Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 26 Απριλίου 2014

Η νύφη με τις φιλενάδες της

αυτό-κοκκινίζοντας-νύφη-να-μην-να-υποτιμηθεί
αυτό-κοκκινίζοντας-νύφη-να-μην-να-υποτιμηθεί

Κορίτσι παίζει ένα τραγούδι του Jimi Hendrix με ένα Gayageum

cool μηχανή του γκαζόν

10 θετικές επιβεβαιώσεις που μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή

10 θετικές επιβεβαιώσεις που μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή
Εάν πιστεύετε πως είμαστε αυτό που αισθανόμαστε, τότε η ζωή στην πραγματικότητα πηγάζει από τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Έτσι, η νοητή επανάληψη θετικών προτάσεων μπορεί να απογειώσει το πνεύμα σας και να σας προσγειώσει σε νέα επίπεδα! Είναι σημαντικό, λοιπόν, να μετατρέπουμε τις σκέψεις μας σε λέξεις και προτάσεις και τελικώς σε σκοπούς έτσι ώστε να μπορεί να φανερωθεί τι ακριβώς επιθυμούμε πραγματικά. Η διαδικασία αυτή είναι αποδεδειγμένη μέθοδος αυτοβελτίωσης, λόγω της ικανότητας των παρακάτω προτάσεων να αναπρογραμματίσουν τον εγκέφαλό μας και να αλλάξουν την ζωή μας. Σύμφωνα με πολλούς επιστήμονες, μιλώντας με τον εαυτό μας χρησιμοποιώντας θετικά λόγια μπορεί να αποτελέσει παράγοντα πολλών αλλαγών στις λειτουργίες του εγκεφάλου.
Εδώ σας παραθέτουμε 10 ισχυρές θετικές επιβεβαιώσεις που μπορούν να σας αλλάξουν την ζωή!
Μπορώ να πετύχω σπουδαία πράγματα.
Μια από τις πιο σημαντικές εκ των δέκα! Πείτε στον εαυτό σας κάθε μέρα ότι μπορείτε να κατακτήσετε όλο το μεγαλείο της ζωής. Επικεντρωθείτε στα οράματα και τα όνειρά σας και στην συνέχεια συνδέστε κάθε ένα από αυτά με κάποιο συναίσθημα. Λέγοντας τα λόγια αυτά, και κυρίως πιστεύοντάς τα, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε πραγματικότητα.
Σήμερα, ξεχειλίζω από ενέργεια και χαρά.
Η Χαρά, πηγάζει από μέσα σας και όχι από το περιβάλλον σας. Ενεργοποιείται την στιγμή που ξυπνάτε. Κάντε λοιπόν συνήθειά σας να επαναλαμβάνετε την πρόταση αυτή όταν ξυπνάτε το πρωί.
Αποδέχομαι και αγαπώ τον εαυτό μου ακριβώς όπως είναι.
Η αγάπη που τρέφει κανείς για τον εαυτό του είναι η πιο αγνή και υψηλή μορφή αγάπης. Όταν αγαπάμε τον εαυτό μας, τότε αυτόματα τον εκτιμούμε και τον σεβόμαστε. Εάν αισθάνεστε εμπιστοσύνη και υπερηφάνεια για τις πράξεις σας, τότε θα αρχίσετε να βλέπετε στον εαυτό σας ένα νέο φως και θα νιώσετε θάρρος και έμπνευση για να δοκιμάσετε καινούρια και ίσως μεγαλύτερα πράγματα.
Το σώμα μου είναι υγειές, ο νους μου ευφυής και η ψυχή μου γαλήνια.
Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ! Κάθε υγιές σώμα έχει τα θεμέλια του σε ένα καθαρό μυαλό και μια αγνή ψυχή. Αν έστω και ένα από αυτά «πάσχει» από αρνητικά συναισθήματα, τότε θα επηρεαστούν και τα άλλα. Ο υπ ‘αριθμόν ένα λόγος της προσωπικής σας καλής ή κακής υγείας είστε εσείς. Μπορείτε να κατακτάτε και να νικάτε την κάθε ασθένεια στο σώμα σας σταθερά, κάθε μέρα.
Μπορώ να καταφέρω τα πάντα.
Αυτήν την πρόταση πρέπει να την επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας κάθε μέρα! Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακινείτε τον εαυτό σας να έχει θάρρος. Λέγοντάς το, θα είστε σε θέση να φτάνετε οποιονδήποτε στόχο και αν βάλετε.
Οτιδήποτε συμβαίνει, συμβαίνει για το καλό μου.
Δεν υπάρχουν θύματα, δεν υπάρχουν ατυχήματα και συμπτώσεις. Απλώς δεν υφίστανται στην πραγματικότητα αυτή, αφού εσείς – και οι γύρω σας – είστε οι μόνοι που μπορείτε να προσελκύσετε τα γεγονότα της ζωής σας. Να ξέρετε λοιπόν, πως τα πάντα εξυπηρετούν έναν σκοπό και συμβαίνουν με τέλειο συγχρονισμό. Όταν ενστερνιστείτε το νόημα της πρότασης αυτής θα αποβάλλετε κάθε αρνητικό συναίσθημα για τα πεπραγμένα ή ότι μέλλει να συμβεί. Κάθε φόβος ή άγχος ια το αύριο θα εξατμιστεί.
Εγώ είμαι ο Αρχιτέκτονας της ζωής μου, χτίζω τα θεμέλια της και επιλέγω τα περιεχόμενά της.
Αυτή είναι άλλη μια πρόταση που πρέπει να λέτε κάθε πρωί όταν ξυπνάτε. Κάθε πρωί, κάθε ξύπνημα, μας χαρίζει μια καινούρια αρχή σε κάθε άνθρωπο του κόσμου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάθε μέρα μοναδικά, και όπως εσείς επιθυμείτε αφού εσείς – και μόνο εσείς – είστε ο αρχιτέκτονας της ζωής σας. Εάν ξεκινήσετε την μέρα σας με μια θετική σκέψη μπορείτε να μεταμορφώσετε την μέρα σας σε κάτι απίστευτο!
Συγχωρώ όσους με πλήγωσαν στο παρελθόν και ειρηνικά αποκολλώμαι από αυτούς.
Αυτό προφανώς δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσετε ότι έχει συμβεί στο παρελθόν σας, αλλά όταν ζείτε ειρηνικά με αυτό τότε έχετε πάρει το μάθημά σας. Η Δύναμη της Συγχώρεσης είναι αυτή που σας ωθεί στο να προχωράτε μπροστά. Η κάθε αντίδρασή σας είναι προσωπική σας υπόθεση και είναι ανεξάρτητη από τις σκέψεις των άλλων για σας. Μπορείτε να συγχωρήσετε χίλιους ανθρώπους, και ακόμα και αν κανένας από αυτούς δεν συγχωρήσει εσάς, θα υπάρχει πάντα μια αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας μέσα σας που εκείνοι δεν θα έχουν μέχρι να σας συγχωρήσουν. Η δυνατότητά σας να συγχωρείτε μπορεί αυτόματα να αλλάξει την στάση των άλλων προς εσάς.
Η ικανότητα μου να κατακτώ τους στόχους μου είναι ατέρμονη, οι δυνατότητές μου είναι απέραντες.
Ξεκάθαρα, δεν υπάρχει κανένα όριο και κανένα εμπόδιο στις δυνατότητές σας, εκτός αυτών που τοποθετείτε εσείς οι ίδιοι. Τι είδους ζωή θέλετε; Τι είναι αυτό που σας σταματά; Τι εμπόδια έχετε επιβάλλει στον εαυτό σας ; Η δήλωση αυτή θα σας βοηθήσει να τα εντοπίσετε και να τα συντρίψετε!
Σήμερα, παραδίδω τις παλιές μου συνήθειες και δημιουργώ καινούριες, πιο θετικές.
Πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως κάθε δύσκολη στιγμή, είναι μόνο μια σύντομη φάση της ζωής σας και θα περάσει όσο εύκολα πέρασαν και παλαιότερες. Θα μπορείτε να τις αρχειοθετήσετε στις παλιές σας συνήθειες και να δημιουργήσετε νέες. Είστε ένα άκρως προσαρμοσμένο δημιουργικό ον με λαμπρές ιδέες και την κατάλληλη νοοτροπία που επιτρέπει σε όλη αυτή την απίστευτη ενέργεια να ρέει!

άνδρας ναυαγός

Με πλοίο Αθηναίος πλούσιος ένα ταξίδι πάει
και ξαφνικά θύελλα ξεσπάει.
Το πλοίο ανατρέπεται· όλοι τους ναυαγούνε
και κολυμπούν για να σωθούνε.
Μα ο πλούσιος δεν κολυμπά κι υπόσχεται να δώσει
στην Αθηνά πολλά αν τον σώσει.
Και κάποιος που τον άκουσε μια συμβουλή του δίνει:
« συν Αθηνά και χείρα κίνει ».
Μην Περιμένεις Να Σωθείς, Σε Συμφορές Σαν Πέσεις, Χωρίς Αγώνα, Αν Τους Θεούς Απλώς Παρακαλέσεις.
Μύθος του Αισώπου


πως θα θέλατε να σας θυμούνται;

Πως θα θέλατε να σας θυμούνται;
Πριν από περίπου εκατό χρόνια, ένας άντρας διαβάζοντας την πρωινή του εφημερίδα, με έκπληξη και φρίκη είδε το όνομά του στη στήλη αναγγελίας κηδειών.
Οι εφημερίδες είχαν δημοσιεύσει τον θάνατό του κατά λάθος. Αρχικά έπαθε σοκ κι αναρωτιόταν αν ζούσε ή αν όντως είχε πεθάνει. Αφού ανέκτησε την ψυχραιμία του, η δεύτερη σκέψη του ήταν να ανακαλύψει τι έλεγαν οι άλλοι άνθρωποι γι’ αυτόν.
Κάτω από την αναγγελία θανάτου του έγραφε: «Ο βασιλιάς του δυναμίτη πέθανε» και «Ήταν ο έμπορος του θανάτου». Αυτός ο άνθρωπος ήταν ο εφευρέτης του δυναμίτη και όταν διάβασε τις λέξεις «έμπορος του θανάτου», αναρωτήθηκε αν όντως έτσι ήθελε να μείνει στην ιστορία.
Συνειδητοποίησε ποιά ήταν τα πραγματικά του συναισθήματα και αποφάσισε ότι δεν ήταν αυτός ο τρόπος που ήθελε να τον θυμούνται. Από εκείνη την ημέρα λοιπόν άρχισε να δραστηριοποιείται στο όνομα της ειρήνης.
Ο άντρας αυτός ήταν ο Alfred Nobel και όλοι τον θυμούνται σήμερα από το σημαντικό βραβείο Νόμπελ.
Ακριβώς όπως ο Alfred Nobel συνειδητοποίησε τα πραγματικά του συναισθήματα και επαναπροσδιόρισε τις αξίες του, ίσως θα έπρεπε να κάνουμε κι εμείς το ίδιο.
Ποιά θα είναι η δική σας κληρονομιά στον κόσμο;
Πώς θα θέλατε να σας θυμούντα
http://enallaktikidrasi.com/

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory