Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 7 Μαρτίου 2014

Εμφιαλωμενο νερο στην Κινα .

the_way_water_is_cleaned_for_resale_in_china_640_01
the_way_water_is_cleaned_for_resale_in_china_640_02

Μια διαφορετικη διακοσμηση για το σπιτι .

dont_let_this_ordinary_looking_house_fool_you_640_02
dont_let_this_ordinary_looking_house_fool_you_640_03

Ρωσικοιι χειμώνες

russian_winters_are_not_for_the_fainthearted_640_01
russian_winters_are_not_for_the_fainthearted_640_02

Ποιο είναι το φυσικό φάρμακο για την καρδιά σας

Ποιο είναι το φυσικό φάρμακο για την καρδιά σας
Από την Αρχαία Ελλάδα ως την Κίνα εκχυλίσματα σουσαμιού υπό μορφή ελαίου χρησιμοποιούνταν ως βότανα για την καταπολέμηση της υπέρτασης και για παραγωγή φαρμάκων. 

Η θεραπευτική αυτή δράση έρχεται στις μέρες μας να πιστοποιηθεί από πληθώρα επιστημονικών μελετών.

Τα συστατικά του σουσαμιού έχουν συσχετιστεί σήμερα με ευεργετική επίδραση για την καρδιά και τα αγγεία μας, αφού οδηγούν τόσο σε μειωμένη παραγωγή χοληστερόλης από τον ίδιο τον οργανισμό όσο και σε μειωμένη απορρόφηση της χοληστερόλης (λόγω των περιεχόμενων φυτικών ινών) και σε πρόληψη της αρτηριοσκλήρυνσης χάρη στα περιεχόμενα αντιοξειδωτικά του.

Παράλληλα έρευνες έδειξαν σημαντικά αποτελέσματα, όσον αφορά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης.

Έχουμε δηλαδή μια σημαντική υποχοληστερολαιμική και αντιυπερτασική δράση των συστατικών του.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Πως να κάνετε το καθάρισμα του σπιτιού σας... πιο ευχάριστο!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το τι μπορούμε να κάνουμε με το καθάρισμα του σπιτιού μας ώστε να αποτελεί πλέον μια ευχάριστη ενασχόληση κι όχι ένας εφιάλτης! 

καθάρισμαΠριν ξεκινήσετε, βάλτε να παίζει η αγαπημένη σας μουσική δυνατά! Μην βάλτε κάτι κοιμισιάρικο, αλλά κάτι με σχετικά γρήγορο ρυθμό! 

Ξεφορτωθείτε πρώτα όλα τα σκουπίδια και τα άχρηστα στο σπίτι ώστε να "καθαρίσει" λιγάκι το ...τοπίο! 

Βάλτε μια σειρά στο μυαλό σας, που θα σας βοηθήσει να γλιτώσετε διπλο-δουλειά. Για παράδειγμα, πρώτα πχ πετάξτε τα σκουπίδια, μετά αδειάστε τα ράφια, μετά ξεσκονίστε, μετά σκουπίστε και έπειτα συμμαζέψτε - τοποθετήστε τα πράγματα στη θέση τους. (αν πχ ξεσκονίσετε μετά το σκούπισμα, τότε είναι πολύ πιθανό να ξανα-χρειαστεί καθάρισμα, οπότε γενικά σκεφτείτε έξυπνα για να αποφύγετε "πισωγυρίσματα"!) 

Γενικά μην μπουκώνετε το σπίτι σας με πολλά διακοσμητικά, αλλά κρατήστε τα λίγα και πιο ωραία, μιας και όταν θα πρόκειται νακαθαρίσετε, θα δυσκολευτείτε λιγότερο και θα κάνετε πιο γρήγορα. 

καθαρίσετε σπίτι μπουκωμένο

Αν δείτε και τη φωτογραφία, είναι πολύ δύσκολο και χρονοβόρο να ξεσκονίσετε ένα τέτοιο δωμάτιο... 

Είναι πολλές φορές θέμα ψυχολογίας! Μην αφήνετε το σπίτι σας να καταντήσει ερείπιο γιατί μετά θα σας είναι πολύ δύσκολο να καθαρίσετε το ακατάστατο σπίτι και μπορεί να σας φάει και ολόκληρη μέρα. 

ακατάστατο σπίτι

Απλά, όταν παίρνετε κάτι από τη θέση του, κάντε ένα μικρό κόπο και επιστρέψτε το. Ή αν λερώσετε κάπου, κάντε πάλι έναν κόπο και καθαρίστε το! Τα άπλυτα ρούχα, κάντε έναν κόπο και βάζετέ τα στη λεκάνη των απλύτων, μην τα παρατάτε εδώ κι εκεί! 

Προσπαθήστε να κάνετε όσο πιο γρήγορα γίνεται, χωρίς φυσικά να υστερείτε σε "ποιότητα"... Έτσι, θα φτάσετε γρήγορα σε ένα καλό σημείο, έχοντας σημειώσει πρόοδο και μετά θα σας είναι πιο εύκολο να ολοκληρώσετε το καθάρισμα

ευχάριστο καθάρισμαΑνοίξτε τα παράθυρα και τις κουρτίνες και αν χρειαστεί και τα φώτα, ώστε να φωτιστεί καλά ο χώρος σας! Έτσι θα σας είναι πιο εύκολο να εντοπίζετε τις ακαθαρσίες, θα είναι πιο ευχάριστο το καθάρισμα, θα βλέπετε αν κάτι καθάρισε πραγματικά καλά και θα εντοπίσετε και ακαθαρσίες που μετά βίας είναι ορατές! Προτιμήστε να καθαρίσετε το σπίτι σας τη μέρα που έχει περισσότερο φυσικό φως. 

Τραβήξτε έξω όλα τα πράγματα που βρίσκονται κάτω από το κρεβάτι σας και γενικά ασχοληθείτε με τα πράγματα που είναι "κρυμμένα". Θα ανακαλύψετε αρκετά πράγματα που είναι για πέταμα ή για το πατάρι-αποθήκη κι έτσι θα αποσυμφορήσετε το χώρο σας από πολλά άχρηστα όπως επίσης θα μπορέσετε να καθαρίσετε καλύτερα και ίσως θα τα αναδιοργανώσετε καλύτερα. 

Χρησιμοποιήστε τα... σωστά "εργαλεία"! Είναι σημαντικό να τα έχετε όλα διαθέσιμα και να μην λειτουργείτε με "πατέντες" που πολλές φορές δεν είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικές. Προμηθευτείτε ειδικά πανάκια για τη σκόνη, ειδικά καθαριστικά για τις επιφάνειες που πρόκειται να καθαρίσετε και για τα άλατα, αν η ηλεκτρική σας σκούπα "δεν τραβάει" φροντίστε να προμηθευτείτε μια πιο αποτελεσματική, κλπ κλπ. Γενικά δείτε τι σας κάνει τη ζωή δύσκολη και βρείτε το κατάλληλο "εργαλείο" που θα σας βοηθήσει. 

οργάνωση σπιτιούΟργανώστε το χώρο και τα πραγματά σας καλύτερα και με πιο έξυπνο τρόπο. Για παράδειγμα βάλτε τα βιβλία σε βιβλιοθήκες και αν γίνετε με ντουλάπι ώστε να μη γεμίζουν σκόνη, προμηθευτείτε κάποια συρταριέρα ώστε να μην έχετε τα "αξεσουάρ" γραφείου χύμα: τακτοποιήστε τα περιποιημένα και σε τάξη μέσα στα συρτάρια. 

Ξεκινήστε το καθάρισμα αν είναι δυνατόν από τα πιο δύσκολα σημεία! Έτσι όταν θα τα έχετε τελειώσει, θα σας είναι πολύ πιο ευχάριστο να "ξεπετάξετε" τα πιο εύκολα... μετράει αυτό στο να καταφέρετε να τελειώσετε... πλήρως και με απόλυτη επιτυχία! 

Προσπαθήστε να σπάσετε το εξής ρεκόρ: να αποφύγετε να καθαρίσετε για όσο το δυνατόν περισσότερο καιρό! Κοινώς, διατηρήστε το σπίτι σας για όσο περισσότερο γίνεται, πεντακάθαρο και συμμαζεμένο!! 

Αυτά λοιπόν είναι λίγα κολπάκια που μπορείτε να ακολουθήσετε ώστε να κάνετε πιο ευχάριστο το καθάρισμα στο σπίτι σας! Καλή επιτυχία και αν έχετε και κάτι άλλο υπόψιν, γράψτε το στα σχόλια παρακάτhttp://coolweb.gr/spiti-katharisma-euxaristo/ω!

Bρες εναλλακτικές για τη ζάχαρη

Η συμβουλή της ημέρας
Όταν έρχεται η στιγμή που ο διαιτολόγος ή ο ιατρός- αν πρόκειται για διατροφή θεραπείας- σου λέει πως η νέα δίαιτα που πρέπει ν’ ακολουθήσεις, δεν περιλαμβάνει ούτε μία φορά την εβδομάδα γλυκό τα πράγματα δυσκολεύουν…

Μπορεί να μη... σου γεμίζουν το μάτι λόγω εμφάνισης, αλλά σύμφωνα με έρευνες δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τα ελεύθερα βάρη, όσον αφορά την αύξηση δύναμης, μυϊκής μάζας, αλλά και το κάψιμο λίπους. Για την ακρίβεια, σε αρκετά σημεία υπερτερούν αυτών.

Για όλα όμως υπάρχει λύση! Αντικατάστησε τα γεύματα υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη με άλλα, χαμηλότερης. Τέτοια είναι το γιαούρτι με μία κουταλιά γλυκό του κουταλιού, ένα φρούτο (μπανάνα, μήλο, αχλάδι) με μία κουταλιά μέλι και κανέλα, ένα μπισκότο/ cookie με stevia ή μία μπάρα δημητριακών με σταφίδες ή ξηρούς καρπούς, σοκολάτα υγείας ή ακόμη καλύτερα κακάο και μέλι.

Περισσότερα θέματα για την υγεία, την άσκηση και τη διατροφή μπορείτε να δείτε στο mch-training.com
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory