Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 11 Μαρτίου 2014

Φωτογραφίες Που Ελήφθησαν Κατά Την Κατάλληλη Στιγμή

Φωτογραφίες-Λήψης-δεξιά-Moment1
Φωτογραφίες-Λήψης-δεξιά-Moment1

Κέα Χο

Κέα-ho
Κέα-ho

Εστιατόρια Με Καταπληκτική Θέα

εστιατόρια-με-εκπληκτική θέα-
εστιατόρια-με-εκπληκτική θέα-

ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΣΟΥ


Αν καταλήξεις στο γιατρό, οι παρακάτω αριθμοί θα τον βοηθήσουν να εκτιμήσει τη σοβαρότητα της κατάστασής σου.
Αρτηριακή πίεση: <120 strong="">
Είτε ανεβαίνει πολύ ψηλά είτε είναι πολύ χαμηλή, η αρτηριακή σου πίεση δείχνει ότι κάτι δεν πάει καλά. Πες στο γιατρό πού κυμαίνεται συνήθως η δική σου. Αν είναι μεγαλύτερη από 120/80 mmHg, μην περιμένεις να φτάσεις στην εντατική για να τη ρυθμίσεις, σου λέει ο Travis Stork, σύμβουλος του Men’s Health. Κλείσε ραντεβού με το γιατρό σου.
Καρδιακή συχνότητα σε ηρεμία: 60
Σημαντική μείωση του κιρκάδιου ρυθμού μπορεί να σημαίνει πρόβλημα στο ερεθισματαγωγό σύστημα της καρδιάς σου, λέει ο Stork, ενώ ταχυκαρδία μπορεί να υποδηλώνει λοίμωξη ή αφυδάτωση. Φυσιολογικά, η καρδιά σου πρέπει να χτυπά 60-100 φορές το λεπτό.
Αναπνευστική συχνότητα: 18
Μερικές φορές είναι φυσιολογικό να αναπνέεις γρηγορότερα, όπως στο γυμναστήριο ή το κρεβάτι. Η ταχύπνοια όμως μπορεί να σημαίνει αναπνευστική λοίμωξη ή άσθμα. Μέτρησε πόσες φορές ανασηκώνεται το στήθος σου σε ένα λεπτό. Ο μέσος όρος είναι 10-18 αναπνοές.
Θερμοκρασία: 36,6
Μην περιμένεις να αρρωστήσεις για να βάλεις θερμόμετρο. «Μάθε τη βασική σου θερμοκρασία, για να τη χρησιμοποιήσεις όταν αρρωστήσεις» σου λέει ο Stork. Πρόσφατη μελέτη έδειξε ότι η φυσιολογική τιμή ενηλίκων ποικίλλει από 36 μέχρι 37,5° C.

ΓΥΜΝΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ

Δεν ακούς πρώτη φορά ότι οι άντρες βλέπουν περισσότερο πορνό από τις γυναίκες. Ξέρεις, όμως, πώς διαφοροποιούνται οι απόψεις των αντρών και των γυναικών όσον αφορά την πορνογραφία;

Γιατί Ολοένα και Περισσότερες Γυναίκες Βλέπουν Πορνό
Μια μελέτη, το 2011, από το Πανεπιστήμιο του Ντένβερ βρήκε ότι περίπου το 1/3 των γυναικών βλέπουν πορνό μόνες τους. Αυτό μπορεί να συμβαίνει, γιατί οι νεαρότερες γυναίκες βρίσκουν πως είναι σέξι να παίρνουν μέρος σε μια αντρική συνήθεια. Αλλά υπάρχει και πιο προσωπικό κίνητρο: «Οι γυναίκες εξερευνούν τη σεξουαλικότητά τους για προσωπική απόλαυση και όχι μόνο για να κάνουν παιδιά» λέει η Ana Bridges. «Ανακαλύπτουν τι τους αρέσει και τι όχι και παίρνουν τον έλεγχο στο σεξ».

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΕΡΙΕΡΓΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ


1975 
Ενα ζευγάρι από το Σικάγο εφευρίσκει τα Candy Pants, τα πρώτα εσώρουχα που τρώγονται. Εβγαζαν από αυτά 150.000 δολάρια το μήνα.
2008
Μια βραζιλιάνικη εταιρεία εσωρούχων κάνει το ντεμπούτο της με εσώρουχα που έχουν ενσωματωμένο GPS. Καλό δώρο για την κοπέλα σου αν είσαι παρανοϊκός. 
2009 
Η εταιρεία εσωρούχων Homme Mystere διαθέτει στην αγορά σουτιέν και G-string σχεδιασμένα για άντρες. Κανένας άντρας δεν ψήθηκε να τα δοκιμάσει.
2010 
Η Jockey εγκαινιάζει τα Stay Cool εσώρουχα, τα οποία μπορούν να κατεβάσουν τη θερμοκρασία στην ευαίσθητη περιοχή της κατά τρεις βαθμούς.
2013 
Η Durex της Αυστραλίας εγκαινιάζει το Fundawear, δονούμενο εσώρουχο που ενεργοποιείται μέσω app. Να κάτι χρήσιμο για να περνάς την ώρα σου στο γραφείο.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory