Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 4 Μαρτίου 2014

Γλυπτά απο χαρτόνι .

Χαρτόνι-Γλυπτά-4
Χαρτόνι-Γλυπτά-9
Χαρτόνι-Γλυπτά-13

Επιτυχημένες κόρες διασήμων .

Ruby Stewart

Επιτυχής κόρες Rockstar

Liv Tyler

Επιτυχής κόρες Rockstar

Ερωτας μεταξύ ιπποπόταμου και χελώνας .



Γιατί η τσόχα στα μπιλιάρδα είναι πράσινη ή γαλάζια;

Η τσόχα μπιλιάρδου δεν είναι πράσινη έτσι τυχαία. 

Κάποτε το μπιλιάρδο ήταν παιχνίδι που παιζόταν σε εξωτερικό χώρο και το "γήπεδο" με τις μπάλες, δεν ήταν άλλο από το γρασίδι! 

πράσινη τσόχαΈτσι, όταν πλέον έγινε "παιχνίδι εσωτερικού χώρου", κράτησαν το πράσινο χρώμα του γρασιδιού με τεχνητή πλέον τσόχα. 

Οι λόγοι δύο: 

1) Να μην αλλάξει "οπτικά" το παιχνίδι (πάλι να φαίνεται πράσινο σαν γρασίδι) και, 

2) το πράσινο είναι χρώμα που δεν κουράζει τα μάτια και βοηθάει στην ορατότητα ώστε ο παίχτης να κάνει "εύστοχες βολές". 

Έτσι αποφασίσανε το μπιλιάρδο να έχει πράσινη τσόχα

γαλάζια τσόχαΑπό την άλλη όμως, στην πορεία διαπίστωσαν ότι το γαλάζιο χρώμα είναι ακόμα καλύτερο και για τα μάτια αλλά και οι μπάλες φαίνονται ακόμα καλύτερα επάνω του. 

Οπότε σιγά σιγά υιοθετήσανε τη γαλάζια τσόχα

Στην πορεία βέβαια, βγάλανε τσόχες και σε άλλα χρώματα, τέτοια ώστε πάλι να φαίνονται πολύ καθαρά οι μπάλες του μπιλιάρδου, όπως επίσης και να μην κουράζουνε τα μάτια.
http://coolweb.gr/tsoxa-billiards-prasini-galazia/

Νόμος που απαγορεύει να ταΐζουμε περιστέρια στη Βενετία;

Στη Βενετία και για την ακρίβεια στην πλατεία του Αγίου Μάρκου, έχει πολλά περιστέρια

Οπότε τι έπρεπε να γίνει; 

Μα φυσικά να απαγορευτεί το τάισμά τους!! 

Γι’ αυτό λοιπόν βγήκε νόμος στη Βενετία που από το 2008 και μετά, απαγορεύεται να ταΐζουμε τα περιστέρια στην πλατεία αυτή, για το λόγο ότι τα περιττώματά τους "βρωμίζαν" τα μνημεία στην περιοχή! 

Ο νόμος είναι νόμος! 

Οι μικροπωλητές που πουλούσαν τροφή στον κόσμο για το τάισμα των περιστεριών διαμαρτυρήθηκαν μιας και μείνανε χωρίς δουλειά, αλλά δεν έγινε τίποτα.

Το αλκοόλ χαλάει τη δίαιτα

Το αλκοόλ χαλάει τη δίαιτα
Κάνετε δίαιτα, αλλά δε φαίνεται να «ελαφραίνει» η ζυγαριά σας και δεν ξέρετε τι φταίει. 

Ίσως να πρέπει να αναρωτηθείτε αν πέρα από τις διατροφικές σας συνήθειες, πρέπει να αλλάξετε και αυτές γύρω από το… αλκοόλ!

Βρετανοί ερευνητές ζήτησαν από 80 άντρες και γυναίκες, οι οποίοι προσπαθούσαν να χάσουν βάρος, να καταγράφουν σε ηλεκτρονικό ημερολόγιο κάθε «πειρασμό» που εμφανιζόταν μπροστά τους κατά τη διάρκεια της δίαιτας, καθώς επίσης το τι αισθάνονταν εκείνες τις στιγμές και αν τελικά ενέδιδαν σε αυτούς.

Μέσα σε διάστημα μίας εβδομάδας οι συμμετέχοντες ένιωσαν την ανάγκη να «σπάσουν» τη δίαιτά τους –κατά μέσο όρο- 11 φορές και ενέδωσαν σε πάνω από τις μισές από αυτές.

Οι «απαγορευμένες» τροφές μάλιστα ήταν ιδιαίτερα δελεαστικές κάθε φορά που ένιωθαν πείνα ή στρες.

Οι άντρες είχαν περισσότερες πιθανότητες να υποκύψουν στην επιθυμία τους για αλκοόλ, σε σχέση με τις γυναίκες, συγκριτικά με τα ζαχαρούχα σνακ και τις μεγάλες μερίδες.

Η Heather McKee από το πανεπιστήμιο του Μπέρμινγκχαμ ανέφερε στη Daily Mail ότι αυτό συμβαίνει γιατί οι άνθρωποι τείνουν να υποτιμούν τον αριθμό των θερμίδων που περιέχονται στα ποτά, συγκριτικά με το φαγητό.

Σύμφωνα με το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Μ. Βρετανίας (NHS) πέντε ποτήρια μπύρας την εβδομάδα αντιστοιχούν συνολικά σε 44.200 θερμίδες κατά τη διάρκεια ενός έτους… ποσότητα αντίστοιχη με το αν κατανάλωνε κανείς 221 ντόνατ.
Δύο μεγάλα ποτήρια λευκό κρασί αντιστοιχούν στο ένα πέμπτο των ημερήσιων θερμίδων που συνιστούν οι ειδικοί για τις γυναίκες.

Στη μελέτη της που δημοσιεύτηκε στο Annals of Behavioural Medicine η McKee αναφέρει ακόμη ότι οι άνθρωποι έχουν την τάση να θεωρούν τις ανθυγιεινές τροφές πιο ελκυστικές όταν βρίσκονται με άλλους. Αυτό ίσως εξηγείται από το γεγονός ότι πιστεύουν πως αφού οι φίλοι τους μπορούν να φάνε κάτι, γιατί όχι και οι ίδιοι.

Η ίδια προτείνει πάντως σε όσους θέλουν να χάσουν κιλά να μην πιέσουν εξ αρχής τον οργανισμό τους, αλλά να «κόβουν» τις απαγορευμένες τροφές σταδιακά, διαφορετικά θα ενδίδουν στους πειρασμούς πιο εύκολα.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory