Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2014

Κορίτσια .

καλύτερες φωτογραφίες οι σχοινόπρασο 77 καλύτερες φωτογραφίες της εβδομάδας (80 Φωτογραφίες)

Trade School Athens: Ένα διαφορετικό σχολείο που βασίζεται στην ανταλλαγή!

To Trade School Athens (TSA) είναι ένα διαφορετικό σχολείο όπου οι διδάσκοντες προσφέρουν τη γνώση και τις ικανότητές τους με βάση την ανταλλαγή και όχι το χρήμα. Είναι ανοικτό για όλους, ο καθένας μπορεί να συμμετέχει είτε ως διδασκόμενος είτε ως δάσκαλος.
Αποτελεί ένα ανεξάρτητο, αυτο-οργανωμένο σχολείο που βασίζεται στη ανταλλαγή και όχι στο χρήμα. Είναι ανοικτό σε όλους, ο καθένας μπορεί να συμμετέχει είτε ως διδασκόμενος είτε ως δάσκαλος.
Το TSA βασίζεται στη φιλοσοφία ότι όλοι έχουν κάτι να διδάξουν, είτε αυτό σχετίζεται με ακαδημαϊκές σπουδές, είτε με προσωπική έρευνα, ικανότητες, δεξιότητες ή πρακτική εμπειρία. Σκοπός του είναι να υποστηρίξει την ανοιχτή πρόσβαση στη γνώση και να ενισχύσει τη διάθεση για συμμετοχή, προσφορά και συνεργασία.
Φιλοξενείται στο Κέντρο Europe DIRECT- Café EU-topia, στην οδό Ακαδημίας 50, στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου του δήμου Αθηναίων και σε άλλα σημεία της πόλης (δείτε περισσότερα στο αναλυτικό πρόγραμμα των μαθημάτων).
Η ιδέα για την υλοποίηση του πρώτου Trade School ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη το 2010. Σήμερα υπάρχουν πάνω από 30 σχολεία σε διάφορες πόλεις του κόσμου.
Δείτε περισσότερα στο tradeschool.coop

Πηγή: 

Ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο έχει μια συναρπαστική ιστορία

Όταν ξέσπασε ο Πρώτος Παγκόσμιος Πόλεμος ήταν 27 ετών. Ήταν 75 ετών όταν δολοφονήθηκε ο Κένεντι και σχεδόν 100 όταν κατέρρευσε το Τείχος του Βερολίνου. Η Λεάντρα Μπεσέρα Λουμπρέρας από το Μεξικό ζει ακόμα, στα 127 της και είναι ο γηραιότερος άνθρωπος στον κόσμο.
Γεννήθηκε στις 31 Αυγούστου 1887, αλλά το ρεκόρ μακροζωίας που κατέχει δεν μπορεί να αναγνωριστεί καθώς έχει απωλέσει το πιστοποιητικό της γέννησής της εδώ και 40 χρόνια.
Το επίσημο ρεκόρ μακροζωίας αυτή τη στιγμή διατηρεί ο Μισάο Οκάβα από την Ιαπωνία με ηλικία 116 χρόνια.
Πού αποδίδει τα χρόνια της η 127χρονη Λεάντρα; Στο ότι τρώει σοκολάτα, κοιμάται ατέλειωτες ώρες και φυσικά στο ότι δεν παντρεύτηκε ποτέ.
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχει ένα ολόκληρο γενεαλογικό δέντρο από κάτω της.
Η τραγική πτυχή της μακροζωίας της είναι ότι μέχρι στιγμής έχει θάψει πέντε παιδιά και αρκετά από τα 20 εγγόνια της, το τελευταίο εκ των οποίων απεβίωσε το 2013 σε ηλικία 90 ετών.
Έχει ακόμα 73 δισέγγονα και 55 τρισέγγονα.
Όπως μάλιστα αποκάλυψε η εγγονή της, Μίριαμ Αλβεάρ, η Λεάντρα πολέμησε στην Μεξικανική Επανάσταση από το 1910 ως το 1917 ως επικεφαλής των "Αντελίτας", μιας ομάδας γυναικών που πήγαιναν στο πεδίο της μάχης μαζί με τους συζύγους τους.
"Πάντα ήταν μια γυναίκα που μαχόταν" πρόσθεσε.
"Μέχρι πριν από δύο χρόνια έπλεκε και έραβε, ποτέ δεν έπαψε να είναι είναι ενεργή" λέει η εγγονή.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory