Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 2 Ιουλίου 2014

Πιο όμορφες σήραγγες στον κόσμο


Πολύχρωμα σύννεφα


Οταν η τρίτη ηλικία περνά καλά .

Παλιά λαοί πάρει Shitfaced
Παλιά λαοί πάρει Shitfaced

Γιατί οι ευρωπαίες διατηρούν τη σιλουέτα τους;

Η αιτία έγκειται στον γενικότερο τρόπο ζωής, στην μικρή και ποιοτική καταναλωση αλκοόλ και στις σωστές διατροφικές συνήθειες. Ακολουθούν τα 10 μυστικά ομορφιάς της ευρωπαϊκής σιλουέτας, που αν δεν τα γνωρίζετε θα τα μάθετε και αν τα εξασκείτε ήδη θα τα εκτιμήσετε ακόμα περισσότερο.
Κρασί
Το κρασί κάνει καλό και είναι πια κοινός τόπος αυτή η παραδοχή. Αν μάλιστα, δεχτούμε τα αποτελέσματα έρευνας, ότι οι γυναίκες που πίνουν κρασί με μέτρο, παρουσιάζουν την τάση να διατηρήσουν τη σιλουέτα τους, εν αντιθέσει με τις γυναίκες που απέχουν συνειδητά και γενικότερα από το αλκοόλ (που δεν δείχνουν να έχουν παρόμοιες τάσεις), τότε θα μοιάζει το κρασί ακόμα πιο δελεαστικό. Αρκεί πάντα να διατηρούμε το μέτρο.
Ζεστό νερό με λεμόνι
Πολλές είναι οι γυναίκες που ξεκινάνε τη μέρα τους με ένα ποτήρι ζεστό νερό με χυμό λεμόνι. Το πρωινό λεμονόνερο, ενεργοποιεί το πεπτικό σύστημα, ενώ το λεμόνι καθαρίζει τον οργανισμό, μαζί και το γαστρεντερικό, βοηθώντας με αυτό τον τρόπο στη διατήρηση του βάρους.
Χυμός υπερ-φρούτων
Η τελευταία λέξη της μόδας στον χώρο της υγιεινής διατροφής είναι ο χυμός από πλήθος υπερ-φρούτων από όλες τις γωνιές της Ευρώπης και έχει κάνει την εμφάνισή του πρώτα στην Ελβετία. Περιέχει, από διάφορα σημεία της Ευρωπαϊκής ηπείρου, χυμό από κόκκινο σταφύλι, λεμόνι, φράουλα, μήλο, μαύρο καρότο, βατόμουρο και φραγκοστάφυλο. Ο χυμός είναι έξτρα δυναμωτικός, ενισχύει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού και ανεβάζει τα ενεργειακά επίπεδα.
Καφές φίλτρου
Οι ευρωπαίοι, όπως και εμείς οι Έλληνες, τιμούμε την ιεροτελεστία του καφέ και πάντα αποζητούμε την καλύτερη ποιότητα. Οι αμερικάνικες εκδοχές του καφέ, που θυμίζουν περισσότερο πάστα ζαχαροπλαστείου, δεν μοιάζουν σε τίποτα με τον ελληνικό ή γαλλικό καφέ, που διατηρούν σε επαγρύπνηση αυτόν που τους καταναλώνει, σε συνδυασμό με τις αντιοξειδωτικές πολυφαινόλες.
Σαμπάνια
Η αντικατάσταση του κρασιού με τον αφρώδη οίνο έχει δυο πλεονεκτήματα: πίνετε λιγότερο, αφού πίνετε στο κατάλληλο ποτήρι της σαμπάνιας και δείχνετε στον εαυτό σας πόσο τον αγαπάτε, με το να τον κερνάτε ένα τόσο ποιοτικό ποτό. Η εκδήλωση της αγάπης προς τον ίδιο μας τον εαυτό, αν και σπάνια γίνεται, είναι κάτι που συμβάλει σημαντικά στην καλή υγεία και ψυχική μας διάθεση, η αίσθηση ότι μας περιποιούνται, ακόμα και αν προέρχεται από εμάς τους ίδιους.
Γάλα
Οι γυναίκες της Ολλανδίας, και όχι μόνο, συνεχίζουν να πίνουν γάλα και πολλές είναι εκείνες που στηρίζουν την επιλογή τους καθώς ισχυρίζονται ότι βοηθά αποτελεσματικά στην απώλεια βάρους. Προτιμήστε ένα ποτήρι γάλα χαμηλών λιπαρών, καθώς είναι καλή πηγή ασβεστίου, βιταμίνης D και πρωτεΐνης, που επίσης ενισχύουν την προσπάθεια απώλειας βάρους.
Ιταλικός εσπρέσσο
Ο αυθεντικός εσπρέσσο, που πολλοί Ιταλοί και μη-Ιταλοί, επιλέγουν, περιέχει την τριπλάσια ποσότητα αντιοξειδωτικών, συγκριτικά με τους άλλους τύπους καφέ, δεδομένης της πυκνότητάς του. Πολλοί είναι εκείνοι που ξεκινούν τη μέρα τους δυναμικά, με έναν σκέτο εσπρέσσο, χωρίς γάλα και γλυκαντικά, γλιτώνοντας θερμίδες και κερδίζοντας σε ενέργεια.
Τσάι
Το τσάι, όχι μόνο ενυδατώνει τον οργανισμό, όπως καταφέρνει το νερό, αλλά προσφέρει πολλά περισσότερα στο σώμα με το πλήθος των αντιοξειδωτικών στοιχείων που περιέχει. Δεν είναι πια μονοπώλιο των Βρετανών η συνήθεια του τσαγιού, καθώς όλο και περισσότεροι είναι εκείνοι που απολαμβάνουν τις πολυφαινόλες και τα θρεπτικά στοιχεία ποικιλιών, όπως είναι το πράσινο και το λευκό τσάι.
Νερό
Όλοι πίνουν νερό ανά τον κόσμο και ειδικότερα όσοι έχουν αντιληφθεί τις ευεργετικές του ιδιότητες πίνουν ακόμα περισσότερο. Και ενώ οι ειδικοί προτείνουν 8 ποτήρια νερό την ημέρα, οι Ευρωπαίες γυναίκες, προσθέτουν ακόμα 2 στην ημερήσια κατανάλωσή τους, έχοντας ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.
Φρέσκοι χυμοί
Η τάση των φρέσκων χυμών έχει ήδη αρχίσει να πιάνει τόπο σε όλο τον κόσμο, ενώ ακόμα καλύτερα αποτελέσματα έχουν όσοι, στίβουν και τα λαχανικά τους, προσφέροντας έτσι στον εαυτό τους ισχυρές δόσεις ενέργειας, θρεπτικών στοιχείων και βιταμινών. Το μεγαλύτερο μάλιστα πλεονέκτημα της Ευρώπης, είναι η προτίμηση της στα φυσικά προϊόντα και στο σπιτικό φυσικό χυμό, εν αντιθέσει με τις ΗΠΑ, που η πρώτη τους επιλογή θα είναι πάντα μια πιο επεξεργασμένη έκδοση γεμάτη ζάχαρη και συντηρητικά.

8 καλοκαιρινοί μύθοι και η κατάρριψή τους

Χωρίς βέβαια το πόσες επαναλήψεις χρειάζονται στην ανανέωση του αντιηλιακού και το αν το κλιματιστικό κάνει καλό ή κακό, να είναι λόγοι παρεξηγήσεων, είναι σίγουρα μερικές από τις καλοκαιρινές παρανοήσεις που πολλοί στηρίζουν με σθένος και πολλοί απορρίπτουν, επίσης, με σθένος. Ποιος έχει δίκιο και ποιος έχει άδικο, ακολουθεί παρακάτω:
Ο κλιματισμός κάνει κακό
Πολλοί είναι εκείνοι που υποστηρίζουν σθεναρά πως η εναλλαγή της θερμοκρασίας, από κλιματιζόμενα κτήρια στη ζέστη του δρόμου, μπορεί εύκολα να κρυολογήσει κάποιον. Οι ειδικοί όμως επιμένουν πως κάτι τέτοιο είναι μάλλον απίθανο, ενώ όπως συμβαίνει και με τα κρυολογήματα του χειμώνα, δεν φταίει η παγωνιά, αλλά οι ίδιοι οι ιοί.
Αν λοιπόν φέτος αρχίζετε να φτερνίζεστε, είναι πιθανότερο να έχετε αρπάξει κάποιον ιό ή ακόμα πιο πιθανό να προκείται για κάποιου είδους καλοκαιρινή αλλεργία, παρά να φταίει η απότομη αλλαγή θερμοκρασίας.
«Το μαύρισμα κάνει καλό»
Μπορεί να επικρατεί η αντίληψη πως όσο πιο μελαχρινοί είμαστε, τόσο πιο υγιείς δείχνουμε, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι και έγκυρη μια τέτοια αντίληψη. Ο οργανισμός έχει ανάγκη την ηλιακή ακτινοβολία για την παραγωγή της D, αλλά η υπερέκθεση κάνει περισσότερο κακό παρά καλό, αφού υπονομεύει το ανοσοποιητικό καθιστώντας τον οργανισμό περισσότερο αδύναμο και ευάλωτο σε ιούς και λοιμώξεις.
Η αυξημένη δε, έκθεση στον ήλιο ακόμα, κάνει το δέρμα να χάνει τη σφριγηλότητά του, προξενώντας σημάδια πρόωρης γήρανσης. Αν και η ηλιοθεραπεία είναι μια από τις χαρές του καλοκαριού, και όσο είμαστε νέοι, δεν αντιλαμβανόμαστε το κακό που κάνουμε στο δέρμα μας, η αλήθεια είναι πως όταν το δέρμα μαυρίζει, είναι ένας τρόπος να μας δείξει, ότι δεν αντέχει πολύ ήλιο ακόμα.
«Το μελαχρινό δέρμα δεν χρειάζεται αντιηλιακό»
Μπορεί όσοι έχουν μελαχρινό δέρμα, να μην καίγονται το ίδιο εύκολα από τον ήλιο, όσο όσοι έχουν πιο λευκό δέρμα, αλλά η μελαμψή τους απόχρωση δεν σημαίνει ότι τους προστατεύει από την πρόωρη γήρανση που προκαλεί η ηλιακή ακτινοβολία.  Μπορεί οι μελαμψοί της παρέας να αρκούνται σε ένα αντιηλιακό με λιγότερους βαθμούς προστασίας, αλλά η ανάγκη της χρήσης και τακτικής ανανέωσής του,  ισχύει και γι’ αυτούς, όπως για όλους. Στο δε πρόσωπο, χρειάζεται πάντα υψηλή προστασία λόγω του πάντα ευαίσθητου δέρματος.
«Πίνετε μονάχα όταν διψάτε»
Όσο πιο ζεστός είναι ο καιρός, τόσο περισσότερα υγρά χάνουμε και τόσο πιο σημαντικό είναι να πίνουμε νερό, ώστε να προστατεύουμε τον οργανισμό από την αφυδάτωση. Η δίψα είναι ένας τρόπος να σας ζητήσει το σώμα σας νερό, αλλά δεν είναι ο μοναδικός τρόπος. Συμπτώματα, που είναι πιθανό να εμφανιστούν πριν τη δίψα, είναι η ζαλάδα, ο πονοκέφαλος, η κούραση, τα σκούρα ούρα και η ξηροδερμία, γι’ αυτό ανάλογα με τη θερμοκρασία και τη δραστηριότητα σας, φροντίστε να ακούτε όσα σας λέει το σώμα σας ή ακόμα καλύτερα να το προλαβαίνετε και να πίνετε τουλάχιστον 2,5 λίτρα νερό την ημέρα. 
«Όλα τα γυαλιά ηλίου παρέχουν προστασία»
Οι επιβλαβείς ακτινοβολίες του ήλιου, μπορούν και διαπερνούν τους κακής ποιότητας φακούς, γι’ αυτό δεν παρέχουν όλα τα γυαλιά ηλίου την επιθυμητή προστασία στα μάτια σας. Οι φακοί πρέπει να συνοδεύονται από την ταμπέλα UV400, καθώς αυτή υποδηλώνει σχεδόν 100% προστασία των ματιών, από την υπεριώδη ακτινοβολία. Μην διστάζετε να επενδύετε σε ένα καλό ζευγάρι γυαλιά και έχετε πάντα υπόψη σας πως η τιμή δεν ανεβαίνει λόγω του ποιοτικού φακού, αλλά του στυλάτου σκελετού.
«Ο χυμός από λεμόνι ξανθαίνει τα μαλλιά»
Η εφαρμογή χυμού λεμονιού στα μαλλιά σας και η έκθεσή τους στον ήλιο για μεγάλα χρονικά διαστήματα, θα καταφέρει να τα ξηράνει και όχι να τα ξανθύνει, που είναι ο αρχικός σας στόχος. Μπορεί ωστόσο να παρατηρήσετε ένα μερικό «άνοιγμα» στο χρώμα, αλλά αυτό δεν θα οφείλεται στο λεμόνι.
Αντιθέτως, η εκτεταμμένη έκθεση των μαλλιών στον ήλιο τα κάνει περισσότερο εύθραστα και κατσαρά, ενώ είναι σημαντικό όπως προστατεύετε το δέρμα σας με αντιηλιακό, να προμηθευτείτε αντίστοιχο προϊόν για τα μαλλιά, αν σκοπεύετε να περάσετε το μεγαλύτερο μέρος των διακοπών σας στην παραλία.
«Το καλοκαίρι ενδείκνυται για περισσότερο αλκοόλ»
Η αλήθεια είναι πως οι διακοπές ενδείκνυνται για μεγαλύτερη κατανάλωση αλκοόλ, αλλά οι θερμοκρασιακές συνθήκες δεν ευνοούν αυτή την κατανάλωση. Καλό είναι το καλοκαίρι να μειώνεται η κατανάλωση αλκοόλ, καφέ και τσαγιού, καθώς αυξάνεται το ρίσκο αφυδάτωσης. Δεδομένου ότι η αφυδάτωση συχνά παραβλέπεται και το αλκοολούχο ποτό ξεγελάει, αν δεν αντέχετε να μειώσετε τις μπύρες που θέλετε να πίνετε στην παραλία, τουλάχιστον πίνετε πολύ περισσότερο νερό, απ’ όσο συνηθίζατε.
«Το αντιηλιακό δεν χρειάζεται ανανέωση μετά το μπάνιο»
Η αλήθεια είναι μια και είναι παγκόσμια: η αντιηλιακή κρέμα χρειάζεται ανανέωση ανά τακτά χρονικά διαστήματα, που δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεπερνούν τις δύο ώρες. Όσο περνάει η ώρα το δέρμα απορροφά την κρέμα και όσο περισσότερο ιδρώνετε ή κάνετε βουτιές στη θάλασσα, τόσο περισσότερο χάνετε από την αντιηλιακή σας προστασία.
Κανένα αντιηλιακό δεν είναι «αδιάβροχο» και καλό είναι να μην αμελείτε την ανανέωσή του μετά τα μακροβούτια σας. Εάν δε η ετικέτα του αντιηλιακού «επιμένει» για την αντοχή του στο νερό, έχετε υπόψη σας πως αυτή η αντοχή δεν ξεπερνά σε καμία περίπτωση τα 40-80 λεπτά.

Τι διακοπές ονειρεύεται κάθε ζώδιο;

Το τι επιθυμούμε βέβαια, από το τι αντέχει η τσέπη μας και τελικά επιλέγουμε να κάνουμε, είναι δυο τελείως διαφορετικά πράγματα. Γι’ αυτό το λόγο φέτος θα γεμίσουν και πάλι τα camping και οι παραλίες της Ελλάδας, το οποίο είναι σαφώς προτιμότερο, αφού καμία πισίνα ξενοδοχείου δεν συγκρίνεται με τα νερά του Ιόνιου και του Αιγαίου. Είτε είστε αντιπροσωπευτικό δείγμα του ζωδίου σας, είτε όχι, το θέμα είναι να πάτε διακοπές, επειδή οι διακοπές δεν είναι πολυτέλεια, αλλά βασική ανάγκη.
Κριός
Ως ζώδιο της φωτιάς, ο Κριός, έχει πολλή ενέργεια, γι’ αυτό ακόμα και στις διακοπές του ψάχνει τρόπους να εκτονώσει αυτή την ενέργεια. Προτιμούν τις διακοπές σε δωμάτιο με κρεβάτι, από τις διακοπές σε σκηνή με υπόστρωμα, ενώ οι διακοπές που θα περιλαμβάνουν και κάποιο extreme sport ή έστω ένα αθλητικό στάδιο δίπλα στον ξενώνα που θα μένουν, για να ασκήσουν όλες τις πιθανές αθλητικές δραστηριότητες, είναι οι ιδανικές διακοπές.
Ταύρος
Οι Ταύροι, ως ζώδιο της γης, αρέσκονται σε διακοπές  με την οικογένεια, στην κατασκήνωση μαζί με άλλες οικογένειες. Επιλέγουν, ει δυνατόν, διακοπές όχι πολύ μακριά από τη βάση τους, με οργανωμένα group καθώς απεχθάνονται τον αυθορμητισμό και την αναποφασιστικότητα της μη-οργανωμένης εκδρομής. Οι ιδανικές διακοπές είναι σε ένα τεράστιο ξενοδοχειακό συγκρότημα που –βολικά- καλύπτει τις ανάγκες για διασκέδαση όλης της οικογένειας.
Δίδυμοι
Οι ζωηρές προσωπικότητες, όπως είναι οι Δίδυμοι, αρέσκονται σε διακοπές που θα τους φέρουν σε επαφή με όσο περισσότερους αγνώστους γίνεται και θα επεκτείνουν στο μέγιστο δυνατό τον κοινωνικό τους κύκλο. Αν και συχνά μοιάζουν λάτρεις του αστικού τοπίου, πολλές φορές επιλέγουν διακοπές που περιλαμβάνουν πεζοπορίες, κολύμβηση και άλλα θαλασσινά και καλοκαρινά αθλήματα. Στους Δίδυμους ακόμα αρέσουν διακοπές που εστιάζουν στην πνευματική εξέλιξη του ατόμου, όπως είναι οι κατασκηνώσεις που επικεντρώνονται στη γιόγκα και το διαλογισμό.
Καρκίνος
Ο Καρκίνος, είναι ζώδιο του νερού, γι’ αυτό προτιμά διακοπές κοντά στη θάλασσα και κάτω από τον ήλιο. Τους αρέσει η περιποίηση και οι ανέσεις ενός καλού ξενοδοχείου και στο όνομα αυτής της πολυτέλειας, συχνά ξεχνάνε τη θάλασσα και καταλήγουν σε αστικές διακοπές με όλα τα πλεονεκτήματα ενός πεντάστερου ξενοδοχείου. Εάν τελικά καταφέρουν και φτάσουν και στη θάλασσα, θα περάσουν αρκετό χρόνο μαζεύοντας βότσαλα και κοχύλια από την αμμουδιά, γιατί -εκτός των άλλων- είναι και ρομαντικοί.
Λέων
Οι περιπετειώδεις Λέοντες θα έκαναν τα πάντα για να δουν τη συναυλία του αγαπημένου τους καλλιτέχνη στην άλλη άκρη της γης και αυτό είναι μια καλή αφορμή για διακοπές γι’ αυτούς. Εκτός αυτού του πάθους όμως, απολαμβάνουν και την ηλιοθεραπεία στην παραλία, δεδομένου ότι τους δίνει την ευκαιρία να απολαύσουν τη θέα του αντίθετου φύλου. Τους αρέσει η ζέστη, ακόμα και στις ακραίες μορφές της, όπως είναι μια βόλτα στην έρημο, ενώ επίσης απολαμβάνουν το κυνήγι και το ψάρεμα που ξυπνά μέσα τους τη σαρκοβόρα τους φύση.
Παρθένος
Οι Παρθένοι επιλέγουν σύντομες και καλά οργανωμένες διακοπές και δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που δεν τους ενδιαφέρουν καν οι διακοπές, εκτός και αν συνδυάζονται με δουλειά. Οι ιδανικές διακοπές συνδυάζουν και κάποιου είδους εκπαίδευση ή μάθημα ή ακόμα και γυμναστικές δραστηριότητες. Προτιμούν πάντα την άνεση ενός πολυτελούς ξενοδοχείου, ενώ συχνά θα κάνουν τη διαφορά και θα επιλέξουν ένα πιο κρύο προορισμό για το καλοκαίρι, και το αντίστροφο.
Ζυγός
Στους Ζυγούς αρέσουν οι μονοήμερες, ακόμα και αν παρέα τους είναι... ο σκύλος. Επιλέγουν μέρη που έχουν να επιδείξουν τέχνη και αξιοθέατα να δει κανείς, ενώ η ιδανική μονήμερη εκδρομή είναι σε μια αγορά με αντίκες ή στην παραλία με τα περισσότερα καφέ για να επιλέξουν. Επιδιώκουν να γνωρίζουν κόσμο στις διακοπές, αλλά δεν τους πολυ-αρέσει ούτε το κολύμπι, ούτε κάποιο άλλο είδος γυμναστικής, αν και για χάρη της ομορφιάς μιας πανοραμικής θέας, δεν θα διστάσουν να ανέβουν όλο το βουνό. Στους Ζυγούς ακόμα, αρέσουν οι εκδρομές που συνδυάζουν και εκπαιδευτικά σεμινάρια μέσα σε αυτές, όπως είναι κατασκευή καλαθιών και η αναπαλαίωση επίπλων.
Σκορπιός
Το στοιχείο του νερού, στο οποίο ανήκουν οι Σκορπιοί, τους κάνει να επιλέγουν ιδανικά, διακοπές στη θάλασσα, πάνω σε ένα jet-ski, ένα ιστιοπλοϊκό ή ακόμα και ένα κανό. Στον Σκορπιό, εν αντιθέσει με τα περισσότερα ζώδια, αρέσουν οι διακοπές στη φύση και σε σκηνές και δεν επιλέγουν διακοπές σε ξενοδοχείο.
Τους αρέσει να γνωρίζουν κόσμο στις διακοπές, γι’ αυτό και επιλέγουν συχνά να κάνουν διακοπές μόνοι τους, ενώ οι ιδανικές διακοπές, περιλαμβάνουν τα road trip ταξίδια με λεωφορείο, αυτοκίνητο ή μηχανή. Απολαμβάνουν την καλή και εξωτική κουζίνα, ενώ δεν θα έχαναν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε δοκιμή κρασιού ή να παρακολουθήσουν κάποιο σεμινάριο ξυλογλυπτικής, κεραμικής ή κάτι σχετικό, αν βρεθεί στο δρόμο τους.
Τοξότης
Οι Τοξότες, ως ζώδια της φωτιάς, αρέσκονται στις αθλητικές δραστηριότητες που τους φτιάχνουν τη διάθεση. Όσο πιο εξωτική και προκλητική είναι μια πρόταση διακοπών, τόσο το καλύτερο, καθώς τους αρέσουν πολύ οι πεζοπορίες, η ορειβασία, η ιππασία και τα θαλάσσια σπορ. Οι ιδανικές διακοπές για τον Τοξότη είναι αυτές που συνδυάζουν θάλασσα και το εμπορικό κέντρο με τα καλύτερα εστιατόρια και μαγαζιά.
Αιγόκερως
Ούτε στον Αιγόκερω αρέσουν οι μακρινές εκδρομές και προτιμούν τις μονοήμερες αποδράσεις. Εάν ωστόσο επιλέξουν μεγαλύτερης διάρκειας διακοπές θα αφορούν την απόλυτη περιποίηση και φροντίδα τους, σε ένα ξενοδοχείο που θα τους προσφέρει ανέσεις σπα και δραστηριότητες που θα τους κρατήσουν το ενδιαφέρον αμείωτο. Ακόμα είναι λάτρεις των παλιών πραγμάτων που μπορούν να αναπαλαιώσουν οι ίδιοι και μια αγορά τέτοιου τύπου είναι ακόμα ένας λόγος για να ταξιδέψουν σε έναν προορισμό.
Υδροχόος
Οι ιδανικές διακοπές για τον Υδροχόο, είναι σε μια μεγάλη πόλη, όπου θα περάσουν τη μέρα μέσα σε ένα μουσείο θαυμάζοντας τα εκθέματα και τη νύχτα ανακαλύπτοντας τα μεγαλύτερα χορευτικά club της πόλης. Αγαπούν τη μουσική και θα ταξίδευαν πολλά χιλιόμετρα για να απολαύσουν τον αγαπημένο τους καλλιτέχνη.
Το βουνό είναι ακόμα ένας αγαπητός προορισμός των Υδροχόων, οι οποίοι απολαμβάνουν τις πεζοπορικές διαδρομές, τη συλλογή βοτάνων του βουνού και την παρατήρηση των άστρων από την κορυφή του όρους.
Ιχθύες
Οι Ιχθύες είναι ευτυχισμένοι όταν ταξιδεύουν με καράβι, κανό ή γιοτ. Εν ολίγοις, τους αρέσουν τα νερά, είτε πρόκειται για την ανοιχτή θάλασσα, είτε για έναν ορμητικό ποταμό μέσα στο δάσος. Δεν θα είχαν πρόβλημα να κάνουν κάμπινγκ, εάν εμφανιζόταν η ανάγκη, αλλά θα προτιμούσαν, αν ήταν στο χέρι τους, τις ανέσεις του ξενοδοχείου. Σε κάθε περίπτωση, το καλό φαγητό είναι πρώτης προτεραιότητας, ενώ προτιμούν συνθήκες που δεν θα τους αναγκάσουν να ανταλλάξουν πολλές κουβέντες με άλλους ανθρώπους.
Οι Ιχθύες τέλος απολαμβάνουν τον αυθορμητισμό στις διακοπές και τις μονοήμερες εκδρομές με αυτοκίνητο που δεν γίνονται για κανένα άλλο λόγο, πέραν του να απολαύσουν το τοπίο του δρόμου.
http://www.clickatlife.gr/
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory