Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Παρασκευή, 5 Δεκεμβρίου 2014

Κοριτσια

__1a59035d14960f2b03d72bd8a91dd31c

Οι αριστερόχειρες βγάζουν πιο λίγα

Οι αριστερόχειρες βγάζουν πιο λίγα
Ο σερ Πωλ ΜακΚάρτνεϋ των Μπιτλς, ο πρωθυπουργός της Μ. Βρετανίας Ντέιβιντ Κάμερον και ο πρόεδρος των ΗΠΑ είναι μερικοί από τους πιο διάσημους αριστερόχειρες στον κόσμο.

Και θα έλεγε κανείς, ότι δεν τα έχουν πάει άσχημα στη ζωή τους, τουλάχιστον σε ό,τι αφορά το βιοτικό τους επίπεδο.

Ωστόσο, σύμφωνα με μια νέα έρευνα που έγινε στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ, οι αριστερόχειρες είναι πιο πιθανό να βγάζουν έως και 12% λιγότερα χρήματα, σε σχέση με τους δεξιόχειρες, κατά τη διάρκεια της ζωής τους.

Στην έρευνα συμμετείχαν 47.000 άνθρωποι και, όπως αναφέρει δημοσίευμα της MailOnline, σκοπός των ερευνητών ήταν να καταρρίψουν το μύθο που θέλει τους αριστερόχειρες να είναι, σε γενικές γραμμές, πιο «χαρισματικοί» από τους υπόλοιπους.

Ένας στους οκτώ χρησιμοποιούν το αριστερό τους χέρι και σύμφωνα με τον καθηγητή Οικονομικών στο πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ, Joshua Goodman, όσοι γράφουν με το αριστερό τους χέρι αντιμετωπίζουν αρκετά μειονεκτήματα στη ζωή τους.

«Οι αριστερόχειρες εμφανίζουν -οικονομικά και στατιστικά- σημαντικά ελλείμματα ανθρώπινου κεφαλαίου σε σχέση με τους δεξιόχειρες, καθώς επίσης και σταθερά χαμηλότερες γνωστικές δεξιότητες και υψηλότερα ποσοστά ψυχικών και συμπεριφορικών αναπηριών» έγραψε ο ίδιος σε μια μελέτη που δημοσιεύτηκε στο Journal of Economic Perspectives.

«Η μελέτη αυτή είναι η πρώτη που καταδεικνύει, ότι οι αριστερόχειρες έχουν σταθερά χαμηλότερες αποδοχές στην αγορά εργασίας σε σχέση με τους δεξιόχειρες» αναφέρει ακόμη, επισημαίνοντας ότι το χάσμα στα εισοδήματα είναι ισοδύναμο με αυτό που ισχύει για όσους εγκαταλείπουν το σχολείο ένα χρόνο νωρίτερα.

Για να αδυνατίσετε, φάτε όλο το φαΐ σας σε οκτώ ώρες

Για να αδυνατίσετε, φάτε όλο το φαΐ σας σε οκτώ ώρες
Αν θέλετε να χάσετε βάρος, πρέπει να φροντίσετε να τρώτε «όλο σας το φαγητό» μέσα σε χρονικό διάστημα οκτώ ωρών.

Επιπλέον, θα πρέπει να αφήσετε πίσω σας τα τσιμπολογήματα και τα διάφορα σνακ τις νυχτερινές ώρες.

Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, η υιοθέτηση ενός τακτικού προγράμματος για τα ημερήσια γεύματα μπορεί να σας βοηθήσει στην προσπάθειά σας να αδυνατίσετε, ενθαρρύνοντας το κάψιμο των θερμίδων.

Οι ερευνητές από το ινστιτούτο Salk της Καλιφόρνια υποστηρίζουν ακόμη -όπως αναφέρει δημοσίευμα της Daily Mail- ότι ένα τέτοιο πρόγραμμα διατροφής (9πμ -5μμ) θα μπορούσε να μειώσει ακόμη και τον κίνδυνο εμφάνισης διαβήτη τύπου 2 και παχυσαρκίας, καθώς επίσης και να μειώσει το κακό που κάνει η κατανάλωση λιπαρών και υψηλής περιεκτικότητας σε ζάχαρη τροφίμων.

Τα συμπεράσματα της μελέτης, που δημοσιεύτηκαν στο επιστημονικό περιοδικό Cell Metabolism, έρχονται να προστεθούν σε ολοένα και περισσότερα στοιχεία, που υποστηρίζουν ότι σημαντικό δεν είναι μόνο το τι τρώει κανείς, αλλά και πότε το τρώει.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory