Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

Εξαιρέσεις του Δαρβίνου

οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι 29 Darwins εξαιρέσεις (37 Φωτογραφίες)
οι άνθρωποι είναι ηλίθιοι 1 Darwins εξαιρέσεις (37 Φωτογραφίες)

Κοριτσια .

Καμπούρα-Day-3
Καμπούρα-Day-7

Η ζωή είναι φοβερη

Alife-Is-Awesome-1
Ζωή-Is-Awesome 0

Πως να φορτίσετε γρηγορότερα το smartphone ή το tablet σας

Οι "έξυπνες" κινητές συσκευές (smartphones και tablets) έχουν γίνει κάτι παραπάνω από απαραίτητες στις μέρες μας. Τόσο, που σε κάποιες περιπτώσεις τείνουν να γίνουν προέκταση του χεριού μας με ότι αυτό συνεπάγεται. 

Πως να μειώσετε τον χρόνο φόρτισης σε κινητά και τάμπλετΟι επιλογές είναι αρκετές, με τις συσκευές που τρέχουν σε Android και ios (iphone, ipad) να είναι περισσότερο δημοφιλείς, ενώ ακολουθούν οι συσκευές Windows και Blackberry. 

Για να δουλέψουν όμως αυτοί οι μικροί φορητοί υπολογιστές χρειάζονται ενέργεια την οποία αντλούν από μπαταρίες, οι οποίες με την σειρά τους χρειάζονται φόρτιση

Μάλιστα επειδή συνήθως οι συσκευές αυτές έχουν μεγάλες απαιτήσεις, οι φορτίσεις είναι σχετικά συχνές. 

Στην καλύτερη περίπτωση γίνονται κάθε 1-2 μέρες, ενώ υπάρχουν και απαιτητικοί χρήστες που φορτίζουν τις συσκευές τους ακόμη και 2 φορές την ημέρα! 

Το πρόβλημα όμως δεν εντοπίζεται μόνο στην συχνότητα των φορτίσεων, αλλά και στη διάρκεια τους. Κι αυτό γιατί στις περισσότερες περιπτώσεις απαιτούνται πολλές ώρες πριν δούμε το πολυπόθητο 100%. 

προγραμματίζουμε τις φορτίσεις μας όταν κοιμόμαστεΤο καλύτερο που μπορούμε να κάνουμε είναι να προγραμματίζουμε τις φορτίσεις όταν δεν χρειαζόμαστε τις συσκευές μας,π.χ. όταν πέφτουμε για ύπνο. 

Επίσης καλό θα ήταν, όταν αυτό είναι εφικτό, να πραγματοποιούμε πλήρεις κύκλους φόρτισης - αποφόρτισης. 

Τι γίνεται όμως όταν θέλουμε να φορτίσουμε γρήγορα τη συσκευή μας για να την χρησιμοποιήσουμε π.χ. σε κάποιο επαγγελματικό ραντεβού; 

Ας δούμε μερικά κολπάκια: 

1. Πρώτον, απενεργοποιούμε όσα δίκτυα δεν χρειαζόμαστε όπως π.χ. το 3G, το wi-fi, το bluetooth, και το GPS. 

Ασύρματα δίκτυα και φωτεινότητα οθόνης επηρεάζουν την φόρτιση
Τα δίκτυα αυτά κυριολεκτικά "στεγνώνουν" την μπαταρία. Για ακόμη πιο γρήγορη φόρτιση προτείνεται να γυρίσουμε το κινητό ή το τάμπλετ μας σε λειτουργία πτήσης. 

Έτσι κλείνουν όλα τα δίκτυα συμπεριλαμβανομένου και του απλού δικτύου κινητής τηλεφωνίας 2G με αποτέλεσμα η φόρτιση να επιταχύνεται αισθητά. 

Προσοχή! Στη λειτουργία πτήσης δεν μπορούμε να πραγματοποιήσουμε κλήσεις ή να ανταλλάξουμε μηνύματα!


2. Χαμηλώνουμε την φωτεινότητα της οθόνης μας στο ελάχιστο. 

Αυτό βοηθά την φόρτιση καθώς μετά τα ασύρματα δίκτυα, η μεγαλύτερη κατανάλωση της μπαταρίας γίνεται από την οθόνη. 

3. Αν θέλουμε ακόμη πιο γρήγορη φόρτιση τότε πρέπει να κλείσουμε τελείως το κινητό τηλέφωνο ή το tablet μας. 

Συμβουλές για επιτάχυνση της φόρτισης
Στην περίπτωση αυτή συνδέουμε τον φορτιστή στην υποδοχή και κατόπιν απενεργοποιούμε την συσκευή. 

Δεν πρέπει να ξεχνάμε, βέβαια, ότι οι παραπάνω συμβουλές αφορούν μόνο την επιτάχυνση της φόρτισης και όχι την ποιότητά της. 

Έτσι κι αλλιώς όλες οι μπαταρίες έχουν συγκεκριμένη διάρκεια ζωής κάποιων πλήρων κύκλων φόρτισης - αποφόρτισης.

Η ιστορία του Μουντιάλ και πως ξεκίνησε

ο Μουντιάλ είναι μια ποδοσφαιρική διοργάνωση εθνικών ομάδων που λαμβάνει χώρα κάθε τέσσερα χρόνια. 

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου FIFAΗ ελληνική ονομασία του θεσμού είναιΠαγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρουενώ στα αγγλικά λέγεται FIFA World Cup χάριν της Διεθνούς Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας που το διοργανώνει. 

Στο Μουντιάλ συμμετέχουν εκείνες οι εθνικές ομάδες των χωρών μελών της FIFA, που περνούν επιτυχώς από την διαδικασία των προκριματικών αγώνων. 

Το Παγκόσμιο Κύπελλο είναι σήμερα η κορυφαία ποδοσφαιρικήδιοργάνωση σε όλα τα επίπεδα και η δεύτερη αθλητική διοργάνωση μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες. 

Η αφίσα του πρώτου Μουντιάλ της ΟυρουγουάηςΩστόσο, αν και τα πρώτα ποδοσφαιρικά σωματεία έκαναν την εμφάνιση τους στα μέσα του 19ου αιώνα, το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο έλαβε χώρα μόλις το 1930! 

Κι αυτό μετά από πολλές προσπάθειες γιατί μπορεί το ποδόσφαιρο στις μέρες μας να έχει παγκόσμιο χαρακτήρα, ωστόσο τα πράγματα δεν ήταν έτσι πάντοτε. 

Ο πρώτος διεθνής ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη το 1872 στη Γλασκώβη μεταξύ της Αγγλίας και της Σκωτίας. Το πρώτο διεθνές τουρνουά ωστόσο έλαβε χώρα 12 χρόνια αργότερα το 1884 πάλι στη Βρετανία. 

Το ποδόσφαιρο κέρδιζε συνεχώς σε δημοτικότητα κι έτσι στην αυγή του 20ου αιώνα δόθηκαν κάποιοι αγώνες επείδειξης στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 1900 και του 1904 χωρίς όμως να δοθούν μετάλια. 

Μετά την ίδρυση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας (ΦΙΦΑ) το 1904 έγιναν κάποιες προσπάθειες προκειμένου να διοργανωθεί ένα διεθνές τουρνουά εκτός του Ολυμπιακού πλαισίου. 

Αυτό έγινε τελικά στην Ελβετία το 1906, το οποίο θεωρήθηκε όμως ότι είχε παταγώδη αποτυχία ακόμη κι από την ίδια την Ομοσπονδία. 

Έτσι, ο πρώτος ποδοσφαιρικός αγώνας σε παγκόσμιο επίπεδο θεωρείται πως έγινε ουσιαστικά στους Ολυμπιακούς αγώνες του Λονδίνου το 1908 και το πρώτο Παγκόσμιο Κύπελλο διοργανώθηκε τελικά το 1930 στην Ουρουγουάη. 

Ο Γάλλος πρόεδρος της ΦΙΦΑ Ζιλ ΡιμέΜε αυτό τον τρόπο έγινε πραγματικότητα το όραμα του Γάλλου Jules Rimet, 3ου προέδρου της FIFA, ο οποίος το 1928 ανέθεσε τον σχεδιασμό της διοργάνωσης σε μια πενταμελή επιτροπή. 

Οι διαφωνίες και οι συγκρούσεις ήταν πάρα πολλές, κυρίως από τις χώρες της Ευρώπης οι οποίες απειλούσαν ότι θα απείχαν από την διοργάνωση εάν αυτή γινόταν σε χώρα της Λατινικής Αμερικής. 

Τελικά σε αυτό το πρώτο Μουντιάλ της Ουρουγουάης έλαβαν μέρος μόλις 13 ομάδες. Από το 1934 μέχρι το 1978 συμμετείχαν 16 ομάδες ενώ στις επόμενες τέσσερις διοργανώσεις, δηλαδή μέχρι και το 1994 οι ομάδες είχαν αυξηθεί σε 24. 

Στην πορεία ο αριθμός αυτός αυξήθηκε κι άλλο και έτσι από το 1998 μέχρι και σήμερα στο Παγκόσμιο Κύπελλο λαμβάνουν μέρος 32 ομάδες.

Με αυτό τον τρόπο άνοιξε ο δρόμος για την συμμετοχή περισσότερων ομάδων από την Αφρική, την Ασία και την Βόρεια Αμερική οι οποίες είχαν ήδη μέχρι τότε κάποιες επιτυχημένες πορείες.


Στάδιο που φιλοξένησε αγώνα Μουντιάλ

Τις πιο πολλές κατακτήσεις στο θεσμό μετρά η Βραζιλία με πέντε. Έπεται η Ιταλία με τέσσερις, η Γερμανία με τρεις, η Αργεντινή και η Ουρουγουάη με δύο ενώ η Αγγλία, η Γαλλία και η Ισπανία έχουν κατακτήσει το κύπελλο μόλις μια φορά.
http://coolweb.gr/mundial-istoria-pos-ksekinise/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory