Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 4 Μαΐου 2014

Το ρετιρέ του Jon Bon Jovi στην Νέα Υόρκη .

now_you_can_own_jon_bon_jovis_penthouse_640_01
now_you_can_own_jon_bon_jovis_penthouse_640_02

Γλυκες στιγμές στη ζωή

some_of_the_sweetest_moments_in_life_life_is_beautiful_200_06

Εντυπωσιακές εικόνες .

oh_please_give_me_one_of_those_640_high_18

Φλερτ: πώς θα το «αποκωδικοποιήσετε»;

Επειδή στις μέρες μας κανείς δεν έχει τη δύναμη να δηλώσει ευθαρσώς το πόσο του ή της αρέσετε (ούτε κι εσείς φυσικά το έχετε κάνει ποτέ) καλό είναι να ξέρουμε την ερμηνεία της γλώσσας του σώματος και να αποκωδικοποιούμε τα ασυνείδητα σημάδια που μας στέλνει εκείνος ή εκείνη.
Το κάθε φύλο φυσικά έχει άλλες προτεραιότητες και διαφορετικούς τρόπους να τις υποννοήσει, καθώς η συναισθηματική βάση των γυναικών είναι προφανής ακόμα και στη γλώσσα του σώματος, ενώ το ότι το σεξ διαπερνάει κάθε σκέψη του ανδρικού φύλου διαφαίνεται σε κάθε του κίνηση.
Ακολουθούν οι επεξηγήσεις μερικών σημάτων του σώματος και για τα δύο φύλα, για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και να εστιάζετε τελικά εκεί που σας παίρνει να εστιάσετε.
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι άντρες
Η αποκωδικοποίηση του γυναικείου φλέρτ είναι το πιο εύκολο πράγμα και αν πιστεύετε πως ποτέ δεν το έχετε αντιληφθεί όταν μια γυναίκα σας φλερτάρει, τότε αυτό συμβαίνει επειδή δεν σας ενδιαφέρει εσάς πρώτα. Παρατηρήστε πως φέρεται μια γυναίκα που ξέρετε ό,τι της αρέσετε, όταν βρίσκεται γύρω σας και θα δείτε ότι συμβαίνουν πολλά από τα παρακάτω.
Όταν μια γυναίκα φτιάχνει τα μαλλιά της όταν μιλάτε μαζί της, τότε της αρέσετε. Αν φτιάχνει τα μαλλιά της και μιλάει με κάποιον άλλο, τότε της αρέσει εκείνος ο άλλος και όχι εσείς… Είναι ενδιαφέρον, σε κάθε περίπτωση, αν παρατηρήσετε πόσες φορές αγγίζουν τα μαλλιά τους οι γυναίκες όταν συνομιλούν με άτομο του αντίθετου φύλου το οποίο βρίσκουν ελκυστικό. Πρόκειται ουσιαστικά για την προσπάθειά τους για την καλύτερη δυνατή εμφάνιση, γι’ αυτό και φροντίζουν να είναι πάντα ωραία τα μαλλιά τους.
Όταν μια γυναίκα «παίζει» με ένα σφαιρικό αντικείμενο και σας κοιτάει, τότε της αρέσετε. Όταν μια γυναίκα παίζει με τα χέρια της -και μάλλον ασυναίσθητα- με ένα αντικείμενο φαλλικού σχήματος και την ίδια στιγμή σας ρίχνει κλεφτές ματιές, τότε όχι μόνο ελκύετε από εσάς αλλά θέλει να δηλώσει πως είναι ήδη δική σας.
Όταν μια γυναίκα αγγίζει ασυνείδητα το σώμα της όσο μιλάτε μαζί της, τότε την έχετε γοητεύσει. Όταν η γυναίκα απέναντί σας και όσο της μιλάτε, αγγίζει το λαιμό της, τα γόνατά της ή κάποιο άλλο σημείο του σώματος της, τότε δηλώνει την αρέσκειά της σε εσάς, με τον πιο απλό τρόπο στη γλώσσα του σώματος. Θέλει, εν ολίγοις, να σας κάνει να πιστέψετε, ότι τα μέρη που εκείνη αγγίζει, σύντομα θα γίνουν δικά σας αν το θέλετε κι εσείς.
Όταν μια γυναίκα κάθεται σταυροπόδι και το πόδι που βρίσκεται από πάνω «δείχνει» προς τη δική σας κατεύθυνση, τότε της αρέσετε. Το γόνατό της, με διαφορετικά λόγια, «δείχνει» στο άτομο στο οποίο βρίσκει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον, γι’ αυτό έχετε το νου σας, μπας και «δείχνει» εσάς.
Όταν μια γυναίκα «δείχνει» το πρόσωπό της, το κάνει γιατί θέλει να σας δείξει την απόλυτη αφοσίωση της. Όταν στηρίζει τους αγκώνες της στο τραπέζι και στη συνέχεια, το πρόσωπό της στα χέρια της, το κάνει γιατί θέλει να τη δείτε καλά και να σας τονίσει ότι έχετε την αμέριστη προσοχή της. Η ελαφριά κλίση που μπορεί να πάρει προς το μέρος σας, δηλώνει ακόμα περισσότερο τη διάθεση που έχει απέναντί σας.
Όσα πρέπει να γνωρίζουν οι γυναίκες
Δυστυχώς οι άντρες δεν χειρίζονται τόσο καλά τη γλώσσα του σώματος, όσο οι γυναίκες, ενώ ανταποκρίνονται περισσότερο στα σημάδια που τους στέλνουν οι γυναίκες. Υπάρχουν ωστόσο μερικά προφανή σημάδια, που αν τα προσέξετε θα καταλάβετε αν του αρέσετε ή όχι.
Όταν ένας άντρας «επιδεικνύει» τους αντίχειρές του, το κάνει γιατί θέλει να δείξει τη δύναμή του. Οι αντίχειρες χρησιμοποιούνται σε πολλές χειρονομίες για να εκφράζουν το δυναμισμό του ατόμου και τον εγωισμό του, γι’ αυτό και είναι ιδανικό εργαλείο για έναν άντρα, όταν θέλει να σαγηνεύσει το έτερο φύλο.
Όταν ένας άντρας προβάλλει τον καβάλο του, θέλει να εδραιώσει τον ανδρισμό του, ενώ συνήθως η κατεύθυνση στην οποία «δείχνει» είναι εκεί που θέλει να δηλώσει το ενδιαφέρον του. Την επόμενη φορά που θα δείτε λοιπόν, κάποιον να κάθεται με ανοιχτά τα πόδια απέναντί σας, τότε να είστε υποψιασμένες, ότι μάλλον του αρέσετε.
Όταν ένας άντρας σας δείχνει το σημείο που θέλετε να εστιάσετε, όπως είναι ο καβάλος του (και σε αυτή την περίπτωση), τότε ενδιαφέρεται ιδιαιτέρως για εσάς. Είτε στηρίζοντας τους αντίχειρές του στη ζώνη του, είτε στις τσέπες του, δείχνοντας ασυνείδητα τον καβάλο του πρόκειται για μια κίνηση ξεκάθαρης ερωτικής διάθεσης.
Όταν ένας άντρας δείχνει να «προσπαθεί» πολύ και κάθε φορά που μιλάτε, ισιώνει το πουκάμισό του, φτιάχνει τη γραβάτα του ή τινάζει τις σκόνες από το παντελόνι του, το κάνει γιατί θέλει να είναι όσο το δυνατό πιο ωραίος και κομψός για τα δικά σας μάτια.
Όταν ένας άντρας πιάνει χώρο, είτε βάζοντας τα χέρια του στη μέση του, είτε μετακινούμενος μπρος-πίσω αποκτώντας όλο και μεγαλύτερο εκτόπισμα, το κάνει γιατί θέλει με κάθε δυνατό τρόπο να τον προσέξετε. Η επιθυμία του για κυριαρχία σε κάθε φάση του φλερτ είναι αυτό  που δηλώνει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, τις διαθέσεις του απέναντί σας.
Extra συμβουλές για άντρες:
  • Αν η γυναίκα ενδιαφέρεται, σταυρώνει  και αλλάζει θέση και στάση διαρκώς στα πόδια της. Αν δεν ενδιαφέρεται δεν έχει ιδιαίτερες εναλλαγές στη στάση της.
  • Αν έχει ακουμπήσει την τσάντα της κοντά σας, τότε της αρέσετε. Αν την κρατάει κοντά της, τότε δεν έχει όρεξη για πολλές κουβέντες.
  • Αν τα πόδια της «κοιτάνε» προς μια κατεύθυνση και το σώμα της προς μια άλλη, τότε δεν θα γυρίσετε παρέα στο σπίτι.
Extra συμβουλές για γυναίκες:
  • Όταν ένας άντρας φοράει στενό παντελόνι κάνει το ίδιο που κάνει και η γυναίκα που φορά σουτιέν με ενίσχυση…
  • Όταν διατηρεί τα χέρια του στις τσέπες του, τότε δείχνει πως είναι «πιασμένος».
  • Όταν μιμείται τις αντιδράσεις της γυναίκας που έχει απέναντί του, τότε τον ενδιαφέρει αυτή η συγκεκριμένη γυναίκα.

6 ανησυχητικά στοιχεία για τον καφέ


Ο συγγραφέας Murray Carpenter, μελέτησε αυτές τις επιπτώσεις της κατανάλωσης καφέ και περιγράφει στο βιβλίο του «Caffeinated», όλους τους λόγους για τους οποίους τελικά υποτιμούμε την πραγματική, την αρνητική και τη θετική αξία της καφεΐνης και το πόσο λίγο τελικά αντιλαμβανόμαστε τη σχέση εξάρτησης που έχουμε αναπτύξει με αυτό το εθιστικό ρόφημα.
Η ιστοσελίδα της Huffington Post παρουσιάζει τα 6 πιο ανησυχητικά από τα ευρήματα του Carpenter και βάζει ακόμα ένα λιθαράκι στα επιχειρήματα όσων αποκηρύσσουν τον καφέ.
Η καφεΐνη μας κάνει να φερόμαστε σαν «ποντίκια εργαστηρίου»
Η κατανάλωση καφεΐνης, είτε μέσα από το ρόφημα του καφέ ή το τσάι, κάνει τα άτομα να διατηρούν και να αναπτύσουν συγκεκριμένες ρουτίνες, στις οποίες επιμένουν «μηχανικά». Πίνουμε τον πρωινό καφέ, σε καθημερινή βάση και δεν αντιλαμβανόμαστε συνειδητά, ότι τα επίπεδα ενέργειάς μας καθορίζονται δραματικά από αυτή την κούπα καφέ, όπως ένας ποντικός στο εργαστήριο πατάει κάθε φορά το κουμπί για να του δοθεί αυτομάτως η δόση του… ναρκωτικού.
Ο καφές έχει περισσότερη καφεΐνη από τα αναψυκτικά
Όσο και αν δαιμονοποιούνται τα αναψυκτικά για τα ποσοστά καφεΐνης που περιέχουν στη σύστασή τους, πάντα θα έχουν πολύ λιγότερη καφεΐνη από ένα ρόφημα καφέ. Σημειωτέον, πως ακόμα και ένας ελαφρύς καφές, έχει σαφώς περισσότερη καφεΐνη από το πιο δυνατό αναψυκτικό.
Δεν είναι υποχρεωτική η αναγραφή της καφεΐνης σε κάθε προϊόν που την περιέχει
Σύμφωνα με την αμερικάνικη νομοθεσία, οι εταιρείες δεν είναι υποχρεωμένες να αναγράφουν τα ποσοστά καφεΐνης που περιέχονται σε κάθε κουτάκι αναψυκτικού, αν και τελικά το κάνουν από μόνες τους, καθώς βοηθάει περισσότερο τις πωλήσεις, σε ένα είδος του οποίου η κατανάλωση κάνει περισσότερο κακό παρά καλό. Το καλό ακόμα με το να αναγράφεται η ποσότητα της καφεΐνης σε κάθε κουτάκι είναι ότι μπορείτε να ελέγξετε τις ποσότητες του καφέ, που, τελικά, καταναλώνετε καθημερινά, ενω θα ήταν ιδανικό να υπάρχει η πληροφορία και στις συσκευασίες του καφέ και του τσαγιού.
Ένα φλιτζάνι καφέ φτάνει για όλη την ημέρα
Ανάλογα το μέγεθος, τη γενετική σας προδιάθεση και ένα σωρό άλλους παράγοντες που ρυθμίζουν την ταχύτητα με την οποία επεξεργάζεται ο οργανισμός την ποσότητα καφεΐνης, αρκούν ένα με δυο φλιτζάνια καφέ την ημέρα για να είστε και να παραμένετε σε εγρήγορση. Αυτή η διατηρήση της διέγερσης του καφέ, υφίσταται περισσότερη ώρα, όσο συνηθίζει ο οργανισμός σας στην κατανάλωσή του και 300-400 mg είναι συνήθως αρκετά για μια μέρα, για το μέσο όρο. 
Η υπερκατανάλωση είναι επικίνδυνη
Ένα από τα συχνότερα προβλήματα της υπερκατανάλωσης του καφέ είναι οι διαταρραχές στον ύπνο, αλλά και σε αυτή την περίπτωση, οι επιπτώσεις της υπερκατανάλωσης ποικίλουν από άτομο σε άτομο. Άλλοι μπορούν να πίνουν καφέ μέχρι αργά το βράδυ χωρίς να διαταρράσεται ο ύπνος τους και άλλοι καταλήγουν με ταχυκαρδίες.
Σύμφωνα ακόμα με τον Carpenter, ο καφές ενισχύει το άγχος, κάτι που είναι ήδη σε υψηλά επίπεδα στην καθημερινότητα μας, ενώ μας βάζει σε έναν ασταμάτητο και φαύλο κύκλο, μέσα στον οποίο πίνουμε ποσότητες καφέ την ημέρα, ώστε για να μπορέσουμε να ηρεμήσουμε και να κοιμηθούμε το βράδυ καταφεύγουμε στο αλκοόλ ή τα χάπια, καταλήγοντας «κουρασμένοι» το επόμενο πρωί, αναζητώντας ακόμα περισσότερο τον καφέ.
Συνηθίζεται εύκολα από τον οργανισμό
Στα πλεονεκτήματα του καφέ περιλαμβάνονται η αποτελεσματικότητα του στο να οξύνει τις διανοητικές λειτουργίες και τη συγκέντρωση του ατόμου, όπως και το να ανεβάζει τις αθλητικές επιδόσεις. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα πλεονεκτήματα χάνουν την έντασή τους όσο περνάει ο καιρός και συνηθίζει ο οργανισμός στην καφεΐνη, ενώ την ενέργεια που σας έδωσε το πρώτο φλιτζάνι καφέ που ήπιατε ποτέ, δεν θα την βιώσετε ποτέ ξανά.
Το καλό όμως στην περίπτωση το καφέ, είναι ότι μπορείτε να ανακτήσετε τα πρώτα επίπεδα ενέργειας που σας δίνει αν απέχετε για κάποιο καιρό από την κατανάλωσή του. Αποχή, έστω και μιας εβδομάδας, είναι αρκετή για να καταφέρετε να «καθαρίσετε» το σώμα σας και όταν ξεκινήσετε πάλι τον καφέ, να λαμβάνετε το μάξιμουμ της ενεργητικότητας που μπορεί να σας δώσει.

Τι πρέπει να σκεφτείτε καλά πριν κάνετε τατουάζ;


Η μονιμότητα θέλει πάντα τη σκέψη της και ακόμα και αν υπάρχει πάντα η εναλλακτική της αφαίρεσης του τατουάζ, εκτός του ότι είναι αρκετά επίπονη, δεν είναι πάντα επιτυχημένη. Πριν λοιπόν, βρεθείτε στο γραφείο του tattoo-artist της γειτονιάς σας, σκεφτείτε καλά τα παρακάτω:
1. Ποιος είναι ο λόγος;
Πριν κάνετε το τατουάζ, σκεφτείτε καλά το λόγο που το κάνετε. Το κάνετε για να εκφράσετε την ανείπωτη αγάπη σας σε κάποιον ή κάτι, ή επειδή είδατε τυχαία σε κάποιον άλλο ένα τατουάζ που σας άρεσε. Αν ακόμα προγραμματίζετε να κάνετε τατουάζ το όνομα κάποιου συντρόφου, σκεφτείτε το διπλά, γιατί μπορεί τα πράγματα να αλλάξουν με τον καιρό και να μείνετε... μόνοι με το τατουάζ. Σκεφτείτε καλά για ποιο λόγο θέλετε να κάνετε το τατουάζ και μπορεί όχι μόνο να σας αποθαρρύνει η σκέψη, αλλά τελικά να σας πείσει περισσότερο να το κάνετε.
2. Σε ποιο σημείο του σώματος;
Όσο μεγαλώνουμε αλλάζει το σώμα μας και δεν έχει σε όλα τα σημεία του τη σφριγηλότητα που είχε στα νεανικά του χρόνια. Αυτό το γεγονός, δεν είναι φυσικά λόγος για να μην κάνετε τατουάζ, αλλά ένα επιχείρημα για να σκεφτείτε διπλά το σημείο του σώματός σας που θα ζωγραφίσετε. Σημεία του σώματος που δεν είναι συχνά σε κοινή θέα, είναι η καλύτερη επιλογή, καθώς επίσης θα σας γλιτώσουν από το επικριτικό βλέμμα μελλοντικών εργοδοτών, που δεν εκτιμούν πάντα τις καλλιτεχνικές ανησυχίες των υπαλλήλων τους.
3. Ποιο θα είναι το κόστος;
Τα τατουάζ κοστίζουν και επειδή προέχει το καλό αποτέλεσμα, αναζητήστε προσεκτικά έναν καλό tattoo-artist, με τον οποίο θα διαπραγματευτείτε το κόστος και το είδος του τατουάζ. Αν δεν έχετε τα χρήματα, μην καταφύγετε σε φτηνότερες και λιγότερο ασφαλείς επιλογές. Κάνετε μερικούς μήνες οικονομία και υπομονή για να αποκτήσετε το τατουάζ που ονειρεύεστε.
4. Ποιόν θα εμπιστευτείτε;
Η τέχνη του τατουάζ εξασκείται από πολλούς, αλλά το ζήτημα είναι ποιός την εξασκεί  καλύτερα και περισσότερο επαγγελματικά από τους άλλους. Προσέξτε καλά σε ποιόν θα εμπιστευτείτε το δέρμα σας και κάνετε πάντα μια μικρή έρευνα για τον επαγγελματία που σας παραπέμπουν. Ζητήστε να δείτε φωτογραφίες της δουλειάς του και αν έχετε την παραμικρή αμφιβολία, καλύτερα να συνεχίσετε το ψάξιμο.
5. Τι επιπτώσεις έχει στην υγεία σας;
Δεδομένου ότι η διαδικασία του τατουάζ περιλαμβάνει βελόνες είναι σημαντικό να τηρούνται οι κανόνες υγιεινής και αποστείρωσης και να σιγουρεύεστε πάντα ότι ο επαγγελματίας ανοίγει μπροστά σας μια νέα βελόνα. Μέσω μιας μολυσμένης βελόνας μπορούν να μεταδοθούν πολλές ασθένειες, όπως η ηπατίτιδα και ο ιός του AIDS. Υπάρχουν ακόμα περιπτώσεις ατόμων που είναι αλλεργικοί στο μελάνι του τατουάζ, οπότε είναι μια καλή ιδέα να κάνετε μια μικρή δοκιμή πριν προχωρήσετε στο τατουάζ.
6. Σε ποιο σχέδιο θα καταλήξετε;
Υπάρχει η επιλογή να πάτε στο μαγαζί, να δείτε τη δουλειά του tattoo-artist και να διαλεξετε επιτόπου ένα από τα δικά του σχέδια. Επειδή όμως το τατουάζ είναι κάτι τελείως προσωπικό, αφού στο δικό σας σώμα θα χαραχθεί, καλό θα ήταν να επιλέξετε κάτι που σας αντιπροσωπεύει, έχει συνασθηματική αξία και συνδέεται άμεσα με το λόγο για τον οποίο μπαίνετε εξ αρχής σε αυτή τη διαδικασία.
7. Πώς θα το περιποιηθείτε;
Το τατουάζ είναι αντικειμενικά ένα τραύμα στο δέρμα, γι’ αυτό είναι σημαντικό να βοηθήσετε το σημείο να επουλωθεί όσο το δυνατόν καλύτερα. Αμέσως μετά το τατουάζ, το δέρμα σας θα τυλιχθεί από τον tattoo artist με μια πλαστική μεμβράνη για περίπου 6 ώρες. Μετά με ένα ειδικό σαπουνάκι και με την χρήση υδατικής κρέμας θα πρέπει να το διατηρείτε όσο πιο ενυδατωμένο γίνεται για να επουλωθεί η «πληγή» και να μην ξεθωριάσει το τατουάζ. Ακολουθήστε τις οδηγίες του ειδικού για να μην έχετε κανένα δυσάρεστο αποτέλεσμα.
http://www.clickatlife.gr/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory