλουτοί.
Σε γενικές γραμμές πάντως, ο λόγος που εμφανίζεται η κυτταρίτιδα είναι εξαιτίας των λιποκυττάρων κάτω από το δέρμα, που αλλάζουν σχήμα. Το λίπος συμπιέζεται και έτσι είναι ορατό ως τα γνωστά «λακκάκια», που σχηματίζονται.
Τέλος, η κυτταρίτιδα δεν είναι «προνόμιο» των υπέρβαρων ανθρώπων. Αντίθετα, η εμφάνισή της εξαρτάται από παράγοντες όπως οι ορμόνες, η κακή κυκλοφορία του αίματος, το κάπνισμα, η υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ, η ανθυγιεινή διατροφή, ακόμη και η κληρονομικότητα.
http://www.clickatlife.gr/

Ο ρόλος του καφέ και του κακάο στη δίαιτα

Ο ρόλος του καφέ και του κακάο στη δίαιτα
Και ο καφές και το κακάο αποτελούν φυσικά ροφήματα φυτικής προέλευσης. Αποτελούν καλές πηγές αντιοξειδωτικών και συστήνονται στα πλαίσια μιας ισορροπημένης διατροφής.

Ωστόσο συγκρίνοντάς τα μεταξύ τους όσον αφορά τις θερμίδες και τα συστατικά που σχετίζονται με το βάρος μας, τα πράγματα έχουν ως εξής:

Το κακάο αποτελεί ένα τρόφιμο φυτικής προέλευσης, αλλά δεν παύει να περιέχει λιπαρά και άρα να προσδίδει πολλές θερμίδες. Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ένα ρόφημα κακάο με ζάχαρη και γάλα μπορεί να φτάνει μέχρι και 150 – 200 θερμίδες.

Αντίθετα ο καφές δεν περιέχει καθόλου συστατικά που δίνουν θερμίδες όπως το λίπος και για αυτό οι θερμίδες που θα πάρουμε αυτές καθαυτές από ένα καφέ είναι σχεδόν μηδενικές.

Η όποια επιβάρυνση είναι από τη ζάχαρη και το γάλα που προσθέτουμε, τα οποία όμως θα έμπαιναν και στο κακάο.

Στην ερώτηση λοιπόν καφές ή κακάο σε μία δίαιτα σημειώσατε ένα.

Πηγή: neadiatrofis.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory