Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 11 Μαΐου 2014

Γέροι που αισθάνονται πάντα νέοι .

Old-People
Old-People

Κοριτσια

zburn-your-bra
zburn-your-bra

Τρομακτικά γκραφιτυ στον δρόμο .

never-forget
never-forget

Το κόλπο για τέλειες μακαρονάδες που θα σας αλλάξει τη ζωή

Το κόλπο για τέλειες μακαρονάδες που θα σας αλλάξει τη ζωή
Εντάξει, ίσως να υπερβάλουμε λίγο, λίιιιγο, αλλά παιδιά μιλάμε για το καλύτερο φαγητό του κόσμου, τις μακαρονάδες, πώς γίνεται να μην σου αλλάξει τη ζωή αν είσαι καλοφαγάς; Λοιπόν, οι σεφ σε όλο το κόσμο έχουν ένα και μοναδικό κόλπο για να πετυχαίνουν τα τέλεια ζυμαρικά και αυτό είναι το εξής απλό: τέλειωνε πάντα τη μακαρονάδα σου στο τηγάνι.
Βράστε τα μακαρόνια κανονικά, ενώ παράλληλα ετοιμάζετε και τη σάλτσα τους, και βγάλτε τα από τη φωτιά 2-3 λεπτά πριν γίνουν al dente. Στραγγίξτε τα, κρατήστε ένα φλιτζάνι από το νερό της κατσαρόλας και ρίξτε τα μέσα στο τηγάνι με τη σάλτσα. Ανακατέψτε καλά και έπειτα προσθέστε το νερό, αφήνοντάς τα να μαγειρεύονται μαζί με τη σάλτσα σε χαμηλή φωτιά μέχρι να δέσουν. To αμυλούχο ελιξίριο του νερού βρασίματος θα δημιουργήσει μια πιο κρεμώδη σάλτσα η οποία θα μαγειρευτεί μαζί με τα ζυμαρικά, δημιουργώντας έτσι το τέλειο ολοκληρωμένο πιάτο και όχι απλά δύο υλικά που πέφτουν μαζί σε ένα πιάτο. Πιστέψτε μας, άπαξ και το δοκιμάσετε μια φορά, δεν θα γυρίσετε ποτέ πίσω.
Πηγή: queen.gr

9 πράγματα που πρέπει να αποφύγετε

. Μη φοράτε «μάσκες» για να εντυπωσιάσετε τους άλλους.
Εάν το πρόσωπο που δείχνετε στον κόσμο κρύβεται πάντα πίσω από μια μάσκα, θα φτάσει κάποια στιγμή που κάτω από τη μάσκα δεν θα υπάρχει τίποτα. Εάν ξοδεύετε υπερβολικό χρόνο επικεντρωμένοι στον τρόπο που σας βλέπουν ή που θέλουν να είστε οι άλλοι, θα ξεχάσετε τελικά πως και ποιοι πραγματικά είστε. Μην φοβάστε λοιπόν την κρίση τους, όλοι μέσα μας ξέρουμε ποιοι είμαστε στην πραγματικότητα. Και θα σας πούμε και ένα σπουδαίο μυστικό: ότι οι μόνοι άνθρωποι που πραγματικά εντυπωσιάζουν και εμπνέουν είναι οι αυθεντικοί άνθρωποι. Δεν είναι ανάγκη να είστε τέλειοι για να μπορείτε να εμπνεύσετε και να εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Η μοναδικότητά σας είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχετε και ταυτόχρονα είναι το πιο πολύτιμο δώρο που μπορείτε να κάνετε στον κόσμο. Εάν είστε αυθεντικοί, μπορεί να μετανιώσετε μόνο για πράγματα που κάνατε και όχι για πράγματα που δεν κάνατε.
2. Μην αφήσετε τους άλλους να δημιουργήσουν τα όνειρά σας.
Η μεγαλύτερη πρόκληση στη ζωή του κάθε ανθρώπου είναι να ανακαλύψει τον πραγματικό εαυτό του, ενώ η αμέσως επόμενη είναι να τον αγκαλιάσει και να τον αγαπήσει όπως είναι. Ένας τρόπος να το πετύχετε αυτό, είναι να σιγουρευτείτε ότι οι αποφάσεις σας εξαρτώνται από τους δικούς σας στόχους και τα δικά σας όνειρα. Έχετε στη ζωή σας ανθρώπους που διαφωνούν μαζί σας; Αν ναι, τότε υπέροχα. Αυτό σημαίνει πως στέκεστε στα πόδια σας και πως ακολουθείτε το δικό ας μονοπάτι. Είναι βέβαιο πως αν δεν εργαστείτε να υλοποιήσετε τα δικά σας όνειρα, σε λίγα χρόνια θα εργάζεστε για την υλοποίηση των ονείρων κάποιου άλλου.
3. Μην περιτριγυρίζεστε από αρνητικούς ανθρώπους.
Μην αφήνετε τους ανθρώπους που διατηρούν αρνητική στάση ζωής να την μεταφέρουν σε σας. Μην τους δώσετε την ευκαιρία, θυμηθείτε πως δεν μπορεί κανείς να τραβήξει την σκανδάλη εάν δεν του δώσετε το όπλο. Οι φίλοι επηρεάζουν την κρίση σας είτε το συνειδητοποιείτε, είτε όχι. Βρείτε το περιβάλλον που σας ταιριάζει, κάντε καινούργιες φιλίες ή συσφίξτε αυτές που αξίζουν. Έχετε στο νου σας πως το να διατηρείτε φιλίες με αρνητικούς ανθρώπους είναι επιλογή και όχι υποχρέωση. Δώστε την ελευθερία στον εαυτό σας να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους με συμπόνοια, αντί για θυμό, με γεναιοδωρία αντί για απληστία και με υπομονή αντί για άγχος και στρες.
4. Μη βλάπτετε κανέναν με τα λόγια και τις πράξεις σας.
Είτε το πούμε Νόμο της Αιτίας και του Αποτελέσματος, είτε το πούμε Νόμο της ανταποδοτικής δικαιοσύνης, είτε το πούμε Νόμο του Κάρμα, η ουσία είναι η ίδια: Ό,τι κάνετε σήμερα θα το λάβετε αύριο, όχι ως τιμωρία ή ως ανταμοιβή αλλά ως αντανάκλαση των τωρινών σας επιλογών. Το πιο βαρύ φορτίο που μπορεί να δώσετε στον μελλοντικό εαυτό σας είναι τύψεις και ενοχές ότι έχει βλάψει άλλους ανθρώπους. Το πιο πιθανό είναι ότι κάποτε θα βλάψετε κάποιον εν αγνοία σας. Αλλά σε αυτή την περίπτωση θα μπορέσετε να συγχωρήσετε τον εαυτό σας, να πάρετε το μάθημα και να προχωρήσετε. Μπορεί στο μέλλον να μετανιώσετε για πολλά πράγματα αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν θα μετανιώσετε ποτέ για το ανιδιοτελές καλό που έχετε κάνει.
5. Μην αποφεύγετε την αλλαγή και την ανάπτυξη.
Εάν θέλετε να κατανοήσετε το παρελθόν σας, παρατηρήστε τις συνθήκες του παρόντος σας. Εάν θέλετε να μάθετε το μέλλον σας, παρατηρήστε τις ενέργειες και τις επιλογές του τώρα. Εάν το παρόν σας κάνει ευτυχισμένους, τότε συνεχίστε να κάνετε το ίδιο. Εάν όμως κάτι δεν σας αρέσει διορθώστε το ΤΩΡΑ. Η αναβλητικότητα του παρόντος είναι ένα μεγάλο βάρος για τον μελλοντικό σας εαυτό. Η τωρινή βολή ή στασιμότητά σας μπορεί να γίνει ταφόπλακα για το αύριο σας. Η βολή ακυρώνει την ανθρώπινη υπόσταση, σας απομακρύνει από τις εμπειρίες και τελικά από τη ζωή.
6. Μην τα παρατάτε όταν τα πράγματα δυσκολεύουν.
Δεν υπάρχει αποτυχία, υπάρχουν απλώς αποτελέσματα. Ακόμα και αν τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περιμένατε, μην αποθαρρύνεστε και μην τα παρατάτε. Πάρτε τα μαθήματά που πρέπει και μετά προχωρήστε. Η μάχη κερδίζεται πάντα πολύ πριν τον πόλεμο. Είναι μια διαδικασία που αποτελείται από πολλά μικρά βήματα, καθημερινές αποφάσεις και πράξεις που σταδιακά χτίζουν μια σκάλα που οδηγεί στην ένδοξη αυτή στιγμή του θριάμβου. Κι αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο θρίαμβος, σας λέμε με βεβαιότητα ότι ο θρίαμβος δεν έχει να κάνει με την τελική έκβαση, αλλά με την ικανοποίησή σας ότι κάνατε ό,τι καλύτερο μπορούσατε. Εάν καταφέρετε να έχετε αυτή τη γενική αίσθηση στη ζωή σας, ότι δηλαδή καταβάλατε κάθε προσπάθεια που μπορούσε να γίνει ή είχατε τη δυνατότητα να καταβάλετε, τότε να είστε σίγουροι πως δεν θα έχετε να μετανιώσετε για τίποτα στο μέλλον…
7. Μην προσπαθείτε να έχετε τα πάντα υπό έλεγχο.
Χαϊδέψτε την ζωή, μην την στραγγαλίζετε. Μερικές φορές είναι σημαντικό να χαλαρώνετε και να αφήνετε τη ζωή να ρέει. Είναι αδύνατον να τα ελέγχετε όλα. Όταν νιώσετε ότι έχετε κάνει ό,τι περνούσε από το χέρι σας τότε… πάρτε μια βαθιά ανάσα και αφεθείτε. Όταν καταλαγιάσουν οι δυσκολίες, τότε κάντε το επόμενο βήμα. Δεν είναι ανάγκη να ξέρετε ακριβώς που πορεύεστε για να είστε στον δρόμο προς κάτι καταπληκτικό. Όλα τα γεγονότα στη ζωή σας είναι σε τέλειο συγχρονισμό, ακόμα και αν δεν μπορείτε να το καταλάβετε. Μπορεί απλώς να πάρει λίγο χρόνο για να συνδέσετε όλες τις τελείες.
8. Μην αφήνετε άλλους να αναλαμβάνουν τις ευθύνες σας.
Όσο περίεργη κι αν ακούγεται η παραπάνω φράση είναι απόλυτα αληθινή. Θεωρείστε δεδομένο ότι με κάθε ευθύνη που παραδίδετε, ταυτόχρονα παραδίδετε και ένα μέρος της δύναμής σας. Όσες περισσότερες ευθύνες σας, αφήνετε να τις αναλαμβάνουν άλλοι, τόσο περισσότερο εσείς αποδυναμώνεστε Το αποτέλεσμα είναι ότι μετά από λίγα χρόνια θα αισθάνεστε άτολμοι, δειλοί και θα αποδέχεστε ό,τι θεωρήσουν αυτοί που ανέλαβαν τις ευθύνες σας ότι σας αξίζει. Μερικές φορές είναι αναγκαίο να πέσετε όσο πιο χαμηλά γίνεται, με σκοπό να σταθείτε ψηλότερα από ποτέ. Μερικές φορές είναι αναγκαίο να ξεπλύνετε τα μάτια σας με δάκρυα για να δείτε τις δυνατότητες που στέκονται μπροστά σας πιο καθαρά.
9. Μην αναβάλετε την ευτυχία σας για «αύριο»
Το πρόβλημα είναι, πως πάντα οι άνθρωποι νομίζουν πως έχουν πολύ περισσότερο χρόνο από ότι έχουν στην πραγματικότητα. Μια μέρα όμως θα ξυπνήσετε και θα καταλάβετε πως δεν υπάρχει πλέον χρόνος να ασχοληθείτε με τα πράγματα που σας αρέσουν. Σε αυτό το σημείο είτε θα έχετε πετύχει όσους στόχους έχετε θέσει στη ζωή σας, είτε θα έχετε μια λίστα με τους λόγους που δεν προσπαθήσατε ποτέ.

Οι μυρωδιές που θα βελτιώσουν τη διάθεσή σας

Για τους περισσότερους ανθρώπους, μια μυρωδιά είναι κάτι παραπάνω από μια αρωματική ουσία, είναι ανάμνηση. Αυτό δεν είναι σύμπτωση. Η όσφρηση συνδέεται άμεσα με το συναισθηματικό κέντρο του εγκεφάλου μας. Σε αντίθεση με την αφή ή την γεύση, τα αρώματα συσχετίζονται άμεσα με τις εμπειρίες του παρελθόντος.
Αλλά εκτός από το “ξύπνημα” των αναμνήσεων, ορισμένες μυρωδιές μπορούν να κάνουν καταπληκτικά πράγματα για το μυαλό και το σώμα μας. Από την ανακούφιση από το στρες μέχρι την ανακούφιση από τον πονοκέφαλο, ορισμένα αρώματα έχουν τον τρόπο να μας κάνουν να νιώθουμε ευχάριστα.
  • Λεβάντα: Θα σας βοηθήσει να κοιμηθείτε
Μπορεί να βοηθήσει το μυαλό και το σώμα σας να ηρεμήσει σχεδόν αμέσως. Αλλά ίσως το πιο χρήσιμο πλεονέκτημά της είναι η ικανότητά της να βοηθήσει στην αντιμετώπιση της αϋπνίας. Σε μια έρευνα σε 42 φοιτητές, διαπιστώθηκε ότι το άρωμα της λεβάντας βοήθησε σημαντικά στον περιορισμό προβλημάτων στον ύπνο, καθώς και των συμπτωμάτων κατάθλιψης.
  • Κανέλα: Θα ακονίσει το μυαλό σας
Ερευνητές από το πανεπιστήμιο Wheeling διαπίστωσαν ότι εκείνοι που πήραν μια μυρωδιά από κανέλα είχαν βελτιωμένες νοητικές λειτουργίες όπως η οπτικοακουστική αντίδραση, η μνήμη και η συγκέντρωση.
  • Έλατο: Μειώνει το στρες
Μια ιαπωνική έρευνα, έδειξε ότι οι συμμετέχοντες που πήγαν για μια βόλτα μέσα από δάση ελάτων παρουσίασαν σημαντικά λιγότερα συμπτώματα κατάθλιψης και μειωμένα επίπεδα στρες. Η έρευνα έδειξε επίσης ότι τα αγχώδη άτομα είχαν μεγαλύτερο αίσθημα χαλάρωσης εξαιτίας του αρώματος του ελάτου.
  • Φρεσκοκομμένο γρασίδι: Θα σας κάνει χαρούμενους
Ερευνητές διαπίστωσαν ότι μια χημική ουσία που απελευθερώνεται από το φρεσκοκομμένο γρασίδι μπορεί να κάνει τους ανθρώπους να αισθάνονται χαρούμενοι και χαλαροί. Μάλιστα, η συγκεκριμένη μυρωδιά είναι τόσο ισχυρή ώστε επιστήμονες νευρολογίας δημιούργησαν ένα άρωμα για σπρέι χώρου που μοιάζει με τη μυρωδιά του φρεσκοκομμένου γρασιδιού.
  • Κιτρώδεις μυρωδιές: Θα σας κάνουν να νιώσετε γεμάτοι ενέργεια
Μυρωδιές όπως αυτές του λεμονιού και του πορτοκαλιού μπορεί να δώσουν μια ώθηση στην ενέργειά σας και να σας θέσουν σε εγρήγορση.
  • Βανίλια: Χαλάρωση και ευχάριστες σκέψεις
Σε έρευνα που δημοσιεύθηκε στα Πρακτικά της συνόδου Χημικών Αισθήσεων (ISOT / JASTS 2004), οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι η μυρωδιά της βανίλιας αύξησε τα συναισθήματα της χαράς και της χαλάρωσης στους συμμετέχοντες. Τα αποτελέσματα μετρήθηκαν μέσω της “χαρτογράφησης” της διάθεσης των συμμετεχόντων, διαδικασία η οποία περιελάμβανε τα συναισθήματα που κυμαίνονται από την ευτυχία και την παρότρυνση μέχρι την απάθεια και τον εκνευρισμό.
  • Κολοκύθα: Αφροδισιακή μυρωδιά!
Σε έρευνα που διεξήχθη από το ερευνητικό ίδρυμα “Smell & Taste”, οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι το 40% των αντρών ανταποκρίθηκε με ανεβασμένα ερωτικά συναισθήματα όταν στην μυρωδιά της κολοκύθα, ειδικά όταν συνδυάζεται με λεβάντα.
  • Μέντα: Βελτιώνει την συγκέντρωση και την προσοχή
Μια μικρή έρευνα από το πανεπιστήμιο Wheeling έδειξε ότι η μυρωδιά της μέντας συνδέεται με βελτίωση της εγκεφαλικής δραστηριότητας.
Πηγή: onmed.grΌσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory