Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 23 Φεβρουαρίου 2014

Γιαπωνεζικα σχολεια .

skolski denovi-0001
skolski denovi-0002

Απόλυτη τρελα .

ludo-0002
ludo-0003

Α 'Παγκοσμίου Πολέμου Φωτογραφίες

wwi_01
wwi_02

Πώς φτιάχνεται το χαρτί υγείας

Πως να σβήσετε το πρόστιμο στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς!

Τη δυνατότητα διαγραφής των προστίμων που επιβάλλονται από τους ελεγκτές στους επιβάτες λεωφορείων, τρόλεϊ, τραμ και ηλεκτρικού, χωρίς εισιτήριο δίνει πλέον ο ΟΑΣΑ. Με αυτόν τον τρόπο η διοίκηση του οργανισμού επιχειρεί να λύσει αφενός το πρόβλημα των εισιτηροδιαφυγής και αφετέρου να αυξήσει τις πωλήσεις μαζικών προϊόντων.
Βασική προϋπόθεση για τη διαγραφή του προστίμου, είναι αυτό να έχει επιβληθεί μέσα στο πρώτο δεκαπενθήμερο κάθε μήνα (στις πρώτες 10-15 ημέρες) και ο επιβάτης να εκδώσει μηνιαία κάρτα η οποία θα του στοιχίσει λιγότερο απ’ ότι το πρόστιμο που του επιβλήθηκε.
Επιπρόσθετα, στην περίπτωση αυτή, ο επιβάτης θα μπορεί να προσκομίζει στον ΟΑΣΑ το κουπόνι της μηνιαίας κάρτας που στο μεταξύ θα έχει εκδοθεί στο όνομά του, κατά την ημερομηνία επιβολής του προστίμου ή και νωρίτερα μέσα στον ίδιο μήνα, και το πρόστιμο θα διαγράφεται.
Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο μέτρο ίσχυε μέχρι τώρα μόνο για το μετρό.
[via]

Μην πετάτε το ξεραμένο ψωμί: Πώς αλλιώς μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε

Μην πετάτε το ξεραμένο ψωμί (1)
Παρά την οικονομική κρίση, δυστυχώς, το ψωμί είναι ένα από τα είδη φαγητού που μόλις ξεραθεί, πολλοί το πετούν, γεγονός που θεωρείται μεγάλη σπατάλη. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα 3 δισεκατομμύρια καρβέλια που αγοράζονται, περίπου τα 750 εκατομμύρια καταλήγουν στα σκουπίδια.
Υπάρχει, όμως, ένας τρόπος να το σταματήσουμε αυτό.
Το ξεραμένο ψωμί, παρόλο που δεν είναι εύγευστο, δεν είναι και άχρηστο, αντίθετα με ότι πιστεύουμε. Ετσι, την επόμενη φορά που θα ξεραθεί μία φρατζόλα σπίτι σας, μην την πετάξετε, αφού μπορείτε να κάνετε πολλά πράγματα με αυτήν:
  • Ανανεώστε το
Βάζοντας την ξεραμένη φρατζόλα σε μία υγρή χάρτινη σακούλα και όλο μαζί στο φούρνο, θα την κάνει σαν καινούργια.
  • Χρησιμοποιήστε το σε συνταγές
Γαλλικά τοστ, bruschetta, πουτίγκα ψωμιού, γαλλική κρεμμυδόσουπα, γέμιση, ρολό, panzanella και ένα σωρό άλλα γεύματα, φτιάχνονται από ξερό ψωμί.
  • Παγώστε το
Αντί να το αφήσετε να ξεραθεί, διατηρήστε το στο ψυγείο και ρυθμίστε την τοστιέρα στο «ξεπάγωμα», προκειμένου να το έχετε φρέσκο όταν το χρειαστείτε.
  • Φτιάξτε τρίμματα
Στεγνώστε τις φέτες, αλέστε τις και τοποθετήστε τις στο φούρνο. Σε λίγα μόλις λεπτά, θα έχετε τρίμματα για να αλείψετε τα σνίτσελ σας.
  • Φτιάξτε κρουτόν
Κόψτε το μπαγιάτικο φέτες ψωμί σε κύβους και ψήστε το στο φούρνο για να δημιουργήσετε κρουτόν που θα διαρκέσουν έως και τέσσερις εβδομάδες .
  • Πυκνώστε τη σούπα σας
Δώστε πιο πυκνή υφή στη σούπα με μια ξεραμένη φέτα ψωμί .
  • Κάντε βουτήματα
Καθώς το μπαγιάτικο ψωμί είναι πολύ πιο ανθεκτικό, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για βουτήματα σε σως ή και τσάι
  • Κρατήστε τα λαχανικά φρέσκα
Όταν το μπαγιάτικο ψωμί τοποθετείται κοντά σε λαχανικά, απορροφά την υγρασία και τα κρατάει φρέσκα .
  • Ταΐστε τα φυτά σας
Μοιραστείτε τα θρεπτικά συστατικά από το μπαγιάτικο ψωμί σας με τα φυτά, ρίχνοντας τρίμματα στη γλάστρα
  • Δωροδοκήστε το σκυλί σας
Κόψτε το μπαγιάτικο ψωμί σε μεζέδες σε σχήμα κόκαλου για το κατοικίδιο σας

http://www.e-diet.gr/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory