Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014

Ενας αστυνομικός αναδύεται από το νερό με το σκυλί που μόλις έσωσε από πνιγμό.

officer_saves_dog
officer_saves_dog
http://minimarkettrikalon.blogspot.gr/

Εβαλε μια φορεσιά και ....

Ενας διαφορετικός γάμος .

κόλπα που θα κρατήσουν τα χρήματα, μέσα στο πορτοφόλι σας

Εάν θέλετε να μαζέψετε λεφτά για το επόμενο μεγάλο project σας ή ταξίδι ή συμμετοχή σας σε ένα φεστιβάλ χορού, τότε θα πρέπει είτε να μειώσετε τα έξοδά σας, είτε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Δεδομένων όμως των συνθηκών, είναι μάλλον δύσκολο να πετύχετε, ακόμα και ένα από τα δυο, αφού είναι πολύ πιθανό να έχετε ρίξει τα έξοδά σας, σαν επακόλουθο των ήδη μειωμένων σας εσόδων.
Σε κάθε περίπτωση, ακολουθούν μερικές συμβουλές, που θα κάνουν την οικονομία πιο εύκολη και περισσότερο τρόπο ζωής, παρά θα την οριοθετήσουν σε μια περίοδο λιτότητας που μοιάζει να μην έχει τέλος.
Η οικονομία, εν ολίγοις, μοιάζει με τη δίαιτα. Μην σκέφτεστε τόσο αυτά που τώρα στερείστε, όσο αυτά που θα κερδίσετε στο μέλλον όταν θα πετύχετε το στόχο σας.
1. Αποταμιεύετε μέρος του μισθού σας
Δεν πληρώνετε κάθε μήνα τη ΔΕΗ και δεν χρειάζεται να υπερβαίνετε κάθε μήνα το όριο του συμβολαίου του κινητού σας. Κρατάτε όσα χρειάζεστε από το μισθό σας για τα είδη πρώτης ανάγκης και αν δεν έχετε έκτακτα έξοδα εκείνο το μήνα, τα υπόλοιπα αποταμιεύστε τα. Ακόμα και αν είναι το ελάχιστο δυνατό ποσό.
2. Μην κουβαλάτε πάντα την πιστωτική μαζί σας
Το πλαστικό χρήμα, ξεγελάει, γι’ αυτό μην του  δώσετε την ευκαιρία να σας καταστρέψει οικονομικά. Χρησιμοποιείτε μετρητά για τις συναλλαγές σας και αποφύγετε να έχετε εύκαιρη την πιστωτική κάρτα, αφού δύσκολα θα αντισταθείτε να τη χρησιμοποιήσετε, ιδιαιτέρως για κάτι που τελικά δεν χρειαζόσασταν.
3. Κουβαλάτε τα χρήματα που χρειάζεστε για την ημέρα
Με την ίδια φιλοσοφία που προτείνεται για τις πιστωτικές κάρτες, φροντίστε να μην κουβαλάτε μαζί σας πολύ περισσότερα χρήματα από όσα λογικά θα χρειαστείτε κατά τη διάρκεια της ημέρας. Όσο περισσότερα κουβαλάτε, τόσο περισσότερα θα χαλάσετε. Προνοήστε λοιπόν,  να κουβαλάτε λιγότερα.
4. Κάνετε ένα δώρο στον εαυτό σας
Η προσπάθεια θέλει επιβράβευση. Όπως όταν κάνετε δίαιτα, τρώτε ένα γλυκάκι μια φορά την εβδομάδα, έτσι και όταν κάνετε  οικονομία και σφιχτή οικονομική διαχείριση, κάντε ένα δώρο στον εαυτό σας, μια φορά στο τόσο. Αν στερήσετε από τον εαυτό σας αυτή τη μικροχαρά, θα έρθει μια στιγμή που δεν θα αντιδράσετε ψύχραιμα σε ένα παζάρι ξεπουλήματος ρούχων και το κόστος θα είναι πολύ μεγαλύτερο και κυρίως ανεξέλεγκτο.
5. Μείνετε μακριά από τις προσφορές
Εάν είστε επιρρεπείς στα ψώνια τότε θα γνωρίζετε καλά πως πρέπει να μένετε μακριά από τα μαγαζιά με χαμηλές τιμές. Ακόμα και αν μπαίνετε σε ένα τέτοιο μαγαζί, μόνο για να τσεκάρετε τις νέες προσφορές, δύσκολα θα αντισταθείτε από το να χαλάσετε εκεί το ημερήσιο σας budget.
6. Μην ψωνίζετε με παρέα
Εάν θέλετε να αγοράσετε κάτι, πηγαίνετε μόνοι σας στα μαγαζιά, αγοράστε το και απομακρυνθείτε ησύχως. Όσο διασκεδαστικό και αν είναι να περνάτε χρόνο με τους φίλους σας στα μαγαζιά, μπορεί εκείνοι να έχουν άλλες οικονομικές δυνατότητες και προτεραιτότητες και δεν είναι καθόλου δύσκολο να παρασυρθείτε από τη δική τους σπατάλη.
7. Ψωνίζετε πάντα με λίστα
Είτε πηγαίνετε στο σούπερ-μάρκετ είτε στην αγορά για διαφόρων ειδών ψώνια, έχετε πάντα μαζί σας  λίστα με όσα χρειάζεστε και προγραμματίζετε να πάρετε. Η λίστα θα σας συγκρατήσει από παρορμητικές αγορές και θα κάνετε καλύτερη διαχείριση του χρόνου σας, μειώνοντας το χρόνο παραμονής σας στα μαγαζιά, κάτι που επίσης θα μειώσει τις πιθανότητες να αγοράσετε κάτι εκτός λίστας.

αντικουνουπικά γιατροσόφια

Τα κουνούπια πάνε παρέα με το καλοκαίρι και επειδή απαιτείται ιδιαίτερη μαεστρία για να αποφύγετε το τσίμπημά τους, φροντίστε τουλάχιστον να είστε ενημερωμένοι και έτοιμοι να αντιμετωπίσετε την επακόλουθη ταλαιπωρία.
Και πιο συγκεκριμένα και στο πλαίσιο της οικονομίας που διέπει πια τις ζωές όλων μας, αποφύγετε να χαλάσετε χρήματα σε χημικά σκευάσματα, παρά ψάξτε λίγο καλύτερα στο σπίτι σας και θα βρείτε ένα σωρό κόλπα να ανακουφιστείτε από τη νυχτερινή φαγούρα. Ακολουθούν, 7 σπιτικοί τρόποι αντιμετώπισης της φαγούρας και του ερεθισμού, για πιο ήρεμα βράδια.
1. Μπανανόφλουδα
Δεν είναι τυχαίο που οι μπανάνες είναι καλοκαιρινό φρούτο, όταν το έντομο του καλοκαιριού είναι το κουνούπι. Πριν πετάξετε την μπανανόφλουδα και αφού φάτε τη μπανάνα και πάρετε το κάλιο που χρειάζεστε, τρίψτε το εσωτερικό της φλούδας πάνω στο σημείο που είναι το τσίμπημα και η ανακούφιση από τη φαγούρα θα είναι άμεση και άκρως μυρωδάτη.
2. Μαγειρική σόδα και νερό
Φτιάξτε μια παχιά κρέμα από μαγειρική σόδα και νερό, αρωματίστε τη προαιρετικά με το αγαπημενο σας αιθέριο έλαιο και απλώστε τη πάνω στην περιοχή και γύρω από αυτή. Δώστε στην πάστα το χρόνο να στεγνώσει και μετά από 10 περίπου λεπτά ξεπλύνετε με καθαρό νερό. Το έλαιο θα αρωματίσει και ενυδατώσει την περιοχή, ενώ το μείγμα θα σας γλιτώσει από την ενοχλητική φαγούρα. 
3. Το ζεστό κουτάλι
Ένας ακόμα πιο απλός και γρήγορος τρόπος αντιμετώπισης του κνησμού είναι αν τοποθετήσετε κάτω από το ζεστό  νερό της βρύσης, ένα κουτάλι, και το κρατήσετε τόσο ώστε να είναι ζεστό και όχι καυτό, αφού θα το τοποθετήσετε πάνω στο δέρμα σας και ο στόχος είναι να σας ανακουφίσει και όχι να σας κάψει. Τοποθετήστε το ζεστό κουτάλι στο τσίμπημα για ένα περίπου λεπτό και θα δείτε διαφορά. Η ζέστη βοηθά στη διάσπαση των πρωτεϊνών που προκαλούν τη φαγούρα, ανακουφίζοντας από την ενόχληση και τον πόνο.
4. Άλατα
Εάν το προηγούμενο βράδυ τρύπωσε κάτω από τα σκεπάσματα σας ένα κουνούπι και –κοινώς- σας «θέρισε», τότε το καλύτερο που έχετε κάνετε είναι να βυθιστείτε σε μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό και άλατα. Εκτός του ότι θα χαλαρώσετε, αρωματιστείτε, ενυδατωθείτε, ανεβάσετε το μαγνήσιο στον οργανισμό σας, θα απαλλαγείτε και από τα μαζικά κύματα φαγούρας.
5. Τσάι
Αν και το καλοκαίρι δεν συνηθίζουμε να πίνουμε τσάι, καλό είναι να  γνωρίζετε πως τώρα έχετε έναν ακόμα λόγο να φτιάξετε ένα φλιτζάνι πράσινο ή μαύρο τσάι, πέρα από τα οφέλη που σας δίνουν τα συγκεκριμένα βότανα. Κρατήστε, λοιπόν, το σακουλάκι ή τα φύλλα και αφήστε τα να κρυώσουν. Στη συνέχεια βάλτε τα μέσα σε μια χαρτοπετσέτα, τοποθετήστε τα στο τσίμπημα και περιμένετε τη δροσιά τους να σας ανακουφίσει από την επίπονη φαγούρα.
6. Μηλόξιδο
Το μηλόξιδο έχει πολλά οφέλη, όπως είναι η ενίσχυση του μεταβολισμού, η ανακούφιση από το κρυολόγημα και τα λαμπερά μαλλιά. Σε αυτή τη λίστα, μπορείτε τώρα να προσθέσετε και την ανακούφιση από τη φαγούρα του  κουνουπιού. Μουλιάστε ένα κομμάτι βαμβακερό ύφασμα ή λίγο βαμβάκι σε μηλόξιδο, σκουπίστε όλη την περιοχή που εντοπίζετε το πρόβλημα και γύρω  από αυτήν και πείτε αντίο στη φαγούρα.
7. Σελοτέιπ
Μπορεί να μην είναι ο πιο ορθόδοξος τρόπος, αλλά αν είστε σε χώρο που δεν έχετε πρόσβαση ούτε σε μηλόξιδο, ούτε σε μπανιέρα και άλατα, είστε δηλαδή στο  γραφείο, τότε καλύψτε το τσίμπημα με ένα κομμάτι κολλητικής ταινίας και όχι μόνο θα ανακουφιστείτε ελαφρώς από τον κνησμό, αλλά η ταινία θα σας εμποδίζει από το να ξύσετε επίμονα την περιοχή και να τη ματώσετε, όπως συχνά συμβαίνει με τα γερά τσιμπήματα.

10 εναλλακτικές χρήσεις της μπύρας

Έχει πυροσβεστικές ιδιότητες
Αν και δεν έχει την αποτελεσματικότητα του πυροσβεστήρα, ελλείψει του τελευταίου, ένα κουτάκι ή μπουκάλι μπύρα μπορεί να βοηθήσει στην ανεπιθύμητη περίπτωση της φωτιάς. Απλά ανακινείστε το και ψεκάστε με τον αφρό την εστία της φωτιάς. Έχετε υπόψη σας πως είναι πιο αποτελεσματικό με μικρές εστίες φωτιάς, ενώ πολλοί κουβαλάνε στο αμάξι ένα κουτάκι μπύρα  για την περίπτωση ανάφλεξης ή για την περίπτωση... που δεν θα βρίσκουν περίπτερο ανοιχτό.

2. Λουστείτε με αυτή

Ρίξτε ένα φλιτζάνι μπύρα σε ένα  κατσαρολάκι και βράστε το σε μέτρια φωτιά. Αφήστε το να βράζει μέχρι η ποσότητα να φτάσει το ¼ της αρχικής, καθώς με αυτό τον τρόπο αφαιρείται το αλκοόλ που έχει την τάση να ξηραίνει τα μαλλιά. Αφήστε τη μπύρα να κρυώσει και ανακατέψτε τη με ένα φλιτζάνι από το σαμπουάν που χρησιμοποιείτε. Λουστείτε με το μείγμα και ξεπλύνετε όπως κάνετε πάντα. Τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν έξτρα λάμψη και στιλπνότητα.

3. Προσανατολιστείτε

Έστω ότι έχετε χαθεί στη μέση του δάσους και έχετε στη διάθεσή σας μόνο ένα κουτάκι μπύρα, μια βελόνα ραψίματος, ένα μικρό μπολ και ένα μεταξωτό γυναικείο εσώρουχο και πρέπει άμεσα να βρείτε τον προσανατολισμό σας, καθώς νυχτώνει και οι λύκοι αλυχτούν.
Αρχικά, ρίξτε λίγη από τη μπύρα στο μπολ (μην τη ρίξετε όλη, μπορεί το κόλπο να μην πιάσει και να έχετε ανάγκη από λίγο αλκοόλ για να αντιμετωπίσετε τους κινδύνους του δάσους). Στη συνέχεια, μαγνητίστε τη βελόνα με το εσώρουχο ενεργοποιώντας τον στατικό ηλεκτρισμό και αφήστε τη να επιπλεύσει πάνω στη μπύρα και όταν μετά από  λίγο «ηρεμήσει» στην επιφάνεια της μπύρας θα δείχνει την κατεύθυνση Βορρά και Νότου.
4. Αντιμετωπίζει την αϋπνία
Ο λυκίσκος που περιέχεται στην μπύρα λειτουργεί σαν χαλαρωτικό βοηθώντας στις αϋπνίες. Κάποιοι μάλιστα χρησιμοποιούν απευθείας το άνθος του λυκίσκου και το τοποθετούν κοντά στο μαξιλάρι τους για να εκμεταλλευτούν την ηρεμιστική του μυρωδιά.
5. Ανακουφίζει από τα στομαχικά προβλήματα
Η ανθρακούχος μπύρα έχει τις ίδιες καταπραϋντικές ιδιότητες στο ανάστατο στομάχι, όπως και οποιοδήποτε άλλο ανθρακούχο ρόφημα. Επιπλέον το αλκοόλ που περιέχει βοηθάει στην ανακούφιση από τον πόνο. Μπορεί, ωστόσο, να μην υπάρχει κάποια ιατρική έρευνα να το επιβεβαιώνει αυτό, αλλά δεν είναι λίγοι που το εξασκούν και ανακουφίζονται από αυτή την τακτική. Προσέχετε μόνο στην περίπτωση γαστρίτιδας ή ελκους, καθώς το αλκοόλ μπορεί να ερεθίσει περισσότερο.

6. Αντιμετωπίζει το ροχαλητό

Η διαδικασία είναι απλή και το καλό που θα κάνετε στο σύντροφό σας μεγάλο. Αρχικά, βρείτε ένα μπλουζάκι με τσέπη πουκαμίσου. Στην τσέπη, βάλτε ένα κουτάκι μπύρας και ασφαλίστε το στη θέση με μια παραμάνα. Όταν πέσετε για ύπνο, φορέστε το μπλουζάκι ανάποδα. Οι έρευνες δείχνουν πως ροχαλίζουμε περισσότερο όταν είμαστε ξαπλωμένοι ανάσκελα, ενώ το κουτάκι της μπύρας στην πλάτη σας θα σας εμποδίζει να γυρίσετε, παραμένοντας πάντα πλάγια και έτσι θα ροχαλίζετε σαφώς λιγότερο.
7. Δαμάζει τα ατίθασα μαλλιά
Μερικές σταγόνες μπύρας είναι αρκετές για να δαμάσουν τις ατίθασες τρίχες της κεφαλής σας. Χρησιμοποιήστε τη μπύρα σαν αφρό χτενίσματος, αρκεί να μην το παρακάνετε.

8. Κάνετε μασάζ

Πάρτε ένα κουτάκι μπύρας και χρησιμοποιείστε το αυτούσιο για να κάνετε μόνοι σας μασάζ στον εαυτό σας. Κάντε μασάζ στα πέλματά σας, στηριχτείτε σε ένα τοίχο και με τη βοήθεια της μπύρας κάντε μαλάξεις στην πλάτη σας και με τον ίδιο τρόπο χρησιμοποιήστε το κουτάκι για τους γλουτούς, τους μηρούς και τον αυχένα σας. Η πίεση που ασκείται χαλαρώνει τους μύες και διευκολύνει την κυκλοφορία του αίματος στην περιοχή.

9. Λειτουργεί σαν ποντικοπαγίδα

Βάλτε σε στρατηγικά σημεία του σπιτιού, μικρά δοχεία με μπύρα και μια μικρή ράμπα που θα οδηγεί στη μπύρα. Τα ποντίκια ελκύονται από τη μυρωδιά της μπύρας, ανηφορίζουν τη ράμπα, πέφτουν μέσα στην πισίνα απο μπύρα, πίνουν και μετά μεθυσμένα αδυνατούν να βγουν από την «πισίνα» και παγιδεύονται εκεί. Σατανικό.

10. Κάντε μπάνιο με μπύρα

Σε μια μπανιέρα γεμάτη με ζεστό νερό, ρίξτε και ένα μπουκάλι μπύρα. Η μπανιέρα θα αφρίσει εντυπωσιακά, ενώ η μαγιά θα ενυδατώσει ιδανικά το δέρμα σας. Μείνετε στη μπανιέρα για 20 λεπτά και μετά σκουπιστείτε χωρίς να ξεπλυθείτε με νερό πρώτα. Μην φοβάστε ότι θα μυρίζετε μπύρα, αν θεωρήσουμε ότι σας απασχολεί κάτι τέτοιο. Δεν θα μυρίζετε μπύρα, αλλά σαν φρεσκοψημένο ψωμί. Και πάλι η μαγιά δηλαδή θα έχει κάνει το θαύμα της.
http://www.clickatlife.gr/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory