Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2014

Ασχημη σταθμευση

ama parkiranje-0001
ama parkiranje-0002

Βλέπετε τα πιο παράξενα οχήματα στο δρόμο μερικές φορές

διασκεδαστικό αστείο αυτοκίνητα 15 Βλέπετε τα πιο περίεργα οχήματα στο δρόμο μερικές φορές (35 Φωτογραφίες)
διασκεδαστικό αστείο αυτοκίνητα 32 Βλέπετε τα πιο περίεργα οχήματα στο δρόμο μερικές φορές (35 Φωτογραφίες)

Big, Bigger, Biggest

Golemo pogolemo najgolemo-0001
Golemo pogolemo najgolemo-0002

Πως επικοινωνούν μεταξύ τους οι ρέγγες;! Θα πάθετε πλάκα!!

Όλα τα ψάρια και τα ζώα, έχουν τον δικό τους κώδικα επικοινωνίας, αλλά οι ρέγγες έχουν έναν πολύ περίεργο που ούτε που φαντάζεστε!! 

Οι ρέγγες που λέτε, επικοινωνούν αναμεταξύ τους με κλανιές!! 

Αν είναι δυνατόν, κι όμως είναι αλήθεια! 

Τελικά για κάποια όντα οι κλανιές δεν είναι κάτι τόσο αστείο ή απαραίτητη λειτουργία του οργανισμού τους, αλλά είναι ένα μέσο επικοινωνίας. 

Η ανακάλυψη αυτή πραγματοποιήθηκε και δημοσιεύτηκε από το U.K. science journal Biology Letters. 

πηγή: National Geographic

Ποια χώρα έχει βασικό μισθό 1.874 ευρώ;!

Όσο κι αν ακούγεται απίστευτο υπάρχουν ακόμη χώρες και μάλιστα στην Ευρωπαϊκή Ένωση όπου ο βασικός μισθόςξεπερνά τα 1.500 ευρώ! 

Συγκεκριμένα στο Λουξεμβούργο ο βασικός μισθός αγγίζει τα 1.874 ευρώ την στιγμή που στην Ελλάδα φτάνει μετά βίας τα 684... Σχεδόν τριπλάσιος δηλαδή! 

Οικονομική κρίση σου λέει ο άλλος...
http://coolweb.gr/

Έξι αστικοί μύθοι για την υγεία που τελικά αληθεύουν!

Δεν πρέπει να καταπίνουμε την τσίχλα γιατί μένει στο στομάχι για εφτά χρόνια και δεν πρέπει να βγαίνουμε στο κρύο με βρεγμένα μαλλιά γιατί μπορεί να αρρωστήσουμε. Αυτό τουλάχιστον μας έλεγαν οι γονείς μας όταν ήμαστε παιδιά και μεγαλώνοντας μάθαμε ότι πρόκειται για μύθο!

Δεν πρέπει όμως να βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα για τις «φήμες» που περιβάλλουν την υγεία, καθώς μερικοί από τους πιο γνωστούς αστικούς μύθους φαίνεται πως αληθεύουν.

1. Το χασμουρητό είναι πράγματι μεταδοτικό


Μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε μαϊμούδες, σκύλους αλλά και ανθρώπους απέδειξε ότι το χασμουρητό είναι «κολλητικό». Ωστόσο, οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μέρυλαντ που κατέληξαν σε αυτή τη διαπίστωση δηλώνουν πως το φαινόμενο αποτελεί μυστήριο. Μια πιθανή εξήγηση είναι ότι το χασμουρητό οδηγεί στην οξυγόνωση του εγκεφάλου και συνεπώς στη μεγαλύτερη εγρήγορση. Έτσι, βοηθά τα μέλη μιας ομάδας να συγχρονιστούν απέναντι σε μια επικείμενη απειλή.

2. Ο λόξυγκας σταματά αν τρομάξουμε


Ο λόξυγκας εκδηλώνεται όταν το νευρικό σύστημα «κολλάει», με αποτέλεσμα να στέλνει ασταμάτητα σήματα στους μύες του διαφράγματος. Έτσι, το διάφραγμα συσπάται με ταχύτατο ρυθμό. Αυτή η αντανακλαστική κίνηση συνήθως σταματά από μόνη της, όμως εάν κάτι διακόψει ξαφνικά αυτήν την επανάληψη –όπως η στιγμιαία διακοπή της αναπνοής– ο λόξυγκας σταματά πιο γρήγορα.

3. Ένα κρύο ντους ηρεμεί τις σεξουαλικές ορμές


Η χαμηλή θερμοκρασία του νερού κάνει τα αιμοφόρα αγγεία να συστέλλονται, με αποτέλεσμα η ροή του αίματος να περιορίζεται στα άκρα και τα ανδρικά γεννητικά όργανα. Έτσι, οι παλμοί της καρδιάς μειώνονται και επιτυγχάνεται η χαλάρωση.

4. Όταν τρώμε όρθιοι καίμε τις θερμίδες που καταναλώνουμε


Καταφέρνουμε να κάψουμε κατά 70% πιο αποτελεσματικά κάθε θερμίδα που καταναλώνουμε ανά λεπτό όταν στεκόμαστε όρθιοι. Με άλλα λόγια, γλιτώνουμε 50 θερμίδες μέσα σε μία ώρα.

5. Όταν διαβάζουμε στο σκοτάδι ταλαιπωρούμε τα μάτια μας


Οι κόρες των ματιών διαστέλλονται στο σκοτάδι. Έτσι, δυσκολευόμαστε να εστιάσουμε στις λεπτομέρειες. Οι ειδικοί τονίζουν ότι δεν υπάρχει μακροπρόθεσμος κίνδυνος για τα μάτια, όμως το διάβασμα στο σκοτάδι μάς κουράζει πιο γρήγορα.

6. Το πρόχειρο φαγητό πριν τον ύπνο προκαλεί εφιάλτες


Μελέτες έχουν αποδείξει ότι τα άτομα που καταναλώνουν πολλή ζάχαρη ή πικάντικα φαγητά πριν τον ύπνο βλέπουν πιο συχνά άσχημα όνειρα και εφιάλτες. Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι η ζάχαρη μπορεί να επηρεάσει τη λειτουργία του εγκεφάλου την ώρα που κοιμόμαστε, όμως δεν έχουν κατανοήσει πλήρως γιατί παρατηρείται αυτό το παράδοξο φαινόμενο.
http://www.onmed.gr/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory