Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τρίτη, 29 Απριλίου 2014

δρόμοι που Λάμπουν στο σκοτάδι

η Κοιλάδα των φαλαινών στην Αίγυπτο

στουπί al Φαλαινών Wadi Al Φαλαινών, η Κοιλάδα των φαλαινών στην Αίγυπτο
στουπί al Φαλαινών 56 Wadi Al Φαλαινών, την κοιλάδα των φαλαινών στην Αίγυπτο
στουπί al Φαλαινών 12 Wadi Al Φαλαινών, την κοιλάδα των φαλαινών στην Αίγυπτο
στουπί al Φαλαινών 22 Wadi Al Φαλαινών, την κοιλάδα των φαλαινών στην Αίγυπτο
στουπί al Φαλαινών 35 Wadi Al Φαλαινών, την κοιλάδα των φαλαινών στην Αίγυπτο
στουπί al Φαλαινών 45 Wadi Al Φαλαινών, την κοιλάδα των φαλαινών στην Αίγυπτο

Η απίστευτη ανακάλυψη της ακτής της Σωζόπολης

σκελετός-γοργόνα-2skeleton-mermaid-1

To καλύτερο δωμάτιο για sex το κουβαλάς μαζί σου


Οι σκηνές είναι σαν τις γυναίκες: δεν φτιάχνονται από μόνες τους. Γι’ αυτό, τσέκαρε τις συμβουλές που ακολουθούν, μάζεψε τα απαραίτητα, πάρ’ την απ’ το χέρι και πηγαίνετε για camping. Εγγυόμαστε ότι θα ακολουθήσει το καλύτερο σεξ της ζωής σας.
Δεν είναι τυχαίο που οι πρόγονοί σου περνούσαν περισσότερη ώρα στη φύση. Πρέπει να ακολουθήσεις κι εσύ το παράδειγμά τους. «Οι άνθρωποι έχουν τη γενετική τάση να σχετίζονται με τη φύση» λέει ο Carly Wood, ερευνητής στο Πανεπιστήμιο του Essex, ο οποίος μελετά τα οφέλη της «πράσινης άσκησης» στην υγεία σου. «Οι άνθρωποι που περνούν το χρόνο τους στη φύση έχουν περισσότερη αυτοεκτίμηση, αισθάνονται λιγότερη κόπωση και νιώθουν περισσότερη ευεξία». Σίγουρα μπορείς να ενισχύσεις τη διάθεσή σου κάνοντας γυμναστική σε γυμναστήριο, αλλά το αποτέλεσμα δεν θα είναι ίδιο. Σκέψου πόσο καλύτερα θα ένιωθες αν συνδύαζες τη φύση με την κοπέλα σου. Μια μελέτη από το Πανεπιστήμιο της Γλασκώβης διαπίστωσε ότι οι υπαίθριες δραστηριότητες, όπως η πεζοπορία, είχαν μεγαλύτερο θετικό αντίκτυπο στην ψυχική υγεία απ’ ό,τι η άσκηση σε εσωτερικούς χώρους. «Οι άνθρωποι παραβλέπουν την ισχυρή επιρροή που μπορεί να έχει στη διάθεσή τους έστω και κάποιες ώρες στην ύπαιθρο» λέει ο Ian Elman, οδηγός πεζοπορίας. Γι’ αυτό, το MH σου δίνει συμβουλές για υπαίθριες εξορμήσεις οι οποίες σίγουρα θα ανανεώσουν και τη μεταξύ σας σχέση.
Οργάνωσε την Εκδρομή σας
Πικ-νικ στο Βουνό
Ιδανικό μέρος: Κοντά σε ένα ποτάμι ή ένα ρυάκι κάνοντας πεζοπορία για 4-5 χλμ.
Δυσκολία: 2/3
Ιδιωτικότητα: Υψηλή
Πλεονεκτήματα: Μπορεί να σας τρομάζει η απομόνωση του βουνού, αλλά αρκούν μερικά χιλιόμετρα πεζοπορίας για να βρεθείτε σε ένα όμορφο, απομονωμένο μέρος και να οργανώσετε το πικ-νικ σας, λέει ο Elman. Αφού η πεζοπορία θα είναι μικρή μπορείτε να κουβαλήσετε μαζί σας αρκετά φαγητά και εξοπλισμό.
Γιατί Κάνει για Ζευγάρι;
Λίγα πράγματα είναι πιο ρομαντικά από το να μαζέψετε τα πράγματά σας ένα Σαββατοκύριακο και να πάτε για ολοήμερο πικ-νικ. Σου προτείνουμε να οργανώσεις ένα τέτοιο ταξίδι στην επόμενη επέτειό σας αντί να της αγοράσεις ακόμα ένα ζευγάρι εσώρουχα.
Πρόσεξε τα Αγρια Ζώα
Το κακό είναι ότι, αν η δικιά σου είναι φυσιολάτρισσα, θα ενθουσιαστεί με την ιδέα σου. Γι’ αυτό, πριν πάτε για πεζοπορία ή για πικ-νικ σε μια περιοχή, αναζήτησε πληροφορίες για τα άγρια ζώα που υπάρχουν εκεί, ώστε να είστε 100% προετοιμασμένοι για κάθε πιθανότητα. Στην Ελλάδα μπορεί να μην έχουμε λιοντάρια του βουνού, μπορεί όμως να πετύχετε αγριογούρουνα, φίδια και πολλά έντομα. Μην ξεχάσεις και το κουτί πρώτων βοηθειών, καθώς και να κοιτάξεις το δελτίο καιρού.
SEX EXPERT TIP
Στο βουνό το στήθος της είναι πιο ευαίσθητο, λόγω της χαμηλότερης θερμοκρασίας. Δώστου ιδιαίτερη προσοχή όταν το βράδυ επιστρέψετε σπίτι.
Εκδρομή στην Παραλία
Ιδανικό Μέρος: Στην παραλία, όσο πιο μακριά μπορείτε από άλλο κόσμο.
Δυσκολία: 1/3
Ιδιωτικότητα: Μέτρια
Πλεονεκτήματα: Θα ακούτε τα κύματα. «Επίσης, είναι εύκολο να ανάψεις φωτιά από ξεβρασμένα ξύλα» λέει ο J.J. Jameson, εκπαιδευτής στο REI Outdoor School. Πριν πας, τσέκαρε αν επιτρέπεται να ανάψεις φωτιά στην περιοχή και στήσε τη σκηνή σε απόσταση από τη θάλασσα, για να προστατευτείτε από την παραπανίσια υγρασία. 
Κάνε της Πρωινό
Το σεξ στην παραλία είναι μεγάλη φαντασίωση και για τους άντρες και για τις γυναίκες, αλλά αυτό που θα της αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις είναι το πόσο θα την περιποιηθείς. Ετοίμασέ της καφέ σε μια ειδική καφετιέρα για camping, όπως η Coleman Portable Propane Coffeemaker (amazon.com, 69€), που δεν χρειάζεται ηλεκτρισμό ή φωτιά, αφού λειτουργεί με προπάνιο. 
Αναψε Φωτιά
Μάζεψε ξύλα από τη γύρω περιοχή, φύλλα ή καλάμια (υπάρχουν κοντά σε πολλές ελληνικές παραλίες) και στη συνέχεια χάραξε ένα μικρό στρογγυλό αυλάκι. Μάζεψε μεσαίου μεγέθους πέτρες και τοποθέτησέ τις πάνω στο αυλάκι, σχηματίζοντας τον κύκλο που χάραξες, έτσι ώστε να μην ξεφύγει η φωτιά. Μην το επιχειρήσεις σε μέρες με αέρα. Μετά βάλε μες στον κύκλο από τις πέτρες τα ξεραμένα φύλλα κι από πάνω τους τα ξύλα σε σχήμα πυραμίδας. Αναψε φωτιά στα φύλλα κι απόλαυσέ τη μαζί με την κοπέλα σου.
SEX EXPERT TIP
Τα γυμνά της πόδια, μετά την απαλή άμμο, θα αισθανθούν και το πιο ελαφρύ σου άγγιγμα.
Camping σε Οργανωμένη Κατασκήνωση
Ιδανικό Μέρος: Μια οργανωμένη κατασκήνωση που θα βρίσκεται κοντά σε λίμνη.
Δυσκολία: 1/3
Ιδιωτικότητα: Χαμηλή
Πλεονεκτήματα: Μπορεί εσένα να σου αρέσουν οι δυσκολίες, αλλά η κοπέλα σου θα προτιμήσει σίγουρα μια οργανωμένη κατασκήνωση. «Επίσης, επειδή θα έχει WC και θα πάτε με αμάξι, όπου μπορείτε να αφήσετε τα πράγματά σας, δεν χρειάζεται να πάρετε μαζί σας ειδικό εξοπλισμό πεζοπορίας» λέει ο Elman. 
Σεξ Κρατώντας Αποστάσεις
Μην περιορίσετε τις ορμές σας επειδή υπάρχει κόσμος γύρω. Αυτό είναι το απόλυτο αφροδισιακό. Επίσης, μην ξεχάσετε να πάρετε μαζί σας προφυλακτικά και αντισηπτικό.
Τρόμαξε τα Εντομα
Οπου κι αν πάτε, σίγουρα θα βρεθείτε αντιμέτωποι με έντομα. Αναψε στην περίμετρο από το μέρος που θα κάθεστε κεριά σιτρονέλας και ψεκαστείτε με ειδικό σπρέι για τα κουνούπια. Μην περιμένεις να βγεις κι αλώβητος από αυτήν τη μάχη, όμως.
SEX EXPERT TIP
Στην εξοχή η υγρασία είναι αυξημένη. Αν την πείσεις να μείνει χωρίς εσώρουχα στον ιδιωτικό σας χώρο θα το καταλάβει.

ΟΔΗΓΟΣ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑΣ


Η κατάσταση του μυαλού σου επηρεάζει άμεσα την υγεία σου. Στο σώμα σου, αυτό το γεγονός μπορεί να προκαλέσει μακρόχρονη βλάβη: οι απαισιόδοξοι τείνουν να έχουν υψηλότερη αρτηριακή πίεση και επίπεδα τριγλυκεριδίων απ’ ό,τι οι αισιόδοξοι. Επίσης, έχουν υψηλότερες πιθανότητες καρδιακής προσβολής και πρόωρου θανάτου, σύμφωνα με έρευνα του Πανεπιστημίου του Πίτσμπεργκ. «Οι ευτυχισμένοι κι αισιόδοξοι άνθρωποι είναι πιο πιθανό να αθλούνται, να τρώνε υγιεινά και να κόψουν το κάπνισμα» σου λέει ο Jeffrey Huffman, διευθυντής καρδιολογικής ψυχιατρικής στο Νοσοκομείο της Μασαχουσέτης. Τέλος, διατηρώντας τις σκέψεις σου θετικές, μπορείς να μειώσεις την παραγωγή κορτιζόλης (ορμόνη που συνδέεται με την αθηροσκλήρωση) και IL-6 (κυτοκίνη που συνδέεται με τη σκλήρυνση κατά πλάκας και καρδιοπάθειες). Γι’ αυτό, ίσως ήρθε η ώρα να δεις τη θετική πλευρά της ζωής.
Αμυγδαλή
Οταν ο επεξεργαστής συναισθημάτων του εγκεφάλου σου εντοπίζει ένα αρνητικό συμβάν ή σκέψη, στέλνει σήματα άγχους που προκαλούν την αντίδραση πάλης ή φυγής.
Νωτιαίος Μυελός 
Τα σήματα άγχους μεταφέρονται από τη σπονδυλική στήλη στο νευρικό σου σύστημα, θέτοντας τα όργανά σου σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.
Πνεύμονες
Οι λείοι μύες που περιβάλλουν τους αεραγωγούς σου χαλαρώνουν. Οι αεραγωγοί σου διαστέλλονται και η αναπνοή σου επιταχύνεται, για να καλύψει την αυξημένη ανάγκη του οργανισμού σου για οξυγόνο.
Καρδιά
Τα σήματα άγχους αναγκάζουν τους παλμούς και την πίεση του αίματός σου να αυξηθούν απότομα. Τα μόρια που προκαλούν φλεγμονή, δηλαδή οι κυτοκίνες, μετακινούνται μέσω της κυκλοφορίας του αίματός σου.
Συκώτι
Για να προετοιμαστεί γι’ αυτήν την έκτακτη ανάγκη, το συκώτι αρχίζει να διασπά το γλυκογόνο σε γλυκόζη, διαδικασία που δεν είναι απαραίτητη αν δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος.
Επινεφρίδιοι Αδένες
Αν τα απαισιόδοξα συναισθήματά σου συνεχιστούν, τότε αυτοί οι αδένες θα αρχίσουν να εκκρίνουν αδρεναλίνη, κορτιζόλη -κι άλλες ορμόνες του στρες- για να διατηρηθούν αυξημένοι οι παλμοί σου.
Νεφρά και Εντερο
Τα αιμοφόρα αγγεία που οδηγούν σε εσωτερικά όργανα συστέλλονται μειώνοντας την παραγωγή ούρων, καθώς και την πέψη

ΠΟΡΣΕΛΑΝΙΝΟΣ ΠΟΝΟΣ


Αν έχεις προβλήματα στην τουαλέτα, μπορεί να έχεις και στην κρεβατοκάμαρα. Οι αιμορροΐδες μπορεί να σηματοδοτούν αυξημένο κίνδυνο στυτικής δυσλειτουργίας, αποκαλύπτει μελέτη στο International Journal of Andrology. Οι άντρες με στυτική δυσλειτουργία είχαν σχεδόν διπλάσιες πιθανότητες να έχουν αιμορροΐδες σε σχέση με εκείνους που δεν είχαν ΣΔ (όσοι ήταν κάτω από 30 κι έπασχαν από ΣΔ είχαν ακόμα μεγαλύτερο κίνδυνο να έχουν αιμορροΐδες). Οι πρησμένες φλέβες στο ορθό έντερο μπορεί να ερεθίσουν τα νεύρα γύρω από τον προστάτη σου, λένε οι ερευνητές. Μείωσε το χρόνο που κάθεσαι στην τουαλέτα και προσπάθησε να καταναλώνεις από 20-35 γραμμ. φυτικών ινών την ημέρα.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory