Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Δευτέρα, 3 Νοεμβρίου 2014

Γκάφες και ατυχήματα

ΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΜΠΕΙΚΟΝ


Aν βάλεις μπέικον, Τα πάντα γινονται πιο νόστιμα. Αλλά πώς εξασφαλίζεις το καλύτερο; «Οταν το αγοράζεις από το σούπερ μάρκετ, δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος» λέει ο Nate Anda, σεφ και κρεοπώλης του Red Apron Butchery στην Ουάσιγκτον. «Ξεκίνα αγοράζοντας ένα καλό κομμάτι χοιρινό από το κρεοπωλείο, φτιάξε το μόνος σου και θα έχεις την ευκαιρία να γευτείς την πολύπλευρη πλούσια γεύση του». 
Τι θα χρειαστείς
- Μεγάλο χαρτί ψησίματος
- 2 μεγάλες πλαστικές σακούλες ziploc
- Επίπεδη σχάρα ψησίματος
- Μαγειρικό θερμόμετρο
1. Καρύκευσε το Χοιρινό
Κόψε στη μέση ένα κομμάτι χοιρινής κοιλιάς (περίπου 2 κιλά) και βάλε τα δύο κομμάτια σε λαδόκολλα ή σε ένα ταψί. Σε ένα μεγάλο μπολ ανακάτευσε τα παρακάτω μπαχαρικά και στη συνέχεια τρίψε με το μείγμα το χοιρινό. Βάλε κάθε κομμάτι σε μια πλαστική σακούλα, αφαίρεσε τον αέρα και κλείσε την.
Τα Σωστά Μπαχαρικά 
Από τεχνικής άποψης μπορείς να παστώσεις χοιρινό μόνο με αλάτι. Αν όμως προσθέσεις κι ένα μείγμα μπαχαρικών, θα εξασφαλίσεις πιο βαθιά γεύση. Να τι σου προτείνει ο Anda:
2½ φλ. χονδρό αλάτι
2½ φλ. καστανή ζάχαρη
3¾ κ.γ. πιπέρι καγέν 
3¾ κ.γ. τριμμένο μπαχάρι
2¼ κ.γ. τριμμένο τζίντζερ
1¾ κ.γ. γλυκού τριμμένο πιπέρι
3¾ κ.γ. σπασμένο άρκευθο (κεδροκούκουτσο) 
2. Μαρίναρισε το Χοιρινό
Τοποθέτησε στο ψυγείο τις δύο σακούλες με το χοιρινό για 2 μέρες. Στη συνέχεια, πέταξε τα υγρά που έχουν μαζευτεί, αφαίρεσε πάλι τον αέρα και σφράγισέ τις ξανά. Βάλε τις ξανά στο ψυγείο (γύρνα τις, όμως, ανάποδα, ώστε η άλλη πλευρά του κρέατος να βρίσκεται τώρα στο κάτω μέρος) κι άσε τις 2 ακόμα μέρες. 
Καλύτερο μπέικον
Το πάστωμα θα βοηθήσει το κρέας να διατηρηθεί για καιρό, ενώ τα αρώματα των μπαχαρικών θα ποτίσουν το κρέας.
3. Ψήσε το Κρέας
Βγάλε το χοιρινό από τις σακούλες, ξέπλυνέ το από τα καρυκεύματα κι άσε το να στεγνώσει. Προθέρμανε το φούρνο στους 90° C, τοποθέτησε τα κομμάτια χοιρινού σε ένα χαρτί ψησίματος ή σε ένα ταψί και πάνω σε μια επίπεδη σχάρα για πιο ομοιόμορφο ψήσιμο. 
Ψήσε το μέχρι να γίνει σκληρό στην υφή, περίπου 3 ώρες, και η εσωτερική του θερμοκρασία να φτάσει στους 62° C περίπου.
4. Ολοκλήρωσε τη Διαδικασία
Ασε το μπέικον να κάτσει σε θερμοκρασία δωματίου για 1 ώρα. Βγάλε την πέτσα από το κρέας και πέταξέ την. Τύλιξε το κάθε κομμάτι μπέικον σε διαφανή μεμβράνη και τοποθέτησέ το σε μια αεροστεγή πλαστική σακούλα. Βάλε το ένα στην κατάψυξη για μελλοντική χρήση (διατηρείται 3 μήνες) και το άλλο στη συντήρηση, όπου διατηρείται έως και 2 εβδομάδες.
Πώς να το χρησιμοποιήσεις
Εφόσον το μπέικον δεν είναι σε φέτες αλλά σε κομμάτι, μπορείς να το κόψεις σε κυβάκια, να το τηγανίσεις και να το προσθέσεις σε σαλάτα. Για γρήγορη μακαρονάδα, σόταρέ το με πράσα κομμένα σε λεπτές φέτες μέχρι να γίνει τραγανό και στο τέλος ρίξε λίγο αρακά και κρέμα γάλακτος. Επίσης, κόψε το σε λεπτές φέτες, ψήσε το κι απόλαυσε το καλύτερο σάντουιτς με μπέικον, μαρούλι και ντομάτα που έχεις δοκιμάσει.

Περί φυσιολογικών σεξουαλικών φαντασιώσεων

Περί φυσιολογικών σεξουαλικών φαντασιώσεων
Ελπίζοντας σε περιπτύξεις με δυο γυναίκες είναι... φυσιολογικό, αλλά ορισμένες φαντασιώσεις είναι παθολογικές σύμφωνα με έρευνα που εστιάζει στις φαντασιώσεις.

Τι ορίζουμε ως φυσιολογική και τι ως ασυνήθιστη σεξουαλική φαντασίωση; Η έγκυρη επιθεώρηση Journal of Sexual Medicine δημοσιεύει την απάντηση βάσει έρευνας από το Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Ψυχικής Υγείας του Μόντρεαλ σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο του Μόντρεαλ.

Οι ερευνητές βασίστηκαν στις απαντήσεις και τις περιγραφές ενός δείγματος 1517 ενηλίκων από το Κεμπέκ – 799 άνδρες και 718 γυναίκες μέσου όρου ηλικίας 30 ετών.

Οι συμμετέχοντες απάντησαν σε ένα ερωτηματολόγιο όπου περιέγραφαν τις φαντασιώσεις τους, καθώς και την αγαπημένη τους σεξουαλική φαντασίωση με μεγάλη λεπτομέρεια. Τα αποτελέσματα είναι ενδιαφέροντα:
-Η φύση των σεξουαλικών φαντασιώσεων ποικίλει μεν, αλλά ελάχιστες από τις περιγραφόμενες φαντασιώσεις θεωρούνται στατιστικά σπάνιες ή ασυνήθιστες.
- Η έρευνα επιβεβαιώνει ότι οι άνδρες έχουν περισσότερες φαντασιώσεις και τις περιγράφουν πολύ πιο ζωηρά από τις γυναίκες.
- Σημαντικό ποσοστό των γυναικών (30-60%) έχουν φαντασιώσεις με θέμα την υποταγή (π.χ. δέσιμο).
- Επίσης σε αντίθεση με τους άνδρες οι περισσότερες γυναίκες διαχωρίζουν ξεκάθαρα την φαντασία και την επιθυμία. Λόγου χάρη οι γυναίκες που έχουν τις πιο ακραίες φαντασιώσεις υποταγής (π.χ. υπό την εξουσία ενός αγνώστου) διευκρινίζουν ότι δεν θέλουν να γίνουν ποτέ οι φαντασιώσεις πραγματικότητα.
- Στις φαντασιώσεις των γυναικών συχνά κυριαρχεί ο σύντροφός τους, ενώ στους δεσμευμένους άνδρες κυριαρχούν οι εξωσυζυγικές φαντασιώσεις.
- Ενδιαφέρον είναι και το γεγονός ότι στους άνδρες υπάρχει μεγάλη ποικιλία μοναδικών μεταξύ τους φαντασιώσεων.

Οι ερευνητές επισημαίνουν ότι οι φαντασιώσεις που χαρακτηρίζονται παθολογικές είναι εκείνες που εμπλέκουν άτομα χωρίς τη συναίνεσή τους, προκαλούν πόνο ή είναι απολύτως απαραίτητες για την πρόκληση ευχαρίστησης.

Πηγή: Vita.gr
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory