Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Τετάρτη, 3 Δεκεμβρίου 2014

Φαρσα .

Τα 7 πράγματα που ανησυχούν τις γυναίκες και αφήνουν αδιάφορους τους άντρες

. Τα νύχια σας
Οι άντρες, μετά βεβαιότητας, δε δίνουν και πολύ σημασία στο μανικιούρ και το πεντικιούρ σας. Σίγουρα θα εκτιμήσουν μια γυναίκα που περιποιείται τον εαυτό της και φροντίζει για την καλή εικόνα της, αλλά αν δεν έχετε προλάβει να ασχοληθείτε με την εικόνα των νυχιών σας, δεν θα ασχοληθεί ιδιαίτερα. Να θυμάστε πως τα νύχια τα βάφετε πρώτα για να νιώσετε οι ίδιες καλά και είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που θα τα προσέξει και εκτιμήσει και ο σύντροφός σας.
2. Οι ρίζες των μαλλιών σας
Το πιθανότερο είναι να μην έχει προσέξει καν ότι βάφετε τα μαλλιά σας, αλλά μην το πάρετε προσωπικά, καθώς τέτοια πράγματα είναι ασήμαντες λεπτομέρειες στα μάτια των αντρών. Δεν τους ενδιαφέρει αν βάφετε τα μαλλιά σας ή αν έχετε αφήσει τις ρίζες να βγουν, πρώτον γιατί δεν ξέρουν τι σημαίνει «άβαφες ρίζες» και δεύτερον τους ενδιαφέρουν άλλα πράγματα πάνω σας και όχι οι τρίχες σας.
3. Οι ραγάδες σας
Όταν είστε γυμνή μπροστά του, το τελευταίο πράγμα που περνά από το μυαλό ενός άντρα είναι οι ατέλειες που τυχόν έχετε στο δέρμα σας, οι ραγάδες και οι ελιές σας. Μπορεί εσείς να νιώθετε άβολα για κάποια σημάδια, αλλά εκείνος θα τα αντιληφθεί μόνο από τις δικές σας αντιδράσεις και ανασφάλειες. Αν είστε εσείς χαλαρή με αυτά τα σημεία, εκείνος δεν θα πάρει χαμπάρι, δεδομένου μάλιστα ότι θα είναι πλήρως απασχολημένος με άλλα σημεία του σώματός σας.
4. Τα ρούχα σας
Μπορεί να νιώθετε άσχημα που δεν έχετε την οικονομική άνεση να αγοράσετε ακριβά ρούχα και αξεσουάρ, όπως κάνουν οι φίλες σας, αλλά η αλήθεια είναι μια και έχει δυο όψεις: πρώτον, δεν πρέπει να νιώθετε άσχημα σε καμία περίπτωση για την οικονομική σας κατάσταση και δεύτερον, το τι τσάντα κρατάτε και αν η φούστα που φοράτε είναι επώνυμη, δεν κάνει καμία αίσθηση στο σύντροφό σας. Για τα αγόρια, όλες οι τσάντες είναι ίδιες και οι φούστες χωρίζονται σε κοντές και μακριές και τίποτα περισσότερο.
5. Η μάσκαρα
Οι άντρες δεν καταλαβαίνουν τη διαφορά ανάμεσα σε ένα μάτι με μάσκαρα και σε ένα μάτι χωρίς μάσκαρα. Θα καταλάβουν τη διαφορά όταν φορέσετε κραγιόν, θα δουν τη λαμπυρίζουσα σκιά στα μάτια σας, αλλά μέχρι εκεί φτάνει το αισθητήριό τους. Μην ξοδεύετε, λοιπόν, χρήματα σε ακριβά καλλυντικά, για το χατίρι του και μόνο. Επενδύστε σε ακριβά καλλυντικά, μόνο για το δικό σας το χατήρι.
6. Τα φρύδια σας
Όσο και αν ταλαιπωρείστε για το τέλειο σχήμα των φρυδιών σας, να είστε απόλυτα σίγουρη, ότι εκείνος δεν θα το προσέξει ποτέ και δεν θα αναγνωρίσει, ποτέ, τις φιλότιμες προσπάθειες σας για τελειότητα. Πέρα από ακρότητες, όπως είναι τα τελείως άβγαλτα ή τα ξυρισμένα φρύδια, δεν θα καταλάβει καμία διαφορά, όσον αφορά το σχήμα και την περιποίησή τους.
7. Τα κοσμήματά σας
Οι άντρες θα προσέξουν, αν φοράτε ένα πλουμιστό κολιέ στο λαιμό σας, αλλά δεν θα αντιληφθούν ποτέ πόσο ακριβό ή φτηνό είναι αυτό το κολιέ. Δεν τους αφορά καν, αν επενδύσατε όλο σας το μισθό για το κόσμημά που σας στολίζει ή αν το αγοράσατε 3 ευρώ από το Μοναστηράκι. Η μοναδική, ίσως, φορά που θα ασχοληθούν με την αξία ενός κοσμήματος, είναι όταν θα αγοράζουν το δαχτυλίδι των αρραβώνων σας...
http://www.clickatlife.gr/

Υγιή νεφρά με 7 βήματα


Σύμφωνα με τη Διεθνή Εταιρεία Νεφρολογίας και τη Διεθνή Ένωση Νεφρολογικών Ιδρυμάτων, τα νεφρά παίζουν ρόλο-κλειδί στον οργανισμό, αφού διατηρούν την ισορροπία των υγρών και αποβάλουν τα βλαβερά προϊόντα του μεταβολισμού.

Με την υπόδειξη ότι τα νεφρά, που αποτελούν το φυσικό φίλτρο του οργανισμού, επηρεάζουν καίρια τη γενική υγεία, οι ειδικοί υποδεικνύουν την ενυδάτωση ως ένα από τα βασικά μέσα «συντήρησης» της πολύτιμης αυτής «μηχανής».

Έτσι, στα βήματα για υγιή νεφρά περιλαμβάνουν την ισορροπημένη διατροφή και σωστή ενυδάτωση του οργανισμού. Στην Ευρώπη ως «Επαρκής Πρόσληψη Νερού» για υγιή άτομα, σε μέτρια θερμοκρασία περιβάλλοντος και μέτρια επίπεδα φυσικής δραστηριότητας, είναι  τα 2,5L νερού την ημέρα για τους άνδρες και 2 L για γυναίκες, ωστόσο ορισμένοι μπορεί να χρειάζονται λιγότερο ή περισσότερο. Επιπλέον, πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι η ενυδάτωση του οργανισμού δεν επιτυγχάνεται μόνο με το νερό, που είναι η πρώτη επιλογή αλλά και με όλα τα υπόλοιπα υγρά, όπως χυμοί φρούτων, γάλα,καφές, τσάι και αναψυκτικά.

Μάλιστα, οι ανάγκες μας σε υγρά καλύπτονται κατά 20-30% από τρόφιμα, όπως φρούτα και λαχανικά, και κατά 70-80% από ροφήματα.

Τα 7 βήματα για νεφρά όλο υγεία

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των ειδικών, αν υπήρχε εγχειρίδιο για τη σωστή φροντίδα των νεφρών μας, αυτό θα περιελάμβανε τα εξής βήματα:

-Ρυθμίζετε την αρτηριακή σας πίεση.

-Αυξήστε τη σωματική σας δραστηριότητα.

-Ελέγχετε τη γλυκόζη στο αίμα σας.

-Τρώτε υγιεινά και διατηρείτε τον έλεγχο του βάρους σας.

-Μειώστε την κατανάλωση αλατιού.

-Σταματήστε το κάπνισμα.

-Προσλαμβάνετε επαρκή ποσότητα και ποικιλία υγρών για καλή ενυδάτωση.

Οι ειδικοί του κλάδου της υγείας εξηγούν ότι το σωστό επίπεδο της πρόσληψης υγρών για κάθε άτομο εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το φύλο, την άσκηση, το κλίμα, τη φυσική κατάσταση του οργανισμού, την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. Επιπλέον, τα άτομα που έχουν ήδη μια πέτρα στα νεφρά συνιστάται να πίνουν 2-3 λίτρα υγρών ημερησίως, ως προληπτικό μέτρο για να αποφύγουν τον σχηματισμό νέων.
Με την συνεργασία του www.iator.gr 
 
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory