Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Αστείες εικόνες .

funny-pictures-711
funny-pictures-711

Ολλανδικοί κλασσικοί πίνακες ζωγραφικής "ζωντανεύουν"

Κορίτσια και τατουάζ .

τατουάζ γκαλερί
τατουάζ γκαλερί

Ποτέ δεν είναι αργά για να χάσετε βάρος

Ποτέ δεν είναι αργά για να χάσετε βάρος
Ποτέ δεν είναι αργά για όσους έχουν παραπανίσια κιλά να χάσουν βάρος, και κατά συνέπεια να βελτιώσουν την υγεία τους.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν ερευνητές από τη Σχολή Δημόσιας Υγείας του πανεπιστημίου City της Νέας Υόρκης, οι άνθρωποι που είναι παχύσαρκοι στην ηλικία των 25 ετών, είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από σοβαρά προβλήματα που σχετίζονται με το βάρος τους στη μετέπειτα ζωή τους.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν μεγαλύτερη σημασία έχει το τρέχον βάρος ενός ατόμου, και όχι για πόσο καιρό είχε υπάρξει παχύσαρκος, καθώς αυτό επηρεάζει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών προβλημάτων και διαβήτη.

Οι ερευνητές ισχυρίζονται ότι τα ευρήματα της έρευνάς τους αποδεικνύουν πως η απώλεια βάρους σε οποιαδήποτε φάση, μπορεί να βοηθήσει στη μείωση των κινδύνων για την υγεία του ατόμου, ανεξάρτητα από το πόσο καιρό ήταν υπέρβαρος.

Η έρευνα δημοσιεύτηκε στο American Journal of Preventive Medicine.

10 θετικές επιβεβαιώσεις που μπορούν να σας αλλάξουν τη ζωή

Εάν πιστεύετε πως είμαστε αυτό που αισθανόμαστε, τότε η ζωή στην πραγματικότητα πηγάζει από τις σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Έτσι, η νοητή επανάληψη θετικών προτάσεων μπορεί να απογειώσει το πνεύμα σας και να σας προσγειώσει σε νέα επίπεδα! Είναι σημαντικό, λοιπόν, να μετατρέπουμε τις σκέψεις μας σε λέξεις και προτάσεις και τελικώς σε σκοπούς έτσι ώστε να μπορεί να φανερωθεί τι ακριβώς επιθυμούμε πραγματικά.
Η διαδικασία αυτή είναι αποδεδειγμένη μέθοδος αυτοβελτίωσης, λόγω της ικανότητας των παρακάτω προτάσεων να αναπρογραμματίσουν τον εγκέφαλό μας και να αλλάξουν την ζωή μας. Σύμφωνα με πολλούς επιστήμονες, μιλώντας με τον εαυτό μας χρησιμοποιώντας θετικά λόγια μπορεί να αποτελέσει παράγοντα πολλών αλλαγών στις λειτουργίες του εγκεφάλου.
Εδώ σας παραθέτουμε 10 ισχυρές θετικές επιβεβαιώσεις που μπορούν να σας αλλάξουν την ζωή!
Μπορώ να πετύχω σπουδαία πράγματα.
Μια από τις πιο σημαντικές εκ των δέκα! Πείτε στον εαυτό σας κάθε μέρα ότι μπορείτε να κατακτήσετε όλο το μεγαλείο της ζωής. Επικεντρωθείτε στα οράματα και τα όνειρά σας και στην συνέχεια συνδέστε κάθε ένα από αυτά με κάποιο συναίσθημα. Λέγοντας τα λόγια αυτά, και κυρίως πιστεύοντάς τα, μπορείτε να τα μετατρέψετε σε πραγματικότητα.
Σήμερα, ξεχειλίζω από ενέργεια και χαρά.
Η Χαρά, πηγάζει από μέσα σας και όχι από το περιβάλλον σας. Ενεργοποιείται την στιγμή που ξυπνάτε. Κάντε λοιπόν συνήθειά σας να επαναλαμβάνετε την πρόταση αυτή όταν ξυπνάτε το πρωί.
Αποδέχομαι και αγαπώ τον εαυτό μου ακριβώς όπως είναι.
Η αγάπη που τρέφει κανείς για τον εαυτό του είναι η πιο αγνή και υψηλή μορφή αγάπης. Όταν αγαπάμε τον εαυτό μας, τότε αυτόματα τον εκτιμούμε και τον σεβόμαστε. Εάν αισθάνεστε εμπιστοσύνη και υπερηφάνεια για τις πράξεις σας, τότε θα αρχίσετε να βλέπετε στον εαυτό σας ένα νέο φως και θα νιώσετε θάρρος και έμπνευση για να δοκιμάσετε καινούρια και ίσως μεγαλύτερα πράγματα.
Το σώμα μου είναι υγειές, ο νους μου ευφυής και η ψυχή μου γαλήνια.
Νοῦς ὑγιής ἐν σώματι ὑγιεῖ! Κάθε υγιές σώμα έχει τα θεμέλια του σε ένα καθαρό μυαλό και μια αγνή ψυχή. Αν έστω και ένα από αυτά «πάσχει» από αρνητικά συναισθήματα, τότε θα επηρεαστούν και τα άλλα. Ο υπ ‘αριθμόν ένα λόγος της προσωπικής σας καλής ή κακής υγείας είστε εσείς. Μπορείτε να κατακτάτε και να νικάτε την κάθε ασθένεια στο σώμα σας σταθερά, κάθε μέρα.
Μπορώ να καταφέρω τα πάντα.
Αυτήν την πρόταση πρέπει να την επαναλαμβάνετε στον εαυτό σας κάθε μέρα! Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να παρακινείτε τον εαυτό σας να έχει θάρρος. Λέγοντάς το, θα είστε σε θέση να φτάνετε οποιονδήποτε στόχο και αν βάλετε.
Οτιδήποτε συμβαίνει, συμβαίνει για το καλό μου.
Δεν υπάρχουν θύματα, δεν υπάρχουν ατυχήματα και συμπτώσεις. Απλώς δεν υφίστανται στην πραγματικότητα αυτή, αφού εσείς – και οι γύρω σας – είστε οι μόνοι που μπορείτε να προσελκύσετε τα γεγονότα της ζωής σας. Να ξέρετε λοιπόν, πως τα πάντα εξυπηρετούν έναν σκοπό και συμβαίνουν με τέλειο συγχρονισμό. Όταν ενστερνιστείτε το νόημα της πρότασης αυτής θα αποβάλλετε κάθε αρνητικό συναίσθημα για τα πεπραγμένα ή ότι μέλλει να συμβεί. Κάθε φόβος ή άγχος ια το αύριο θα εξατμιστεί.
Εγώ είμαι ο Αρχιτέκτονας της ζωής μου, χτίζω τα θεμέλια της και επιλέγω τα περιεχόμενά της.
Αυτή είναι άλλη μια πρόταση που πρέπει να λέτε κάθε πρωί όταν ξυπνάτε. Κάθε πρωί, κάθε ξύπνημα, μας χαρίζει μια καινούρια αρχή σε κάθε άνθρωπο του κόσμου. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την κάθε μέρα μοναδικά, και όπως εσείς επιθυμείτε αφού εσείς – και μόνο εσείς – είστε ο αρχιτέκτονας της ζωής σας. Εάν ξεκινήσετε την μέρα σας με μια θετική σκέψη μπορείτε να μεταμορφώσετε την μέρα σας σε κάτι απίστευτο!
Συγχωρώ όσους με πλήγωσαν στο παρελθόν και ειρηνικά αποκολλώμαι από αυτούς.
Αυτό προφανώς δεν σημαίνει πως πρέπει να ξεχάσετε ότι έχει συμβεί στο παρελθόν σας, αλλά όταν ζείτε ειρηνικά με αυτό τότε έχετε πάρει το μάθημά σας. Η Δύναμη της Συγχώρεσης είναι αυτή που σας ωθεί στο να προχωράτε μπροστά. Η κάθε αντίδρασή σας είναι προσωπική σας υπόθεση και είναι ανεξάρτητη από τις σκέψεις των άλλων για σας. Μπορείτε να συγχωρήσετε χίλιους ανθρώπους, και ακόμα και αν κανένας από αυτούς δεν συγχωρήσει εσάς, θα υπάρχει πάντα μια αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας μέσα σας που εκείνοι δεν θα έχουν μέχρι να σας συγχωρήσουν. Η δυνατότητά σας να συγχωρείτε μπορεί αυτόματα να αλλάξει την στάση των άλλων προς εσάς.
Η ικανότητα μου να κατακτώ τους στόχους μου είναι ατέρμονη, οι δυνατότητές μου είναι απέραντες.
Ξεκάθαρα, δεν υπάρχει κανένα όριο και κανένα εμπόδιο στις δυνατότητές σας, εκτός αυτών που τοποθετείτε εσείς οι ίδιοι. Τι είδους ζωή θέλετε; Τι είναι αυτό που σας σταματά; Τι εμπόδια έχετε επιβάλλει στον εαυτό σας ; Η δήλωση αυτή θα σας βοηθήσει να τα εντοπίσετε και να τα συντρίψετε!
Σήμερα, παραδίδω τις παλιές μου συνήθειες και δημιουργώ καινούριες, πιο θετικές.
Πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως κάθε δύσκολη στιγμή, είναι μόνο μια σύντομη φάση της ζωής σας και θα περάσει όσο εύκολα πέρασαν και παλαιότερες. Θα μπορείτε να τις αρχειοθετήσετε στις παλιές σας συνήθειες και να δημιουργήσετε νέες. Είστε ένα άκρως προσαρμοσμένο δημιουργικό ον με λαμπρές ιδέες και την κατάλληλη νοοτροπία που επιτρέπει σε όλη αυτή την απίστευτη ενέργεια να ρέει!
http://www.piperies.gr/

Χέρια, ή αλλιώς ο «καθρέφτης» της υγείας μας

Χέρια, ή αλλιώς ο «καθρέφτης» της υγείας μας
Τα χέρια λένε πως είναι ο καθρέφτης του εαυτού μας και της υγείας μας. Όσο για τα νύχια; 

Γι’ αυτά λένε πως είναι η κορνίζα του, το τελείωμά του, η υπογραφή του...

Η όψη και το χρώμα, λοιπόν, των χεριών μας αποκαλύπτουν όχι μόνο προβλήματα υγείας, αλλά και τον τρόπο της φροντίδας που τους παρέχουμε. Εκείνο που απομένει σ’ εμάς δεν είναι τίποτε άλλο από το να μάθουμε να αποκρυπτογραφούμε τα διάφορα σημάδια… κινδύνου που εκπέμπουν τα χέρια μας, έτσι ώστε να μπορούμε έγκαιρα να τα αντιμετωπίζουμε αποτελεσματικά.

Σημάδια γηρατιών

Καφέ κηλίδες, λεκέδες, λεπτές ρυτίδες, που έρχονται όχι μόνο με την ηλικία, αλλά και εξαιτίας της επίδρασης της ηλιακής ακτινοβολίας και της καθημερινής ταλαιπωρίας. 

Ένας τρόπος να απαλλαχθεί κανείς σήμερα από τα αναπόφευκτα αυτά σημάδια είναι τα λέιζερ χρωματικών βλαβών. Αν, μάλιστα, τα λέιζερ συνδυαστούν και με μια ειδική θεραπεία με βαθύ πίλινγκ, ενυδάτωση και εμπλουτισμό της επιδερμίδας με πολύτιμα συστατικά, τότε το αποτέλεσμα θα είναι χέρια απαλά και νεανικά. 

Μια τέτοια θεραπεία απαιτεί 4 συνεδρίες και ολοκληρώνεται σε 40 περίπου μέρες.

Σκληρύνσεις

Εμφανίζονται στα δάχτυλα των χεριών και στις παλάμες, ιδιαίτερα σε αυτούς που κάνουν βαριά χειρονακτική εργασία. 

Συνήθως είναι ακίνδυνες και εξαφανίζονται σε μερικές εβδομάδες. Υπάρχουν και ειδικοί θεραπευτές, οι οποίοι με συγκεκριμένες τεχνικές κόβουν την επιφάνεια των σκληρύνσεων.

Παρωνυχία

Πρόκειται για λοίμωξη του δέρματος που βρίσκεται κοντά στο νύχι. Εμφανίζεται κυρίως σε αυτούς που βάζουν πολλές ώρες τα χέρια τους στο νερό. Αιτία μπορεί να είναι βακτήρια ή μύκητες. 

Σε οξείες λοιμώξεις η δερματική πτυχή του νυχιού πρήζεται, κοκκινίζει και πονάει. Όσο για το δέρμα, αυτό μπορεί να ξεκολλήσει από τη βάση του νυχιού και όταν το πιέζετε, ίσως βγάζει και πύον.

Παραμορφωμένα και δυσχρωματικά νύχια


Εύθραυστα, σπασμένα, νύχια με ανώμαλη επιφάνεια...Σε τέτοιες περιπτώσεις συχνά μπορεί να μη φταίει η έλλειψη φροντίδας, αλλά η αλλαγή στην εμφάνιση ή στο χρώμα ενός νυχιού να κρύβει κάποια πάθηση, εφόσον όλες οι δερματικές ασθένειες (μυκητιάσεις, κύστεις, ψωρίαση, έκζεμα κ.ά.) «φωλιάζουν» και στα νύχια. Πάντως, ένα νύχι που βγαίνει πάντα παραμορφωμένο πρέπει να εξετάζεται από γιατρό. 

Οι μυκητιάσεις των νυχιών ανταποκρίνονται, μερικές φορές, σε αντιμυκητιασικά χάπια που συστήνει ο δερματολόγος.

Οι πτυχώσεις και οι ραβδώσεις για τα νύχια είναι ό,τι και οι ρυτίδες για το πρόσωπο, δηλαδή σημάδια γήρανσης. Σε τέτοιες περιπτώσεις αποφεύγετε να κόβετε τα νύχια σας με ψαλιδάκι ή πένσα και προτιμήστε να τα λιμάρετε με πολύ λεπτή χάρτινη λίμα. 

Χρωματικά παιχνίδια… των νυχιών

• Νύχια με βαθιά μπλε απόχρωση μπορεί να κρύβουν αναπνευστικά ή καρδιακά προβλήματα.

• Νύχια κίτρινα, γκρίζα ή πρασινωπά ίσως υποδηλώνουν κάποιον όγκο.

• Μικρές μαύρες περιοχές σαν να έχει μπει κάποιο αγκάθι εμφανίζονται κάτω από το νύχι σε περιπτώσεις λοιμώξεων των καρδιακών βαλβίδων.

• Σε μερικές μυκητιάσεις το νύχι γίνεται πιο παχύ, αλλάζει χρώμα και αποκτά ρυτιδωμένη επιφάνεια.

• Ένα χτύπημα στο νύχι μπορεί να προκαλέσει ένα ή περισσότερα μικρά άσπρα… μπαλώματα.

Πηγή: belife.gr

Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory