Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Mοναδική παράκληση μας είναι να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε, με ένα ενεργό link.

Σάββατο, 3 Ιανουαρίου 2015

κοριτσια


7 λόγοι που θα σας πείσουν να...παντρευτείτε!

. Έχεις παρέα
Όσο απλοϊκό κι αν ακούγεται, το να έχεις κάποιον παρέα για να περνάς τις μέρες σου είναι το σημαντικότερο πλεονέκτημα του να ενδώσει κάποιος στις πιέσεις της κοινωνίας και να παντρευτεί. Πολλές φορές, αρκεί και μόνο η παρουσία του άλλου για να ξεπεράσετε δυσάρεστες καταστάσεις, πόσο μάλλον όταν έχει δεσμευτεί, ενώπιον θεού και ανθρώπων ότι θα σας στηρίζει για την υπόλοιπη ζωή σας. Και το ίδιο και εσείς, εκείνον.
2. Έχεις στήριγμα
Μπορεί να έχουμε μάθει πως είναι σημαντικό να διατηρούμε την ανεξαρτησία και την αυτάρκειά μας, αλλά έρχονται κάποιες στιγμές αργά ή γρήγορα που έχουμε την ανάγκη του άλλου και ένα χέρι βοηθείας. Ο σύζυγος σας είναι εκεί για όλες αυτές τις στιγμές, για να σας φτιάξει κοτόσουπα, όταν είστε άρρωστη και να σας κρατάει το χέρι, όταν έχετε να αντιμετωπίσετε δύσκολες καταστάσεις. Το πιο ωραίο δε, είναι ότι έχετε την ευκαιρία να κάνετε τα ίδια κι εσείς για εκείνον.
3. Έχεις κάποιον να μοιραστείς τη χαρά και τη λύπη
Είναι σημαντικό να έχετε κάποιον να μοιράζεστε τη χαρά, τη λύπη και τα νέα της καθημερινότητάς σας. Η χαρά διπλασιάζεται, όταν έχετε κάποιον να τη μοιραστείτε και η λύπη διαιρείται. Μπορεί ακόμα, να έχετε φίλους, αλλά έχουν κι εκείνοι τις ζωές τους να αντιμετωπίσουν και τα δικά τους θέματα να λύσουν. Όταν όμως μοιράζεστε τη ζωή σας με κάποιον, θα είναι πάντα εκεί να μοιραστείτε τη χαρά σας και να χαρεί με τα νέα σας, μαζί με εσάς.
4. Έχεις κάποιον που σε καταλαβαίνει
Τα παντρεμένα ζευγάρια αναπτύσσουν μεταξύ τους δέσιμο, που δεν είναι ορατό στους τρίτους, αλλά τόσο ξεκάθαρο, ώστε να μπορούν να συνεννοηθούν μόνο με το βλέμμα τους. Έχουν βρει το δικό τους κοινό κώδικα επικοινωνίας, ο οποίος τους δίνει το πλεονέκτημα να συνεννοούνται χωρίς καν μιλήσουν. Όταν έχετε, λοιπόν, κάποιον που καταλαβαίνει τι σας βασανίζει, χωρίς καν να το ξεστομίσετε, αντιλαμβάνεστε την ευλογία που φέρνει μια αρμονική σχέση και ένα καλός γάμος.
5. Έχεις κάποιον να αγκαλιάζεις
Οι παντρεμένοι έχουν τη δυνατότητα να έχουν πάντα κάποιον διαθέσιμο, να εκφράζουν τα συναισθήματά τους, ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είναι σημαντικό και θεραπευτικό αυτά τα συναισθήματα να εκφράζονται με το άγγιγμα, με την αγκαλιά και το φιλί, ενώ το σεξ δεν λείπει και είναι αναπόσπαστο κομμάτι όλου αυτού, αλλά όχι το μοναδικό και όχι απαραίτητα το σημαντικότερο.
6. Έχεις κάποιον που σε έχει δει στα χειρότερά σου
Όταν είσαι παντρεμένη έχεις κάποιον που σε έχει δει στις όχι και τόσο καλές μέρες του μήνα, αλλά εξακολουθεί να σε αγαπάει και να θέλει να περάσει τη ζωή του μαζί σου. Σας έχει δει να κλαίτε για μια χαμένη φιλία, να απογοητεύεστε για μια χαμένη προαγωγή και να βήχετε όταν είστε άρρωστη. Παρ’ όλα αυτά επιμένει να θέλει να περάσει τις μέρες του έχοντας σας δίπλα του και, εκτός αυτού, εξακολουθεί να σας βρίσκει γοητευτική και κούκλα, όπως την πρώτη μέρα!
7. Έχεις κάποιον να κάνεις σχέδια για το μέλλον
Η κοινή σας ζωή, σας δίνει την αφορμή να σχεδιάσετε το μέλλον σας μαζί και να κάνετε όνειρα και πλάνα για τα χρόνια που θα έρθουν και θα σας βρουν τον ένα στο πλάι του άλλου. Έχετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μαζί, κοινές παραδόσεις και μια οικογένεια που θα δέσει τις ζωές σας για πάντα μαζί και κάποιον να ονειρεύεστε μαζί.
Όσο τρομακτικό κι αν ακούγεται σε κάποιων τα αυτιά, είναι πολύ λιγότερο απ’ όσο είναι, στην πραγματικότητα, ιδανικό για να περάσει κανείς τη ζωή του...

Πώς θα ανακάμψετε από ένα κρυολόγημα;

Το να «κολλήσετε» μια ίωση ή να κρυολογήσετε μέσα στο χειμώνα, είναι πολύ σύνηθες και για όσους κυκλοφορούν κάθε μέρα και έρχονται σε επαφή με πολύ  κόσμο, είναι ίσως και αναπόφευκτο. Όλοι έχουμε όμως κάποιο τρόπο να αντιμετωπίζουμε τα συμπτώματα και να απαλύνουμε τον εαυτό μας από την ταλαιπωρία της βουλωμένης μύτης και του έντονου βήχα.
Όποια κι αν είναι τα δικά σας γιατροσόφια, θα πρέπει να συνοδεύονται από τα παρακάτω απλά βήματα, που θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο τις προσπάθειες του ανοσοποιητικού να ανακάμψει, αναρρώσει και να σας χαρίσει πίσω την υγεία σας.
1. Ξεκουραστείτε
Κάθε φορά που αναρρώνετε από μια ίωση, ακόμα και όσο ταλαιπωρήστε από αυτή, ο οργανισμός χρειάζεται ξεκούραση και αυτή η ξεκούραση είναι το βασικότερο, που μπορείτε να προσφέρετε στο σώμα σας που νιώθει και είναι αποδυναμωμένο. Μάθετε να ακούτε το σώμα σας και να μη το ζορίζετε, ειδικότερα, όταν αυτό που χρειάζεται είναι όλες τις δυνάμεις του συγκεντρωμένες για να «επανέλθει».
2. Πίνετε πολλά υγρά
Τα υγρά βοηθούν στην αποτοξίνωση, στην αποβολή όλων των μικροβίων από το σώμα σας και βοηθούν και στη διάλυση της βλέννας που φράζει το αναπνευστικό σύστημα. Τα ζεστά αφεψήματα και τσάγια ανακουφίζουν από τον πονόλαιμο και συνδράμουν στη, ταχύτερη θεραπεία του οργανισμού. Πίνετε ακόμα πολύ νερό και ζεστό νερό με λεμόνι κάθε πρωί.
3. Μείνετε σπίτι
Όταν ασθενείτε, καλό είναι να απέχετε για κάποιες μέρες από τις υποχρεώσεις σας και να μένετε σπίτι. Μένοντας σπίτι, φροντίζετε να μην εξαπλωθεί ο ιός σε άλλους, συναδέλφους και φίλους, και προστατεύετε το αποδυναμωμένο ανοσοποιητικό σας σύστημα, από το να προσβληθεί από κάτι άλλο.
4. Τρώτε υγιεινά
Είναι σημαντικό να δίνετε στον οργανισμό σας τις βιταμίνες και τα στοιχεία που έχει ανάγκη για να ανακάμψει και αναρρώσει. Αν, ωστόσο, θεωρείτε πως μερικές λιχουδιές θα βοηθήσουν την ψυχολογία σας, μη διστάσετε να τις ευχαριστηθείτε. Σε γενικές γραμμές όμως, προσπαθείτε να τρέφεστε σωστά, με φρούτα και λαχανικά και τροφές που θα ισχυροποιήσουν το ανοσοποιητικό σας σύστημα.
5. Αντιμετωπίστε τα συμπτώματα
Όταν έχετε πυρετό, πάρτε ένα αντιπυρετικό και όταν έχετε βήχα, πάρτε ένα αποχρεμπτικό, ενώ  για τις περιπτώσεις που έχετε καταρροή, τα ρινικά σπρέι είναι συχνά αποτελεσματικά. Βρείτε τρόπους που σας ανακουφίζουν από τα συμπτώματα και θα νιώσετε σύντομα την ψυχολογία σας να ανεβαίνει και την υγεία σας να επανέρχεται.
6. Πάρτε τις βιταμίνες σας
Ένας ακόμα τρόπος για την ταχύτερη ανάρρωσή σας είναι η λήψη βιταμινών, είτε μέσω τροφών (ιδανικά), είτε μέσω συμπληρωμάτων διατροφής. Οι βιταμίνες και τα μεταλλικά στοιχεία χρειάζονται για την καταπολέμηση των μικροβίων και τη θεραπεία του οργανισμού, ενώ, συγκεκριμένα, η βιταμίνη C και ο ψευδάργυρος είναι καλές επιλογές για την αντιμετώπιση, ιώσεων και κρυολογημάτων.
7. Επισκεφθείτε το γιατρό σας
Αν δεν έχετε το περιθώριο και την υπομονή να αφήσετε την ίωση να κάνει τον κύκλο της, τότε ζητήστε τη βοήθεια του γιατρού σας για τη γρήγορη ανάρρωσή σας. Φάρμακα που θα σας προτείνει θα σας ανακουφίσουν από τα συμπτώματα άμεσα, ενώ η επίσκεψη στο γιατρό κρίνεται απαραίτητη, τις φορές που το απλό κρυολόγημα επεκτείνεται σε κάποιο είδος φλεγμονής, που μπορεί να πάρει μεγαλύτερες και πιο σοβαρές διαστάσεις, όπως είναι η βρογχίτιδα.
Όσοι Μπλόγκερς επιθυμείτε να αναδημοσιεύσετε άρθρα από το RC-CAFE ,κάνετε το χωρίς να μας ρωτάτε.
Μονο μην ξεχνάτε να κάνετε μια αναφορά για την πηγή σας, εάν το επιθυμείτε , με ένα ενεργό link.
Link directory