Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014

Πώς Η Ιατρική Τεχνολογία Έχει Αλλάξει Με Τα Χρόνια

medical_world
medical_world

Χειρότερες Κατασκευή

worst-κατασκευή-δεν-of-all-time
worst-κατασκευή-δεν-of-all-time

Μαντέψτε τι συνέβη εδώ

Τσακ Νόρις ήταν εδώ

Μάθετε πώς το λάδι μπορεί να διαλύσει τη δίαιτα

Μάθετε πώς το λάδι μπορεί να διαλύσει τη δίαιτα
Φανταστείτε μια εικόνα που πιθανόν έχετε ξαναζήσει ή ζείτε τώρα. Είστε σε δίαιτα. Προσέχετε τι τρώτε. Δεν τρώτε γλυκά και γενικά είστε πειθαρχημένοι. Κι όμως δεν χάνετε βάρος. Τι μπορεί να φταίει;

Μια πιθανή απάντηση στο ερώτημα αυτό είναι ότι μπορεί να σας ξεφεύγει το λάδι που χρησιμοποιείτε στο μαγείρεμα ή στη σαλάτα.

Πολλοί είναι εκείνοι που γνωρίζοντας την αξία του λαδιού, ιδιαιτέρως του ελαιολάδου, δεν προσέχουν πόσο προσθέτουν, είτε στο μαγείρεμα είτε στη σαλάτα.

Αν αναλογιστείτε όμως ότι μια κουταλιά της σούπας λάδι μας δίνει περίπου 135 θερμίδες, τότε αν σε κάθε γεύμα βάζετε λίγο παραπάνω (ας πούμε μία κουταλιά) και ξεφεύγει και λιγάκι στο μαγείρεμα (ας πούμε άλλη μια κουταλιά παραπάνω), τότε μόνο από το λάδι έχετε σχεδόν τετρακόσιες θερμίδες παραπάνω. Χωρίς δηλαδή να το καταλαβαίνετε τρώτε άλλο ένα κανονικότατο γεύμα.

Προσοχή λοιπόν στο λάδι που χρησιμοποιείτε. Είτε είναι Κρήτης είτε είναι Καλαμάτας είτε από όπου θέλετε, έχει θερμίδες και αν δεν το προσέξετε μπορεί να βγάλει εντελώς off τη δίαιτά σας.

Πηγή: neadiatrofis.gr

Τα ξέρατε αυτά για το κρύο ντους;!

Τα κρύα ντους δεν μετριάζουν την πολύ ορμητική λίμπιντο... 

Αντίθετα, διεγείρουν την ερωτική διάθεση!! 

Αγγλική μελέτη με θέμα τη θρόμβωση, αποκάλυψε ότι τα κρύα ντους βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος, ισχυροποιούν το ανοσοποιητικό σύστημα και εντείνουν την ερωτική διάθεση!! 

Το κρύο νερό φαίνεται ότι αυξάνει τα επίπεδα τεστοστερόνης στους άντρες και οιστρογόνων στις γυναίκες, με ότι συνεπάγεται αυτό... 

Οπότε βουρρρρ για κρύο ντουζάκι!! :)

Ο ρόλος του αλατιού στο φαγητό

Άλλος ένας «εχθρός» του ασβεστίου και σύμμαχος της κατακράτησης υγρών είναι το αλάτι.

Το τελευταίο διεγείρει την αποβολή ασβεστίου από τον οργανισμό και το νάτριο που περιέχει αυξάνει την κατακράτηση. Σε συνταγές που χρειάζονται αρκετό αλάτι, δοκίμασε να προσθέσεις περισσότερο πιπέρι ή κάποιο άλλο μπαχαρικό εναλλακτικά.

Το πιο σημαντικό είναι να περιορίσεις την κατανάλωση επεξεργασμένων τροφίμων κι έτοιμων φαγητών, που «παραέχουν» αλάτι. Μεγαλύτερη προσοχή στη χρήση αλατιού πρέπει να δώσουν οι γυναίκες άνω των 50 ετών.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory