Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 22 Φεβρουαρίου 2014

Χαμογελο .

funny-pictures-656
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Πολύ Ενδιαφέρουσες Φωτογραφίες

very_interesting_photos-18
very_interesting_photos-18

Old New York Φωτογραφίες

old_new_york_photos_01
old_new_york_photos_02

Η συνολική καταστροφή που προκαλείται από ένα Λαμπραντόρ

the_total_destruction_caused_by_one_naughty_labrador_640_01
the_total_destruction_caused_by_one_naughty_labrador_640_02

Οι επτά… αμαρτίες που οδηγούν την δίαιτα στην αποτυχία

Οι επτά... αμαρτίες που οδηγούν την δίαιτα στην αποτυχία
Οι γυναίκες είναι εξαιρετικά πολυάσχολες και γι’ αυτό οι περισσότερες αποτυγχάνουν παταγωδώς όταν αποφασίζουν να κάνουν δίαιτα, σύμφωνα με μία νέα βρετανική δημοσκόπηση.
Τρέχοντας ολημερίς από τη δουλειά στο σπίτι και στις υποχρεώσεις των παιδιών, τους απομένει ελάχιστος χρόνος για να προετοιμάσουν ένα υγιεινό γεύμα και έτσι καταλήγουν να τρώνε ό,τι βρουν μπροστά τους.
Στη δημοσκόπηση συμμετείχαν 500 εθελόντριες, ηλικίας 20 έως 65 ετών, από τις οποίες οι ερευνητές ζήτησαν να περιγράψουν το είδος της καθημερινότητάς τους και τις διατροφικές συνήθειες που ακολουθούν όταν προσπαθούν να χάσουν βάρος.
Η συντριπτική πλειονότητα (το σχεδόν 70%) είπαν ότι μονίμως βιάζονται και η έλλειψη χρόνου είναι αυτή που τις οδηγεί σε κακή επιλογή τροφίμων, αφού δεν έχουν χρόνο να ετοιμάσουν υγιεινά γεύματα.
Οι γυναίκες αυτές, οι περισσότερες από τις οποίες είναι μητέρες με μικρά παιδιά και εργαζόμενες σε γραφεία, δήλωσαν ότι συχνά αναγκάζονται να τρώνε έτοιμα, πλούσια σε λίπη και θερμίδες φαγητά διότι δεν βρίσκουν κάτι καλύτερο.
Περίπου 7% των γυναικών είπαν ότι δεν μπορούν να αντισταθούν στους πειρασμούς (ιδίως στα γλυκά) και έτσι τσιμπολογούν μεταξύ των γευμάτων, ενώ το 6% δήλωσαν ότι για να χάσουν βάρος τρώνε ελάχιστα όλη την εβδομάδα και μετά «ορμάνε» σε ό,τι βρουν μπροστά τους (με πρώτη προτίμηση τα γλυκά).
Το 5%των εθελοντριών εξάλλου είπαν ότι τρώνε για παρηγοριά, ενώ το 4% παραδέχτηκαν ότι το μεγάλο τους λάθος είναι ότι χρησιμοποιούν το φαγητό ως επιβράβευση του εαυτού τους.
Ένα άλλο 4% είπαν ότι το μεγάλο τους πρόβλημα είναι οι κοινωνικές εκδηλώσεις, στις οποίες υπερκαταναλώνουν αλκοόλ και τα παχυντικά συνοδευτικά, όπως τα πατατάκια.
Ορισμένες εθελόντριες είπαν, τέλος, ότι το μεγάλο εμπόδιο στη δίαιτα είναι ότι έχουν μόνιμη σχέση και παρασύρονται να τρώνε ό,τι και ο σύντροφός τους.
Η δημοσκόπηση πραγματοποιήθηκε για λογαριασμό της ιστοσελίδας FreeDeliveryLand.
Πηγή: Τα Νέα

Η «μαγική» τροφή που μας κάνει να νιώθουμε χορτάτοι!

Η «μαγική» τροφή που μας κάνει να νιώθουμε χορτάτοι!
Επιστήμονες από το Πανεπιστήμιο Queen Margaret, στο Εδιμβούργο, ανακάλυψαν ότι η κατανάλωση ενός συγκεκριμένου φυσικού εκχυλίσματος περιορίζει το αίσθημα της πείνας και αυξάνει εκείνο του κορεσμού, με αποτέλεσμα να τρώμε λιγότερο!
Πρόκειται για το εκχύλισμα από ρόδι, που, όπως προέκυψε από τη σχετική μελέτη, είναι δυνατόν να περιορίσει κατά 22% την ποσότητα του φαγητού, που καταναλώνουμε ανά γεύμα.
Στο πλαίσιο της μελέτης, οι ερευνητές συνεργάστηκαν με 29 εθελοντές. Άλλοι από αυτούς λάμβαναν πριν το φαγητό συμπλήρωμα από ρόδι, ενώ άλλοι έπαιρναν ψευδοφάρμακο.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, όσοι λάμβαναν το συμπλήρωμα ροδιού, κατανάλωσαν 22% μικρότερη ποσότητα φαγητού, ενώ ένιωθαν πιο χορτάτοι.
Όπως εξηγούν οι επιστήμονες, η επικρατέστερη άποψη που εξηγεί το φαινόμενο είναι ότι μία ομάδα θρεπτικών συστατικών του ροδιού, οι πολυφαινόλες, λειτουργούν ως κατασταλτικό της όρεξης.
Πηγή: onmed.gr


Πως ο κάκτος επιβιώνει χωρίς νερό;

Όλοι μας ξέρουμε ότι τα φυτά για να ζήσουν, χρειάζονται νερό καιπότισμα. Ο κάκτος όμως, εξαιτίας κάποιων χαρακτηριστικών του, μπορεί να επιβιώσει με ελάχιστο νερό. 

Γι’ αυτό κιόλας είναι το μόνο σχεδόν φυτό που βλέπουμε να επιβιώνει σε ερήμους και γενικά σε ξηρά περιβάλλοντα. 

κάκτοςΟ κάκτος λοιπόν όπως γνωρίζουμε δεν έχει φύλλα. Τα φύλλα γενικά στα φυτά, είναι υπεύθυνα για την "εξάτμιση" σχετικά μεγάλων ποσοτήτων νερού... 

Έτσι ο κάκτος μόνο και μόνο εξαιτίας της έλλειψης φύλλων, αμέσως έχει πολύ "μικρότερες απώλειες" μιας και από τα φύλλα γίνεται τεράστια δαπάνη νερού! 

ρίζες κάκτουΤώρα, παράλληλα ο κάκτος έχει "έξυπνες" ρίζες που του επιτρέπουν να βρίσκει υγρασία - νερό στο χώμα, ακόμα κι όταν αυτό είναι σε έλλειψη μέσα στο χώμα! 

Ακόμα και σε ξηρά περιβάλλοντα, κάτω στο χώμα υπάρχουν ελάχιστα ίχνη υγρασίας. Αυτά εκμεταλλεύεται και εντοπίζει η ρίζα του κάκτου, που άλλα φυτά δεν μπορούν! 

Τέλος, εξαιτίας της ελάχιστης ποσότητας νερού που χρειάζεται, τυχόν περίσσειες ποσότητες κατά την "άντληση" από το χώμα, καταλήγουν σε "δεξαμενές" μέσα του προς αποθήκευση για μελλοντική χρήση! 

κάκτος αποθηκεύει νερό

Γι’ αυτό λοιπόν ο κάκτος επιβιώνει για μεγάλο χρονικό διάστημα ουσιαστικά χωρίς νερό

όταν χρειάζεται μια μικρή ποσότητα, παίρνει από τις "δεξαμενές" του και η ποσότητα του νερού που χρειάζεται για την επιβίωσή του, είναι πολλαπλάσια μικρότερη σε σύγκριση με τα υπόλοιπα φυτά!
http://coolweb.gr/kaktos-nero-epiviosi/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory