Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Κυριακή, 31 Αυγούστου 2014

Ο Rauf Yasit ονομαζεται τα ποδια του λαγου για αυτο το λογο

rauf_yasit

Αυτά είναι τα πέντε νέα είδη οργασμού

Αυτά είναι τα πέντε νέα είδη οργασμού
Έρχονται ανεπάντεχα. Μάλιστα ορισμένες φορές είναι τόσο έντονοι που πολλές γυναίκες νιώθουν άβολα αφού δεν συμβαίνουν κατά την διάρκεια της ερωτικής πράξης αλλά εκεί, που δεν το περιμένουν. 

Ο λόγος περί οργασμών για τους οποίους οι επιστήμονες πρόσφατα ανακάλυψαν τα νέα... είδη του.

Οργασμός από φάρμακο
Οι ερευνητές από το τμήμα της νευρολογίας στο Νετζμετίν Ερμπακάν Πανεπιστήμιο στην Konya, σε σχετική τους έκθεση αναφέρουν την περίπτωση μιας γυναίκας η οποία είχε οργασμό εξαιτίας φαρμάκου που έπαιρνε για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα της νόσου Πάρκινσον από την οποία έπασχε.

Σύμφωνα με την έκθεση των ερευνητών η 42 γυναίκα με πρώιμη έναρξη της νόσου του Πάρκινσον εισήχθη στο νοσοκομείο διαμαρτυρόμενοι για την εμφάνιση έντονων οργασμών. Δήλωσε στους θεράποντες ιατρούς τους ότι μετά από ένα φάρμακο που είχε λάμβανε για να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα του Πάρκινσον άρχισε μετά από επτά ημέρες να βιώνει υπερδιέγερση και αύξηση της λίμπιντο.

Μάλιστα ένιωθε αλλεπάλληλους οργασμούς καθημερινά, με διάρκεια από πέντε έως 20 δευτερόλεπτα.

Η περίπτωση αυτή βρίσκεται στο μικροσκόπιο των ερευνητών προκειμένου να εξακριβώσουν τα αίτια της κατάστασης αυτής.

Ο οργασμός του REM ή αλλιώς ο νυχτερινός
Οι επιστήμονες διαπίστωσαν ότι όταν τα όνειρα είναι έντονα και έχουν ερωτικό περιεχόμενο, ο εγκέφαλος πιστεύει ότι βρίσκεται σε σεξουαλική διάθεση με συνέπεια να αυξάνει τη ροή του αίματος στα γεννητικά όργανα. Έτσι πολλές γυναίκες οδηγούνται σε οργασμό ενώ κοιμούνται.

Οργασμός από τη γυμναστική

Επιστήμονες από το πανεπιστήμιο της Ιντιάνα διαπίστωσαν πως όταν μια γυναίκα κάνει έντονη γυμναστική τότε και πάλι η αυξανόμενη ροή αίματος προς τη γενετήσια περιοχή τους σε συνδυασμό με τις ασκήσεις της λεκάνης μπορεί να δώσουν έναν αναπάντεχο και αρκετά δυνατό οργασμό.

Εγκεφαλικός μέσω γιόγκα

Η νέα αυτή τάση κάνει θραύση στις ΗΠΑ όπου όλο και περισσότερες γυναίκες προσπαθούν μέσω άσκησης να βιώσουν τον οργασμό. Ο εγκεφαλικός οργασμός επιτυγχάνεται με πολλή άσκηση και συμβαίνει σε γυναίκες που έχουν μάθει να ελέγχουν την αναπνοή τους και να αυτοσυγκεντρώνονται. Μπορεί δηλαδή μια γυναίκα να αυτοσυγκεντρωθεί να μειώσει τις αναπνοές της να αφήσει τη φαντασία της ελεύθερη και δίχως τίποτε να την αγγίξει να καταφέρει να έρθει σε οργασμό.

Ο οργασμός του τοκετού

Μπορεί ο οργασμός από τον τοκετό να είναι σπάνιος αλλά μπορεί να συμβεί. Να βρίσκεται μια γυναίκα δηλαδή στη διαδικασία να γεννήσει και να έρθει σε οργασμό. Κατά τη γέννα διεγείρονται οι ίδιες περιοχές των γυναικείων γεννητικών οργάνων όπως και κατά τη σύλληψη με αποτέλεσμα να συμβεί οργασμός.

Πηγή: Ελευθεροτυπία

Όταν ο ύπνος δεν… έρχεται

Όταν ο ύπνος δεν… έρχεται
Κάθε βράδυ ένας στους τέσσερις Έλληνες έχει τα μάτια του… ερμητικά ανοικτά. Οι διαταραχές ύπνου φαίνεται ότι στην χώρα μας μετά την έλευση της τρόικας και των σκληρών οικονομικών μέτρων αυξήθηκαν ακόμη περισσότερο.

Μάλιστα, οι γυναίκες έχουν διπλάσια πιθανότητα να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τον ύπνο τους από ό,τι οι άνδρες. Σύμφωνα με νέα έρευνα, οι άνθρωποι που πάσχουν από αϋπνία κινδυνεύουν να εκδηλώσουν εγκεφαλικό επεισόδιο.

Αναλυτικότερα ερευνητές από την Ταϊβάν ανακάλυψαν ότι για τους ενήλικες ηλικίας 18 με 34 που πάσχουν από αϋπνία, η πιθανότητα εγκεφαλικού είναι οκτώ φορές υψηλότερη σε σχέση με άτομα που δεν έχουν ανάλογη διαταραχή ύπνου. Παρόλα αυτά η πιθανότητα αυτή φαίνεται να περιορίζεται μετά την ηλικία των 35.

«Συστήνουμε ανεπιφύλακτα σε όσους πάσχουν από χρόνια αϋπνία να συμβουλευθούν έναν ειδικό που θα τους βοηθήσει να μειώσουν το ρίσκο ενός εγκεφαλικού επεισοδίου και, αν χρειασθεί, να τους χορηγηθεί φαρμακευτική αγωγή» σχολίασε ο Ya-Wen Hsu, βοηθός καθηγητή στο Chia Nan University of Pharmacy and Science και στο τμήμα ιατρικών ερευνών του Chi-Mei Medical Center στην Ταϊβάν.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν πως η αϋπνία είναι συνδεδεμένη με ένα ποσοστό της τάξης του 54% για υψηλό ρίσκο νοσηλείας για εγκεφαλικό κατά τα τέσσερα αυτά χρόνια.

Παράλληλα τεκμηρίωσαν ότι η πιθανότητα εγκεφαλικού επεισοδίου ήταν υψηλότερη για τους ενήλικες που έπασχαν από επίμονη αϋπνία, σε σχέση με αυτούς που το πρόβλημα υποχωρεί και επανέρχεται συχνά.

Η μελέτη υπέδειξε τη σχέση εγκεφαλικού και αϋπνίας, αλλά δεν απόδειξε πως η μία προκαλεί το άλλο: ωστόσο, οι ερευνητές ανέφεραν πως η αϋπνία είναι γνωστό πως δημιουργεί φλεγμονές και υπεργλυκαιμία, ενώ παράλληλα επηρεάζει την πίεση του αίματος, κάτι που είναι ικανό να προκαλέσει ένα εγκεφαλικό επεισόδιο.

Να σημειωθεί εδώ πως προγενέστερη μελέτη που παρουσιάστηκε στο συνέδριο ύπνου SLEEP έδειξε ότι η συνεχής έλλειψη ύπνου (λιγότερες από 6 ώρες κάθε βράδυ) ήταν συνδεδεμένη με τετραπλάσιο κίνδυνο εγκεφαλικού σε σχέση με έναν «γεμάτο» ύπνο επτά με οκτώ ωρών κάθε βράδυ.

Πηγή: Iatropedia.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory