Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 12 Μαΐου 2014

Δύο εντυπωσιακοί κιθαρίστες

Φυσικά φαινόμενα .


Μια θεαματική, φυσικό φαινόμενο ΚαιρόςΜια θεαματική, φυσικό φαινόμενο Καιρός

Express μαχαραγιάδες »: Ένα βασιλικό ταξίδι εμποτισμένο στην πολυτέλεια

Express μαχαραγιάδες »: Ένα βασιλικό ταξίδι εμποτισμένο στην πολυτέλεια
Express μαχαραγιάδες »: Ένα βασιλικό ταξίδι εμποτισμένο στην πολυτέλεια

Οι άντρες με παιδιά απατούν πιο συχνά

Οι περισσότεροι νέοι γονείς θα συμφωνήσουν, ότι ο ερχομός ενός παιδιού φέρνει μεγάλη χαρά στη ζωή τους, αλλά ταυτόχρονα και πολλές έννοιες.

Η έλλειψη ύπνου, η οικονομική πίεση και η αλλαγή στις δυναμικές της οικογένειας είναι μερικές από αυτές που συνοδεύουν την απόκτηση ενός παιδιού.

Μάλιστα, σε ορισμένες περιπτώσεις το στρες που νιώθουν οι νέοι γονείς πολλές φορές «ξεσπά» στη σχέση τους, με αποτέλεσμα πολλοί άντρες να επιλέγουν την οδό της… απιστίας.

Αυτό τουλάχιστον έδειξε μια έρευνα που έγινε σε 5.000 άντρες, οι οποίοι δήλωσαν ότι έχουν απατήσει τη σύντροφό τους. 

Το 78% αυτών είχε παντρευτεί μία φορά, με το 82% να δηλώνει ότι απάτησε τη σύντροφό του μετά την απόκτηση παιδιών.

Η πιο κοινή δικαιολογία που ανέφεραν οι άντρες (ποσοστό 30%) είχε να κάνει με το γεγονός ότι το σεξ με τη σύντροφό τους σταμάτησε να είναι τόσο παθιασμένο, όσο ήταν πριν από τον ερχομό του παιδιού τους.

Σχεδόν το ένα τρίτο (23%) προσπάθησαν να δικαιολογηθούν για τα παραστρατήματά τους λέγοντας, ότι η έλλειψη ύπνου είχε οδηγήσει σε προβλήματα στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, ενώ ένα άλλο 18% δήλωσε πως η σύντροφός τους άρχισε να δείχνει όλο το ενδιαφέρον της στα παιδιά και πως αυτή η έλλειψη προσοχής τους οδήγησε στην απιστία.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ένα το 15% των αντρών ανέφερε την ύπαρξη οικονομικών προβλημάτων, ως πηγή των «ερωτικών τους προβλημάτων», ενώ ένα άλλο 14% άφησε να εννοηθεί ότι άλλα οικογενειακά προβλήματα αποτέλεσαν την αιτία, για να στρέψουν αλλού το ερωτικό τους ενδιαφέρον.

Η «κρυφή ζάχαρη» που περιέχεται στα ποτά

Δύο ποτήρια από το αγαπημένο σας ποτό αρκούν για να υπερβείτε το όριο της συνιστώμενης ημερήσιας δόσης ζάχαρης για τον οργανισμό σας.

Ένα ποτήρι τζιν με τόνικ περιέχει τρεισήμισι κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη, ενώ ένα μικρό μπουκαλάκι μηλίτη περιέχει πέντε!

Στις αρχές Μαρτίου ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ) δημοσίευσε μια σειρά κατευθυντήριων γραμμών, συστήνοντας στους ενήλικες να μην καταναλώνουν πάνω από έξι κουταλάκια του γλυκού ζάχαρη την ημέρα.

Οι ειδικοί άλλωστε προειδοποιούν ότι τα επεξεργασμένα τρόφιμα, που κυριαρχούν στο σημερινό τρόπο διατροφής, όπως τα γλυκά και τα αναψυκτικά, περιέχουν «κρυφά ποσοστά ζάχαρης», τα οποία συμβάλλουν στην παχυσαρκία, τις καρδιακές ασθένειες, την εμφάνιση διαβήτη και τη φθορά των δοντιών.

Τονίζουν ακόμη, ότι τα αλκοολούχα ποτά δεν αναφέρουν πόση ζάχαρη περιέχουν και οι καταναλωτές δε θα πρέπει να αγνοούν αυτήν την παράμετρο.

«Η ποσότητα ζάχαρης που περιέχεται σε μερικά από τα ποτά είναι εντυπωσιακά μεγάλη» ανέφερε ο καρδιολόγος Dr Aseem Malhotra στη Daily Mail.

«Κι εμένα μου αρέσει να απολαμβάνω το ποτό μου, όπως όλοι οι υπόλοιποι, όμως φροντίζω να επιλέγω εκείνα που έχουν τη μικρότερη περιεκτικότητα ζάχαρης. Υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η μέτρια κατανάλωση κόκκινου κρασιού, το οποίο έχει σχετικά χαμηλά επίπεδα ζάχαρης, μπορεί να δρα προστατευτικά έναντι των καρδιαγγειακών ασθενειών» πρόσθεσε ο ίδιος.

Το κρασί και η μπύρα περιέχουν τα χαμηλότερα ποσοστά ζάχαρης, ωστόσο αυτό εξαρτάται και από την κατανάλωση που κάνει κανείς.

Η σχέση της ηλιοθεραπείας με τις καρδιακές ασθένειες

Η σχέση της ηλιοθεραπείας με τις καρδιακές ασθένειες
Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι η ηλιοθεραπεία αυξάνει τις πιθανότητες εμφάνισης καρκίνου του δέρματος, ειδικά όταν κανείς δε φορά αντιηλιακό και κάθεται με τις ώρες στον ήλιο.

Ερευνητές υποστηρίζουν, ότι η ηλιοθεραπεία -πάντα με μέτρο- κάνει καλό στην υγεία και μάλιστα μπορεί να προλάβει τις καρδιακές ασθένειες.

Σύμφωνα με έρευνα ιταλών επιστημόνων, οι καρδιαγγειακές ασθένειες είναι πιο σοβαρές σε ασθενείς με έλλειψη βιταμίνης D, η οποία είναι γνωστή ως «η βιταμίνη του ήλιου».

Παρότι οι ειδικοί συστήνουν να μην το παρακάνει κανείς με την έκθεσή του στον ήλιο εξαιτίας του κινδύνου εμφάνισης καρκίνου του δέρματος, τα τελευταία αυτά ευρήματα υποστηρίζουν προηγούμενες μελέτες, οι οποίες ανέφεραν ότι η ηλιοθεραπεία κάνει καλό.

Στη μεγαλύτερη ανάλυση που έχει γίνει μέχρι σήμερα βρέθηκε, ότι οι 7 στους 10 ασθενθείς που είχαν υποβληθεί σε στεφανιογραφία είχαν ανεπάρκεια βιταμίνης D.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας Daily Mail οι ασθενείς που είχαν τα χαμηλότερα ποσοστά βιταμίνης D στον οργανισμό τους είχαν δύο φορές περισσότερες φραγμένες αρτηρίες, συγκριτικά με εκείνους που είχαν φυσιολογικά επίπεδα βιταμίνης D.

«Τα πρόσφατα ευρήματα υποδηλώνουν ότι η έλλειψη βιταμίνης D θα μπορούσε να είναι η αιτία, και όχι συνέπεια της σκλήρυνσης των αρτηριών. Παρότι πρέπει να γίνουν περαιτέρω μελέτες, ίσως η αύξηση της φυσικής βιταμίνης D να αποτελεί μέρος της πρόληψης για τις καρδιαγγειακές ασθένειες» ανέφερε η καρδιολόγος Dr Monica Verdoia από το πανεπιστήμιο Eastern Piedmont στη Novara της Ιταλίας.

Η ίδια παρουσίασε την έρευνά της σε συνέδριο του American College of Cardiology στην Ουάσινγκτον. Σε αυτή συμμετείχαν 1.484 ασθενείς.
http://www.newsbeast.gr/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory